MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Lille Franţa 2019/2020

Lille, Franţa, este o destinaţie de top pentru studenţi din toate colţurile lumii. În ultimele decenii, Lille a avut parte de o dezvoltare importantă şi a devenit un centru comercial şi cultural proeminent. Populaţia studenţească este variată şi a creat astfel o viaţă de noapte palpitantă şi vibrantă. Studenţii care urmează un Masterat în Lille se pot bucura de asemenea şi de muzee, cumpărături, o bucătărie excelentă şi localnici prietenoşi. 

Un Masterat în Lille combină excelenţa academică cu oportunitatea de a te dezvolta pe plan intelectual şi cultural. Cele mai populare programe de Masterat în Lille sunt în domeniul afacerilor, precum antreprenoriat, marketing, afaceri internaţionale sau finanţe. Un Masterat în Lille îţi poate forma o reţea profesională puternică ce se poate extinde pe întreg teritoriul Franţei, dar şi al Europei, oferindu-ţi astfel un avantaj competitiv pe piaţa globală a muncii.

Află mai multe despre un Masterat în Lille de mai jos. Poate vei găsi programul care te va ajuta să îţi îndeplineşti ţelurile personale şi profesionale!

rezultate găsite Filter

Maestru în securitate internațională

European School of Political and Social Sciences
Campus La zi 4 semestre Septembrie 2019 Franţa Lille

Pe lângă faptul că este o prioritate absolută pentru guvernele din întreaga lume, securitatea pare să fi colonizat limba noastră la fel de mult ca viața noastră de zi cu zi. Nu trece o zi fără politicieni și mass-media care menționează încă o "problemă de securitate". Programul de masterat în domeniul securității internaționale cere ceea ce ne spune despre lumea noastră contemporană și dacă lumea noastră a devenit cu adevărat mai periculoasă și mai nesigură decât înainte.

Maestru în politica alimentară

European School of Political and Social Sciences
Campus La zi 4 semestre Septembrie 2019 Franţa Lille

Alimentația și agricultura sunt domenii în care apar mari provocări globale. În 2050, se preconizează că populația lumii va crește la 10 miliarde de oameni; și toți trebuie să mănânce. Întrebările legate de organizarea și reglementarea sistemului nostru agroalimentar sunt în mod inerent politice. Acestea includ producția, distribuția, accesibilitatea și consumul de alimente, precum și problemele legate de sănătatea publică, durabilitatea, bunăstarea animalelor, sărăcia, știința și tehnologia și comerțul.

Master în Advanced Spectroscopie în Chimie (Joint Erasmus Mundus)

University of Lille
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 Franţa Lille Germania Kitzscher Finlanda Helsinki Polonia Krąków Italia Bologna + 8 mai mult

Alăturați-vă unei rețele de 5 universități, 12 parteneri de cercetare și industriali, cu o puternică comunitate internațională de absolvenți! Rețeaua ASC urmărește pregătirea studenților pentru a deveni experți și a dezvolta abilități internaționale pentru carierele profesionale industriale în caracterizarea spectroscopică a materiei și / sau a doctoratului.

Master în Jurnalism

ESJ Lille : École Supérieure de Journalisme
Campus Part time 2 ani

Lille ESJ Diploma este cel mai vechi absolvent al școlii. Astăzi este o diplomă recunoscută de către Comitetul Național mixt pentru ocuparea forței de muncă a Jurnaliștilor (CPNEJ) și Ministerul Învățământului Superior ca nivel de "Master 2". Ea intră în concurs la +3 (180 ECTS).

Master în Jurnalism

ESJ Paris - École Supérieure de Journalisme
Campus La zi 2 ani

Candidații pot combina două dintre aceste formațiuni M1 și M2, pentru Tava 5 nivelul "plin". În mod ideal, este de dorit să facă mai întâi "M1 toate mass-media jurnalism", apoi urmați un M2 de specialitate.

Master Of Science în psihologia proceselor cognitive cu 3 Université Lille / Franta

University of Campania "Luigi Vanvitelli"
Campus La zi 2 ani Octombrie 2019 Italia Santa Maria Capua Vetere

Începând cu anii. 2015-16, The CdLM în Psihologia proceselor cognitive va include o cale de unitate primul an și posibilitatea de a alege, de la înscriere la al doilea an, pentru calea internațională "Psihologia cognitivă și Psychophisiology".

Master în management internațional

Catholic University of Lille – Faculty of Management, Economics & Science
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Contactează şcoala Franţa Lille + 1 mai mult

Desigur, Învățătorul nostru vă va scufunda în inima comerțului internațional așa cum sa explicat de către persoanele care se confruntă cu ea pe o bază de zi cu zi. Veți dobândi o viziune strategică cuprinzătoare a lumii globale în timp ce câștigă gradul de conștientizare a modului în care acțiunile tale pot avea un impact asupra dezvoltării echilibrate a planetei noastre.

Commerce Digital Master

Catholic University of Lille – Faculty of Management, Economics & Science
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 Franţa Lille

Fie că ați venit de la un calculator sau de conducere cursuri, Comerț Master Digital va dobândi competențe la nivel mondial pe un sector foarte atractiv. Vei deveni un profesionist în ambele strategice și operaționale, capabile să funcționeze în mod eficient toate tranzacțiile, capabile să gestioneze proiecte transversale în toate domeniile de comerț conectate.

Master computer

Catholic University of Lille – Faculty of Management, Economics & Science
Campus Part time 2 ani Septembrie 2019 Franţa Lille

Piața digitală se schimbă rapid, iar sistemul de informații a devenit un instrument de productivitate, competitivitate și diferențiere. Maestrul adaptează și schimbări, în special în jurul valorii de web și aplicații mobile.

Master of Science în Big Data Analytics pentru afaceri

IESEG School of Management Lille - Paris
Campus La zi 1 an

Alăturați-vă MSc în Big Data Analytics pentru afaceri: un program de un an complet predate în limba engleză la una dintre școlile de afaceri de top din Franța, în campusul nostru Lille.

Master în afaceri globale de sport

AMOS Sport Business School
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Regatul Unit London Franţa Paris Lille Bordeaux Lyon + 5 mai mult

Acest ciclu este compus dintr-un al 4-lea și al 5-lea an și are un masterat în "Managementul organizațiilor sportive". Obiectivul MBS AMOS este de a instrui studenții noștri în funcții de conducere timp de 2 ani, transformându-i în profesioniști adevărați, datorită diverselor module, implementări, cazuri practice și pentru ai ajuta să găsească o companie care este în acord cu proiectul lor profesional. Gradul este înregistrat la RNCP