Filter
Masterate
Franţa Cannes-et-Clairan Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Cannes-et-Clairan Franţa 2019/2020

Studiile de master la nivel implica studiu de specialitate într-un domeniu de cercetare sau o zonă de practică profesională. Câștigul salarial o diplomă de master demonstrează un nivel ridicat de cunoaștere a subiectului. Câștigul salarial o diplomă de master poate dura de la un an la trei sau patru ani. Înainte de a putea absolvi, de obicei, trebuie să scrie și să apere o teză, un document lung, care este punctul culminant al dumneavoastră de cercetare specializate.

Un Master este un program academic la nivel de absolvent, care durează aproximativ doi ani după o diplomă de licență pentru a primi. Master sunt oferite în multe specialități diferite, și în funcție de școală, acestea pot fi, de asemenea, oferite online sau în persoană. Câștigul salarial un Master poate duce la creșterea oportunităților de angajare pentru absolvenți.

 

 

Franța este în prezent printre cele mai bune 20 de țări performante în ceea ce privește economia, datorită excelent orientate spre rezultate procesul de învățare de învățământ superior. Cele mai multe cursuri de la universitățile sunt oferite în limba franceză. Franța are 60 de public și 100 de universități private.

Cannes este renumit pentru Festivalul anual de Film de la Cannes. Acesta este acasa, la mai mult de 70.000 de locuitori. Orasul este o destinatie turistica ocupat în Franța. Ea are o serie de instituții de învățământ superior și de multe majore în arte și tehnologie.

Caută Masterate în Statele Unite ale Cannes-et-Clairan în Franţa 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Franţa
Cannes-et-Clairan
Tip de studiu
Ritm
Ecole Supérieure de Commerce de Communication et de Gestion

Acest Master are ca scop formarea viitorilor directori care vor lucra pe diferite domenii funcționale economice ale afacerii. Aceasta este o diplomă europeană acordată de ... [+]

Aceasta este o diplomă europeană acordată de Federația Europeană a Școlilor (FEDE) oferind un nivel BAC + 5.

JOBS MENȚIONATE

Master BVM European pregătește studenții pentru funcții de conducere și strategii de afaceri în domeniul resurselor umane, management, management, marketing, comerț, mediu internațional, în diverse sectoare în Organizațiile mijlocii și mari.

Examen final: Aveți teste târziu în primul an și încercările rămase la sfârșitul al doilea an. În paralel, aveți TOEIC la sfârșitul celui de al doilea an.

CANDIDATE PROFIL:

Motivatie puternica Gust de contact uman Inițiativa Tenacitate Dinamism Disponibilitate ... [-]
Franţa Agde Cannes-et-Clairan Nice
Septembrie 2019
Engleză,Limba franceza
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză