MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Metz Franţa 2019/2020

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Câștigul salarial un Master necesită doi ani de învățământ, după câștigarea unui Bachelor. Acest grad avansat poate ajuta pe elevi să își atingă obiectivele educaționale și profesionale, în calitate de rigorile programului de ajutor studenților tren un master în abilitățile și cunoștințele de care au nevoie să aterizeze cariera visurilor lor.

 

Franța este în prezent printre cele mai bune 20 de țări performante în ceea ce privește economia, datorită excelent orientate spre rezultate procesul de învățare de învățământ superior. Cele mai multe cursuri de la universitățile sunt oferite în limba franceză. Franța are 60 de public și 100 de universități private.

Orașul Metz revine în regiune Lagnuedoc-Roussillon, în sudul Franței. Este capitala regiunii și acasă la 200.000 de locuitori. Mertz are 3 universitati cheie.

Caută Masterate în Statele Unite ale Metz în Franţa 2019/2020

rezultate găsite Filter

Maestru în biomecanică

Université de Lorraine
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Franţa Nancy Marseille Republica Cehă Prague 6 Saclay Spania Leganés Community of Madrid Germania Stuttgart Belgia Ghent + 11 mai mult

Scopul general al acestui curs este, pentru studenți, să dobândească cunoștințe despre biomecanica sistemului musculo-scheletic și mai precis despre dezvoltarea dispozitivelor medicale specifice pacientului.