114 Masterat Programe în Paris, Franţa for 2024

Masterat Programe în Paris, Franţa for 2024Filter
    • London, Regatul Unit
    • Paris, Franţa

    La zi

    18 Luni

    În campus

    Engleză

    Deveniți inovatorul digital gata să abordeze orice provocări de afaceri legate de transformarea digitală și tehnologiile de frontieră. Masterul în Management și Leadership al transformării digitale este un program cu normă întreagă de 18 până la 21 de luni, predat în două campusuri: Londra și Paris. Curriculumul inovator și unic al programului se bazează pe patru piloni: abilități cognitive și leadership, tehnologii digitale, management al transformării și dezvoltare profesională.

    • Paris, Franţa

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Această piesă le va oferi studenților cu experiență în economie o înțelegere mai profundă a instrumentelor economice și cantitative aplicate domeniului economiei financiare.

    • Paris, Franţa
    • Madrid, Spania

    Part time

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Global Sports Business Master de la AMOS este livrat de experți din industria sportivă internațională și duce studenții într-o călătorie practică, unică, în trei medii de afaceri diferite din întreaga lume - Europa, Asia și America de Nord. Maestrul a fost remodelat și proiectat de-a lungul anilor pentru a se potrivi nevoilor industriei sportului în continuă schimbare.

    • Paris, Franţa

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Acest program pregătește studenții să devină ingineri de calculatoare care pot găsi cu ușurință o poziție profesională oriunde în lume. Acreditat de CGE (Conférence des Grandes Ecoles), acesta se întinde pe 2 ani și se livrează la Paris. Salariul mediu anual brut al absolvenților programului este de 45.000 EUR. Programul ME oferă 9 specializări: Sisteme multimedia și tehnologii informaționale, rețele și securitate Sisteme încorporate și în timp real Telecomunicații și rețele Inginerie sisteme informaționale și software Inginerie globală IT IT Știința datelor și inteligență artificială Prelucrarea imaginilor Cercetarea tehnologiei sănătății

    • Paris, Franţa
    • Zaragoza, Spania
    • + 2 more

    La zi

    3 semestre

    În campus

    Engleză, Spaniolă, Franceză

    EUREC împreună cu principalele universități europene implicate în educația și instruirea în domeniul energiei regenerabile au răspuns acestei solicitări prin dezvoltarea Masterului European în Energii Regenerabile.

    • Nantes, Franţa
    • Paris, Franţa

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză, Franceză

    Master in Management la Audencia Business School este unul dintre programele Elite Grande École din Franța, recunoscut la nivel mondial pentru calitate. În calitate de student, beneficiați de reputația noastră, de rețea și de pregătirea de gândire avansată. Veți dezvolta mai multe domenii de expertiză și veți fi puternic în fundamentele managementului internațional.

    • Paris, Franţa

    Part time

    15 Luni

    În campus

    Engleză

    Pe măsură ce companiile din întreaga lume se confruntă cu provocările transformării digitale, Masterul avansat în Managementul strategiei digitale oferă studenților cheile pentru a înțelege, gestiona și conduce schimbarea. Prelegerile și atelierele de lucru se concentrează pe subiecte și instrumente de strategie digitală care sunt esențiale pentru a fi în avangarda revoluției digitale.

    • Paris, Franţa

    La zi

    5 ani

    În campus

    Engleză

    Titlul de inimă se acordă la finalizarea unui program de studii strâns legate de progresul științific și tehnic și de nevoile companiilor care se confruntă cu probleme tehnice complexe legate de proiectarea, producția și implementarea produselor, sistemelor și serviciilor.

    • Toulouse, Franţa
    • Paris, Franţa

    La zi

    5 ani

    În campus

    Engleză

    Programul Grande Ecole, acreditat de EFMD, pregătește studenții pentru cariere de succes în managementul internațional în domeniul vânzărilor, marketingului și dezvoltării afacerilor (studii de masterat de 5 ani). Studenții se pot alătura programului în anul 4 și pot alege între două specializări care vor fi predate în limba engleză. \n\nSpecializarea "Dezvoltarea afacerilor internaționale" îi pregătește pe studenți pentru a îmbunătăți procesele de marketing ale unui produs sau serviciu pe o piață internațională, permițându-le să definească și să implementeze o strategie care să răspundă diferitelor provocări ale companiei și ale mediului în care aceasta activează.

    • Paris, Franţa

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză, Franceză

    Programul nostru este deschis deținătorilor de Bac +3 (echivalent cu diplomă de licență, 180 de credite ECTS). Fiecare student se familiarizează cu site-urile și se întâlnește față în față cu locațiile care sunt „materia primă” oricărui eveniment. Cursurile se țin în locații care se schimbă în fiecare săptămână. Zilele sau săptămânile sunt „găzduite” de diverse site-uri de evenimente (Centre de convenții - Parcuri de expoziții - Hoteluri - Teatre - Campusuri de publicitate - Stadioane - Săli de concert - Locuri publice etc.). Studenții și colaboratorii vor petrece timp în aceste locuri.

    • Paris, Franţa

    La zi

    1 an

    În campus

    Franceză

    Creșterea concurenței, schimbările tehnologice, dezvoltarea accelerată a produselor și serviciilor... Pentru a-și îmbunătăți performanța, companiile se reorientează pe business-ul lor de bază și caută să-și optimizeze funcțiile de suport, dintre care imobilele reprezintă al 2-lea element de cost în contul de profit și pierdere. Indiferent de domeniul și profesia pe care doriți să o exercitați în domeniul imobiliar, acesta aparține unuia dintre cele 5 domenii: managementul activelor, managementul proiectelor, managementul proprietății, managementul facilităților și funcții de suport.

    • Paris, Franţa
    • Madrid, Spania
    • + 4 more

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Acest program Master de management general de doi ani, cu normă întreagă, oferă posibilitatea de a studia în până la patru țări, cu opțiuni cuprinse între propriile șase campusuri europene ale ESCP până la peste 100 de parteneri din întreaga noastră.

    • Milan, Italia
    • Rome, Italia
    • + 6 more

    Part time

    13 Luni

    Amestecat

    Engleză

    Executive Master in Luxury Management (EMiLUX) este un program modular post-experiență, predat timp de 13 luni la Paris, Milano, Dubai, Londra, Los Angeles și Silicon Valley, Lausanne și Roma. EMiLUX este o oportunitate unică de a-ți împuternici cariera în afacerile de lux, uitându-te și din diferite perspective culturale și pe diferite piețe. Fără a fi nevoit să-ți părăsești locul de muncă, ai ocazia să-ți deschizi uși despre care nici măcar nu știai că există și vei putea atinge noi obiective.

    • Paris, Franţa
    • Reims, Franţa
    • + 1 more

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de Master în Management își propune să pregătească manageri și antreprenori cu potențial ridicat care sunt capabili să ia inițiativă și să creeze valoare într-o lume multiculturală.

    • Paris, Franţa

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză, Franceză

    Master International Business formează profesioniști bilingvi capabili să participe la optimizarea strategiei internaționale a unei companii.