Filter
Masterate
Franţa Orléans Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Orléans Franţa 2019/2020

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.

Câștigul salarial un grad avansat, cum ar fi un Master oferă posibilitatea de a mări setul de calificare și, eventual, a îmbunătăți șansele de angajare în același timp. Programele de master pot fi oferite online sau part-time, astfel încât studenții să poată continua studiile într-un mod care este convenabil pentru ei.

 

Franța, oficial Republica Franceză, este o republică semi-prezidențială unitară află cea mai mare parte din Europa de Vest, cu mai multe regiuni și teritorii de peste mări.

Orléans este situat în regiunea Centru, Franța. Este sediul departamentului Loiret. Orasul are peste 100.000 de locuitori. Acesta este acasa, la Universitatea din Orléans situate în zona Sursă La în partea de sud a orașului.

Caută Masterate în Statele Unite ale Orléans în Franţa 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Franţa
Orléans
Tip de studiu
Ritm
The Polytech Orléans engineering faculty

Polytech Orléans și ISAT și-au deschis co-acreditatul "Maestru în Ingineria Automotive pentru Mobilitate Durabilă" în septembrie 2010. Masterul a fost acreditat ... [+]

Polytech Orléans și ISAT și-au deschis co-acreditatul "Maestru în Ingineria Automotive pentru Mobilitate Durabilă" în septembrie 2010. Maestrul a fost acreditat de Ministerul Francez de Cercetare și Educație timp de 5 ani în septembrie 2017.

Obiective

Acest Master de doi ani (3 semestre

Mediu inconjurator

Polytech Orleans

Situat într-un campus mare și deschis, Polytech Orléans este o facultate de inginerie și o școală care oferă o gamă largă de cursuri la nivel de studii postuniversitare și în domeniul ingineriei și tehnologiei. Polytech Orléans a recunoscut expertiza in domeniul automobilelor, cum ar fi noile concepte ale motorului, managementul energiei, controlul motorului si aerodinamica externa in parteneriat cu producatorii si furnizorii de automobile de top.... [-]

Franţa Orléans
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză