MASTERSTUDIES

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Orléans Franţa 2020

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.

Câștigul salarial un grad avansat, cum ar fi un Master oferă posibilitatea de a mări setul de calificare și, eventual, a îmbunătăți șansele de angajare în același timp. Programele de master pot fi oferite online sau part-time, astfel încât studenții să poată continua studiile într-un mod care este convenabil pentru ei.

 

Franța, oficial Republica Franceză, este o republică semi-prezidențială unitară află cea mai mare parte din Europa de Vest, cu mai multe regiuni și teritorii de peste mări.

Orléans este situat în regiunea Centru, Franța. Este sediul departamentului Loiret. Orasul are peste 100.000 de locuitori. Acesta este acasa, la Universitatea din Orléans situate în zona Sursă La în partea de sud a orașului.

Caută Masterate în Statele Unite ale Orléans în Franţa 2020

rezultate găsite Filter

Master în Ingineria Automotive pentru Mobilitate Durabilă

École d'ingénieurs Polytech Orléans
Cursuri Executive
<
La zi
<
2 ani
Engleză
Campus

Polytech Orléans și ISAT și-au deschis co-acreditatul "Maestru în Ingineria Automotive pentru Mobilitate Durabilă" în septembrie 2010. Masterul a fost acreditat de M ...

Citeste mai mult