MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Dijon Franţa 2019/2020

Beneficiile de un master extinde dincolo de îmbunătățirea potențialul de câștig. Acestea vă pot oferi cu abilități personale și profesionale pentru a accelera dezvoltarea ta. Ele sunt, de asemenea, o oportunitate de a te diferenția de colegii dvs., dintre care mulți vor avea calificări A-nivel și de licență similare.

Un maestru, care are unul până la doi ani de școlarizare pentru a primi, poate ajuta pe elevi să îmbunătățească abilitățile lor profesionale și de a dobândi cunoștințe în domeniul ales. Această îmbunătățire a abilităților și a cunoștințelor ar putea duce la o carieră de înaltă calificare, cu posibilități de avansare.

 

Franța este în prezent printre cele mai bune 20 de țări performante în ceea ce privește economia, datorită excelent orientate spre rezultate procesul de învățare de învățământ superior. Cele mai multe cursuri de la universitățile sunt oferite în limba franceză. Franța are 60 de public și 100 de universități private.

Început ca o așezare romană, Dijon este un oraș situat în partea de est, în regiunea Burgundia, Franța. Orașul are mai multe ca 150.000 de locuitori. Acesta este acasa, la Universitatea din Burgundia și 3 alte instituții de învățământ superior.

Caută Masterate în Statele Unite ale Dijon în Franţa 2019/2020

rezultate găsite Filter

Master în metale de tranziție în chimia moleculară

University Bourgogne Franche-Comté (UBFC)
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Franţa Besançon

Programul de masterat "Metalele de tranziție în chimie moleculară" (T2MC) oferă o educație la nivel înalt în domeniul chimiei moleculare. Se distinge de ofertele naționale și europene de formare prin accentul pe Transition Metal Chemistry și aplicațiile acestora. Abordările de învățare și de predare sunt atractive deoarece vor oferi studenților cunoștințe solide în Chimie moleculară, ilustrând modul în care aceste cunoștințe pot fi utilizate, de exemplu, pentru a reduce impactul ecologic al unui proces de sinteză sau pentru a contribui la dezvoltarea imaginilor medicale. De asemenea, T2MC implementează în continuare o politică de conducere care se deschide pe plan internațional: de exemplu, în fiecare an un parteneriat puternic cu UCT Prague permite unui număr de 3-4 studenți să obțină un grad dublu.

Master Data Analyst pentru Economie Spațială și de Mediu (DASEE)

University Bourgogne Franche-Comté (UBFC)
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Franţa Besançon

Obiectivul acestui program de Master este de a fi un program de masterat de înaltă specializare și selectiv, oferind o perspectivă economică integrată asupra aspectelor urbane / regionale și de mediu, cu accent special pe gestionarea și analiza datelor georeferențiate.

Master în Proiecte în Ingineria Culturală Internațională și Europeană (PIECE)

University Bourgogne Franche-Comté (UBFC)
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Franţa Besançon

Gradul de masterat "Proiecte în ingineria culturală internațională și europeană" (PIECE) se deschide în septembrie 2019. Este un curs de doi ani pentru formarea studenților și a profesioniștilor francezi și străini în fundamentarea proiectelor și a entităților în domeniul culturii și patrimoniului .

Master în Microbiologie și Fiziochemie pentru procesele alimentare și vin (MP2)

University Bourgogne Franche-Comté (UBFC)
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Franţa Besançon

MP2 este o diplomă de studii universitare de doi ani, cu cursuri de zi, cu normă întreagă, concentrată pe microbiologie și fizico-chimie aplicată proceselor alimentare și vinului. Acest master își propune să pregătească viitorii cercetători și manageri ai științei și industriei alimentelor și vinului.

Maestru în fiziologie

University Bourgogne Franche-Comté (UBFC)
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Franţa Besançon

P²food este o diplomă de studii universitare de doi ani, bazată pe cursuri, cu normă întreagă, concentrată pe determinanții fiziologici și psihologici ai alegerii alimentelor, oferite de Universitatea din Burgundia - Franche-Comté și AgroSup Dijon. Alimentele joacă un rol mult mai important în viața consumatorilor decât să le hrănească pur și simplu. În fiecare zi, oamenii fac mai multe alegeri alimentare. Dieta lor are un impact considerabil asupra stării lor nutriționale și a sănătății, dar și asupra mediului. O mai bună înțelegere a motivelor pentru alegerea consumatorilor de alimente este necesară pentru a stabili programe eficiente și a dezvolta noi produse, pentru a îmbunătăți modelele dietetice în conformitate cu recomandările și pentru a crește sustenabilitatea alimentelor. Deși aparent simple, alegerile alimentare sunt comportamente complexe care depind de mulți factori și de interacțiunile lor. În acest masterat, un accent cheie este pus pe factorii fiziologici și psihologici ale alegerii alimentelor.

Master în Management

Burgundy School of Business
Campus La zi 2 - 3 ani Septembrie 2019 Franţa Dijon

Programul Master în Management «Grande Ecole» este un program general de pre-experiență. Acesta îi antrenează pe viitorii manageri să fie antreprenoriali, responsabili social, conștienți intercultural cu o perspectivă globală și îi echipează cu competențe profesionale în anumite sectoare.