Filter
Masterate
Franţa Metz Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Metz Franţa 2019/2020

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Câștigul salarial un Master necesită doi ani de învățământ, după câștigarea unui Bachelor. Acest grad avansat poate ajuta pe elevi să își atingă obiectivele educaționale și profesionale, în calitate de rigorile programului de ajutor studenților tren un master în abilitățile și cunoștințele de care au nevoie să aterizeze cariera visurilor lor.

 

Franța este în prezent printre cele mai bune 20 de țări performante în ceea ce privește economia, datorită excelent orientate spre rezultate procesul de învățare de învățământ superior. Cele mai multe cursuri de la universitățile sunt oferite în limba franceză. Franța are 60 de public și 100 de universități private.

Orașul Metz revine în regiune Lagnuedoc-Roussillon, în sudul Franței. Este capitala regiunii și acasă la 200.000 de locuitori. Mertz are 3 universitati cheie.

Caută Masterate în Statele Unite ale Metz în Franţa 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Université de Lorraine

Scopul general al acestui curs este, pentru studenți, să dobândească cunoștințe despre biomecanica sistemului musculo-scheletic și mai precis despre dezvoltarea dispoziti ... [+]

Descriere generala

Înțelegerea comportamentului biomecanic al sistemului musculo-scheletic și proiectarea dispozitivelor medicale necesită cunoștințe diversificate în diverse domenii, cum ar fi științele medicale (anatomie, biologie celulară și țesuturi, imagistică medicală ...), mecanica materialelor, simularea elementelor finite, analiza mișcării corpul uman. Acest grad de masterat va oferi studenților toate fundamentele necesare din aceste domenii pentru a le permite să înțeleagă o problemă clinică și să propună soluții terapeutice realiste și fiabile. Aceste abordări vor fi completate de o introducere în biomimetică pentru a arăta cum să se inspire din natură pentru a proiecta noi aplicații tehnice.... [-]

Franţa Nancy Marseille Saclay
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză