MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Brest Franţa 2019/2020

Un masterat vă oferă posibilitatea de a continua, fie înțelegerea dumneavoastră de o anumită întrebare sau decolare într-un mod complet diferit folosind abilitatile pe care le au câștigat de gradul dumneavoastră de licență anterior.

Un Master este un program academic la nivel de absolvent, care durează aproximativ doi ani după o diplomă de licență pentru a primi. