MASTERSTUDIES

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Le Bourget-du-Lac Franţa 2021

Un masterat vă oferă posibilitatea de a continua, fie înțelegerea dumneavoastră de o anumită întrebare sau decolare într-un mod complet diferit folosind abilitatile pe care le au câștigat de gradul dumneavoastră de licență anterior.

Un Master este un program academic la nivel de absolvent, care durează aproximativ doi ani după o diplomă de licență pentru a primi. Master sunt oferite în multe specialități diferite, și în funcție de școală, acestea pot fi, de asemenea, oferite online sau în persoană. Câștigul salarial un Master poate duce la creșterea oportunităților de angajare pentru absolvenți.

 

 

Franța, oficial Republica Franceză, este o republică semi-prezidențială unitară află cea mai mare parte din Europa de Vest, cu mai multe regiuni și teritorii de peste mări.

Fiind o comună în departamentul Savoie, în regiunea Ron-Alpi, Le Bourget Du Lac este un vecini oraș Chambery orașului, Franța. Este un oraș mic, cu puțin peste 4.000 de locuitori.

Caută Masterate în Statele Unite ale Le Bourget-du-Lac în Franţa 2021

rezultate găsite Filter

Maestru în Mecatronică avansată

Université Savoie Mont Blanc
Masterat
<
Normă întreagă
<
4 semestre
Engleză
Campus

Mechatronics este un proces sinergetic și integrat de mai multe științe și competențe (printre care științele de control și informatică, electronică, mecanică) care permite co ...

Citeste mai mult

Master în energie și clădiri solare

Université Savoie Mont Blanc
Masterat
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Campus

Master în energie și clădiri solare trenuri oameni de știință capabile să rezolve probleme complexe legate de gestionarea, proiectarea și optimizarea sistemelor tehnologice in ...

Citeste mai mult