MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Paris Franţa 2020

Parisul este descris în multe feluri: încântător, magic, grandios, misterios, iar de aceea Parisul atrage atât de mulţi studenţi din toate colţurile lumii pentru studii postuniversitare. Programele de Masterat în Paris sunt de o calitate excepţională, cu facilităţi moderne şi un cardu didactic internaţional format din experţi. Cu un Masterat în Paris studenţii se vor dezvolta atât pe plan cultural, cât şi pe plan intelectual, dat fiind faptul ca Parisul este unul dintre cele mai globale oraşe din lume. De aici, studenţii au oportunitatea de a călătorii cu uşurinţă spre multe alte destinaţii din Europa.

Parisul contribuie foarte mult în societatea modernă, în diferite moduri: prin modă, ştiinţă, media, politică, divertisment, astfel încât oricare student va putea găsi un Masterat în Paris care să se potrivească intereselor sale personale. Studenţii pot alege un Masterat În Paris în domenii precum Tehnologia Informaţiei, Afaceri, Design Vestimentar, Relaţii Internaţionale, Energie, Finanţe, Inginerie, Economie, şi multe altele.

Pentru a afla mai multe despre un Masterat în Paris, aruncă o privire la programele de mai jos. Fă următorul pas spre împlinirea visurilor chiar azi!

rezultate găsite Filter

Master în Management

ISC Paris Business School
Campus La zi 2 - 3 ani Contactează şcoala Franţa Paris

Asigurarea calității recunoașterii naționale de către Ministerul Educației din ISC Paris face parte din sistemul "Grandes Ecoles", care paralel cu sistemul universitar de stat și include toate școlile de afaceri franceze.

De master în management

HEC Paris School of Management
Campus La zi 18 luni Contactează şcoala Franţa Paris

HEC Paris Masterat în Management este un program de elita conceput pentru studenții de nivel mondial din toate mediile. Ei trebuie să dețină o diplomă de licență pentru a fi eligibile pentru a aplica (NB: se pot aplica în același an în care obține gradul lor). Programul se bazează pe o fază generalist și o fază specializare ...

Master în afaceri globale de sport

AMOS Sport Business School
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Regatul Unit Londra Franţa Paris Lille Bordeaux Lyon + 5 mai mult

Acest ciclu este compus dintr-un al 4-lea și al 5-lea an și are un masterat în "Managementul organizațiilor sportive". Obiectivul MBS AMOS este de a instrui studenții noștri în funcții de conducere timp de 2 ani, transformându-i în profesioniști adevărați, datorită diverselor module, implementări, cazuri practice și pentru ai ajuta să găsească o companie care este în acord cu proiectul lor profesional. Gradul este înregistrat la RNCP

Master în Managementul Transformării Digitale

ESCP Europe London Campus
Campus La zi 18 luni Septembrie 2020 Regatul Unit Londra Franţa Paris + 2 mai mult

Deveniți inovatorul digital gata să abordeze orice provocare de afaceri legată de transformarea digitală

Master în Afaceri și Management

Leonard de Vinci Group
Campus La zi 2 ani Septembrie 2020 Franţa Paris

Programul Master in Management formează viitorii manageri și îi ajută să dobândească abilitățile profesionale și personale necesare pentru a gestiona o companie în cel mai eficient mod. Studenții vor putea lua decizii în medii digitale și globale.

Maestru de Arte în Design de Modă (îmbrăcăminte, Tricotaje, Modelare, Marochinarie, Încălțăminte, Imagine)

Institut Francais de la Mode
Campus La zi 25 luni Septembrie 2020 Franţa Paris

Cu accent pe experientele din viața reală și pe învățarea bazată pe proiecte, MA în Designul de modă vă oferă modalități de a exprima o puternică semnătură creativă personală, de a vă lărgi orizonturile artistice și de a obține experiență profesională. Șase specializări sunt oferite în îmbrăcăminte, tricotaje, creare de modele creative, articole din piele, încălțăminte și imagine.

MAE în film

EICAR
Campus La zi 2 ani Septembrie 2020 Franţa Paris

EICAR, școala de film numai în Europa continentală, cu un curriculum în limba engleză, oferă o doi ani Master of program de Arte Frumoase din film cu 5 Majors - Regie, scenariu, Cinematografie, producerea și editare. Școala oferă grade și programe cu accent pe experiența practică și realizarea de filme proces de lucru în echipă. Cu o dimensiune de clasă de 15 elevi, am favoriza munca de studio direct și ...

