MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Cergy Franţa 2020

Beneficiile de un master extinde dincolo de îmbunătățirea potențialul de câștig. Acestea vă pot oferi cu abilități personale și profesionale pentru a accelera dezvoltarea ta. Ele sunt, de asemenea, o oportunitate de a te diferenția de colegii dvs., dintre care mulți vor avea calificări A-nivel și de licență similare.

Câștigul salarial un grad avansat, cum ar fi un Master oferă posibilitatea de a mări setul de calificare și, eventual, a îmbunătăți șansele de angajare în același timp. Programele de master pot fi oferite online sau part-time, astfel încât studenții să poată continua studiile într-un mod care este convenabil pentru ei.

 

Franța oferă un sistem superb de învățământ superior să nu numai cetățenii săi, dar și străini. Cultura dinamică a țării 's atrage studenți străini și cei interesați în a urma cursuri internaționale. Franța are o tradiție de inovație științifică și tehnologică. Acest lucru asigură faptul că oamenii de știință utiliza pe deplin creativitatea lor.

Caută Masterate în Statele Unite ale Cergy în Franţa 2020

rezultate găsite Filter

Maestru internațional de date de mare

EISTI : Graduate School in Computer Science and Mathematics Engineering
Campus La zi 2 ani Septembrie 2020 Franţa Pau Cergy + 1 mai mult

Master în Business Analytics: Arhitectura, date de explorare și optimizare ", acreditat de Ministerul francez al Învățământului Superior și a Cercetării, se bazează pe excelență recunoscută a școlii noastre de inginerie în informații de afaceri și a crescut de la specializările din Decizia de sprijin, Business Intelligence și de afaceri Analytics.

De master în finanțe cantitative și de gestionare a riscurilor

EISTI : Graduate School in Computer Science and Mathematics Engineering
Campus La zi 2 ani Septembrie 2020 Franţa Pau Cergy + 1 mai mult

Master în Finanțe cantitative și de management al riscului se bazează pe excelență recunoscută a școlii noastre de inginerie în finanțe cantitative, și face utilizarea mare de colaborări cu Universitățile din Paris-Dauphine și Cergy-Pontoise.

Diplomă de inginer

ENSEA Graduate School
Campus La zi Septembrie 2020 Franţa Cergy

de cercetare de masterat acreditate în comun cu Cergy-Pontoise University: Sisteme de Master Comunicare (CIS) Electronice Maestru de sisteme autonome (ESA)

De master în finanțe

ESSEC Business School
Campus La zi 15 luni Septembrie 2020 Franţa Cergy Singapore Singapur + 2 mai mult

Master în Finanțe, recunoscut de învățământ superior francez și Ministerul Cercetării ca Master, și clasat pe locul 7 cele mai bune Master în Finanțe din întreaga lume de către Financial Times în 2016, este un absolvent de program adaptat la nevoile și obiectivele individuale.

Maestru avansat în strategia și managementul afacerilor internaționale

ESSEC Business School
Campus La zi 12 - 15 luni Septembrie 2020 Franţa Cergy

De Master Avansate în Strategie și Managementul International Business este un full-time, program intensiv și cuprinzător.

Master în Management

ESSEC Business School
Campus La zi 2 - 3 ani Contactează şcoala Franţa Cergy Singapore Singapur + 2 mai mult

Master în Management, clasat pe locul 3 la nivel mondial în cele mai bune Masterat în Management de către Financial Times, este un program full-time și intens de 2-3 ani. Aceasta îmbină excelenta predare academică, cu experiență profesională reală cu unele dintre cele mai interesante companii din lume.