MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Caen Franţa 2019/2020

Caen este un oraş universitar, dar şi un centru comercial. Aces oraş mic are o istorie lungă şi bogată, şi a fost reconstruit după ce ziua-D l-a distrus aproape în totalitate. Studenţii care urmează un Masterat în Caen pot avea foarte multe avantaje; populaţia studenţească face mediul educaţional vibrant; aici se găsesc foarte multe muzee, iar studenţii pot şi să călătorească din Caen în alte părţi ale Franţei sau chiar şi ale Europei.

Programele de Masterat în Caen sunt de cea mai bună calitate. Studenţii care doresc să urmeze un Masterat în Caen pot studia în domenii precum Afaceri, Management, Marketing, Antreprenoriat, Ştiinţe Sociale, Ştiinţe Naturale sau Arte Frumoase. Cu un Masterat în Caen, studenţii vor avea oportunitatea de a-şi crea o reţea profesională puternică şi vor dobândi o experienţă internaţională valoroasă ce îi va avantaja pe piaţa muncii.

Dacă doreşti să urmezi un Masterat în Caen, atunci aruncă o privire la opţiunile de mai jos. Fă următorul pas spre a-ţi îndeplini visurile chiar azi!

rezultate găsite Filter

Treilea ciclu sisteme informatice manager - predate în limba franceză

École de Management de Normandie / Normandy Business School
Campus La zi 15 luni

Acest program este predat în limba franceză.

Curs de masterat în fizica nucleară

Erasmus Mundus - JMD - Nuclear Physics
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 Franţa Caen Italia Padua Catania Spania Seville Madrid Barcelona Salamanca + 8 mai mult

NuclPhys este un curs de doi ani Erasmus: Erasmus Mundus de masterat în domeniul fizicii nucleare. Acest curs se bazează pe expertiza unui consorțiu de universități spaniole (Sevilla, Autónoma de Madrid, Barcelona, ​​Complutense de Madrid și Salamanca), precum și universități din Caen Basse-Normandie, Padova și Catania.