Master în Management - Programul Grande Ecole

IESEG School of Management Lille - Paris
Campus La zi 2 ani Septembrie 2020 Franţa Paris Lille + 1 mai mult

Alăturați-vă programului nostru de Master în Management - Grande Ecole: un master de doi ani clasat în cel mai bun Master în management al Financial Times.

Master în arte plastice AMF în animație

Paris College Of Art
La zi 2 ani Septembrie 2020 Franţa Paris

Acest program de doi ani în animație oferă un curriculum care subliniază seturile de competențe tehnologice digitale necesare pentru a exprima idei creative. Programul explorează animația digitală ca formă de expresie vizuală și este conceput ca un program bazat pe practici și proces orientat spre pregătirea studenților pentru a lucra ca artiști independenți sau pentru un studio comercial. Abilitățile profesionale și înțelegerea industriei din Europa și Statele Unite sunt parte integrantă a programului. Elevii pot alege, de asemenea, să ia cursuri pentru a le pregăti pentru a deveni profesori. Programul oferă un amestec unic de practică studiată și pregătire teoretică și artă istorică în contextul european și francez.

Performanță în inginerie motorie post-master

ESTACA
Campus La zi 1 an Februarie 2020 Franţa Paris

Un program unic în Franța pentru a răspunde nevoilor sectorului competițional cu motor pentru sporturile cu motor competitiv au nevoie de ingineri calificați special instruiți pentru a lucra în acest sector. Post-master-ul de performanță în domeniul ingineriei Motorsport răspunde acestei necesități cu un curs care dezvoltă abilități și expertiză la nivel înalt în sectorul Motorsport. Dezvoltat împreună cu compania franceză și echipa ORECA, specialist în proiectarea și producția de mașini de curse, acest MS® oferă instruire în proiectare, optimizare și organizare a tuturor soluțiilor tehnice din sectorul Motorsport, dar și stăpânirea producției speciale și metode de fabricație.

Master în design grafic și digital

École Intuit.Lab
Campus La zi 2 ani Septembrie 2020 Franţa Paris Aix-en-Provence + 1 mai mult

Al 4-lea an este cel care duce la autonomie profesională prin întâlnirea cu brandul. Un adevărat test al realizărilor ciclului de licență are loc în cele patru luni ale primului semestru, fie în timpul unui stagiu într-o agenție, fie la un agent de publicitate, fie în timpul unui schimb internațional.

Master în informatică (msc) - managementul sistemelor informatice

EPITA Graduate School of Computer Science
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Franţa Paris

Acestor programe are ca scop furnizarea de cunoștințe a fundamentelor IT planificare strategică, implementare IT si management organizational. Absolvenții vor deveni profesioniști cu înaltă calificare, cu o înțelegere cu multiple fațete a modului în care tehnologia poate îmbunătăți performanța unei organizații și permite membrilor săi să împărtășească și să acceseze informații, planul și să colaboreze, în timp ce marginea analitică plan strategic pentru creșterea viitoare

Dublă diplomă de master în globalizare și economie mondială

Université Paris 1 Panthéon-Sorbonne - Sorbonne School of Economics
Campus La zi 2 ani Septembrie 2020 Franţa Paris China Shanghai + 2 mai mult

Acest program își propune să ofere o educație de vârf în economie la nivel de master. Acesta pregătește atât economiști chinezi, cât și ne-chinezi, care vor deveni experți cheie în relațiile economice EuroChinese.

Master în managementul patrimoniului

IEA Paris
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Franţa Paris

Master în Managementul Activelor este pregătită în doi ani în timpul căruia de formare tehnică alternativă și experiență profesională în Franța și în străinătate.

PSA Diplomă post-universitară în arhitectură

Paris School Of Architecture
Campus La zi 2 ani Septembrie 2020 Franţa Paris

Paris School Of Architecture este o școală de arhitectură post-universitară din centrul Parisului și oferă cursuri predate în limba engleză. Școala oferă un curs de doi ani post-universitar în Arhitectură cu trei Pathways distincte.