502 Masterat Programe în Franţa for 2024

Masterat Programe în Franţa for 2024Filter
    • London, Regatul Unit
    • Paris, Franţa

    La zi

    18 Luni

    În campus

    Engleză

    Deveniți inovatorul digital gata să abordeze orice provocări de afaceri legate de transformarea digitală și tehnologiile de frontieră. Masterul în Management și Leadership al transformării digitale este un program cu normă întreagă de 18 până la 21 de luni, predat în două campusuri: Londra și Paris. Curriculumul inovator și unic al programului se bazează pe patru piloni: abilități cognitive și leadership, tehnologii digitale, management al transformării și dezvoltare profesională.

    • Paris, Franţa

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Această piesă le va oferi studenților cu experiență în economie o înțelegere mai profundă a instrumentelor economice și cantitative aplicate domeniului economiei financiare.

    • Nice, Franţa

    La zi

    2 ani

    Amestecat, În campus

    Engleză

    Veți fi educați pentru a deveni un designer în domeniul inovației durabile și pentru a dezvolta abilitățile necesare pentru a stimula creativitatea într-o echipă multidisciplinară.

    • Grenoble, Franţa

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Masterul în management corporativ aplicat este un program postuniversitar în afaceri dedicat studenților dornici să descopere și să înțeleagă teoriile, practicile și instrumentele utile pentru conducerea organizațiilor și luarea deciziilor manageriale.

    • Rennes, Franţa

    La zi

    22 Luni

    În campus

    Engleză

    Masterul în Contabilitate și Audit (AAA) al Școlii Absolvente de Management a Universității din Rennes1 ( IGR-IAE Rennes ) se adresează studenților vorbitori de limba engleză cu o diplomă de licență în economie sau management.

    • Paris, Franţa
    • Madrid, Spania

    Part time

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Global Sports Business Master de la AMOS este livrat de experți din industria sportivă internațională și duce studenții într-o călătorie practică, unică, în trei medii de afaceri diferite din întreaga lume - Europa, Asia și America de Nord. Maestrul a fost remodelat și proiectat de-a lungul anilor pentru a se potrivi nevoilor industriei sportului în continuă schimbare.

    • Toulouse, Franţa
    • Barcelona, Spania

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză, Franceză

    TBS 's Master în Management program este caracterizat prin rigoarea academică și structura coerentă, care să permită o achiziție treptată a competențelor cu o dimensiune internațională:

    • Nancy, Franţa

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Masterul în Management Corporativ Aplicat de la IAE Nancy este un program de pregătire de nivel înalt în management, teoretic și aplicat, cu durata de 2 semestre (13 luni, sept-sept.). Este accesibil în învățare continuă sau după o diplomă de licență sau un program de master în primul an (adică, după 4 ani de studii universitare). Se adresează atât studenților sau profesioniștilor non-business, cât și celor de afaceri. Acesta permite studenților sau managerilor să își completeze expertiza în domenii non-business cu un curriculum cuprinzător în afaceri. De asemenea, permite studenților sau managerilor specializați în domenii specifice, să-și lărgească perspectivele și polivalența prin consolidarea competențelor transversale pentru a face față provocărilor de afaceri într-o lume globalizată.

    • Paris, Franţa

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Acest program pregătește studenții să devină ingineri de calculatoare care pot găsi cu ușurință o poziție profesională oriunde în lume. Acreditat de CGE (Conférence des Grandes Ecoles), acesta se întinde pe 2 ani și se livrează la Paris. Salariul mediu anual brut al absolvenților programului este de 45.000 EUR. Programul ME oferă 9 specializări: Sisteme multimedia și tehnologii informaționale, rețele și securitate Sisteme încorporate și în timp real Telecomunicații și rețele Inginerie sisteme informaționale și software Inginerie globală IT IT Știința datelor și inteligență artificială Prelucrarea imaginilor Cercetarea tehnologiei sănătății

    • Paris, Franţa
    • Zaragoza, Spania
    • + 2 more

    La zi

    3 semestre

    În campus

    Engleză, Spaniolă, Franceză

    EUREC împreună cu principalele universități europene implicate în educația și instruirea în domeniul energiei regenerabile au răspuns acestei solicitări prin dezvoltarea Masterului European în Energii Regenerabile.

    • Pau, Franţa

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Acest master în Materiale Bio-Inspirate își propune să ofere un fundal educațional care conectează mediul de laborator și lumea vie, răspunzând în același timp provocărilor tranziției ecologice și durabile. Strategiile de imitare elaborate de Natură reprezintă provocări științifice și tehnologice infinite. Aceste provocări vor fi preluate prin unghiuri de bioinspirație și biomimetism, ținând cont de conștientizarea și etica mediului.

    • Nice, Franţa

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Masterul în Management (MiM), Global Economic Transformation & Technology (GETT) este un program academic unic, excepțional, de doi ani, care se desfășoară în trei locații și este susținut de trei universități partenere prestigioase pentru a vă dezvolta profilul internațional. Vă va expune abilitățile manageriale căutate de companiile care răspund nevoilor dezvoltării durabile și provocărilor schimbărilor perturbatoare aduse de progresele în domeniul informației și tehnologiei. Veți alege dintre două Pathways internaționale, SUA/Asia sau Europa, și veți studia la trei dintre cele mai bune universități din lume din Paris, Seul și Berkeley pentru Pathway SUA/Asia sau la Paris, Berlin și Londra pentru Pathway Europei.

    • Strasbourg, Franţa

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză, Franceză

    Alegerea Programului Grande Ecole (PGE) la EM Strasbourg înseamnă angajarea într-un program de formare care combină dezvoltarea profesională și personală, excelența academică și imersiunea internațională cu specialități precum economie, marketing și relații cu clienții etc. Oferirea unui program à la carte adaptat la profilurile studenților noștri este filosofia PGE. De la cunoștințe teoretice la cunoștințe practice, veți dezvolta o experiență profesională și operațională solidă. Avantajul acestui program? Sprijin puternic pentru dezvoltarea personală.

    • Toulouse, Franţa

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Obiectivul acestui curs avansat de un an este de a oferi prelegeri în limba engleză care tratează aspecte generice ale managementului siguranței și aplicațiile acestora în diferite domenii ale ingineriei.

    • Toulouse, Franţa

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Cauti o cariera internationala? Sunteți atras de sprijinirea companiilor pentru a-și dezvolta afacerea internațională? Te simți inspirat lucrând cu oameni din culturi diferite? Atunci Masterul în Management Internațional (MIM) este doar pentru tine!