Filter
Masterate
Franţa Le Bourget-du-Lac Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Le Bourget-du-Lac Franţa 2019/2020

Un masterat vă oferă posibilitatea de a continua, fie înțelegerea dumneavoastră de o anumită întrebare sau decolare într-un mod complet diferit folosind abilitatile pe care le au câștigat de gradul dumneavoastră de licență anterior.

Un Master este un program academic la nivel de absolvent, care durează aproximativ doi ani după o diplomă de licență pentru a primi. Master sunt oferite în multe specialități diferite, și în funcție de școală, acestea pot fi, de asemenea, oferite online sau în persoană. Câștigul salarial un Master poate duce la creșterea oportunităților de angajare pentru absolvenți.

 

 

Franța, oficial Republica Franceză, este o republică semi-prezidențială unitară află cea mai mare parte din Europa de Vest, cu mai multe regiuni și teritorii de peste mări.

Fiind o comună în departamentul Savoie, în regiunea Ron-Alpi, Le Bourget Du Lac este un vecini oraș Chambery orașului, Franța. Este un oraș mic, cu puțin peste 4.000 de locuitori.

Caută Masterate în Statele Unite ale Le Bourget-du-Lac în Franţa 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Franţa
Le Bourget-du-Lac
Tip de studiu
Ritm
Université Savoie Mont Blanc

Master în energie și clădiri solare trenuri oameni de știință capabile să rezolve probleme complexe legate de gestionarea, proiectarea și optimizarea sistemelor tehnologi ... [+]

Masterate 2019/2020 în Statele Unite ale Le Bourget-du-Lac Franţa. Obiective Oamenii de stiinta de tren capabil de a rezolva probleme complexe legate de gestionarea, proiectarea și optimizarea sistemelor tehnologice-input multiple. Să dezvolte expertiza și abilitățile necesare pentru a desfășura activități de cercetare în managementul energiei, protecția mediului, utilizarea de materiale inovatoare și producția de structuri inovatoare, ca parte a unei politici globale de dezvoltare durabilă. Competențe și expertiză Proiectarea și implementarea sistemelor tehnologice complexe, care sunt auto-reglare (sau autonomă) și care protejează mediul înconjurător prin îmbunătățirea eficienței energetice și utilizarea unor metode specifice, procese și materiale. Expertiza in instrumente asociate (modelare, simulare, de măsurare, de gestionare a informațiilor). Multi-disciplinare curs de gradul de master ... [-]
Franţa Annecy Argonay Le Bourget-du-Lac
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză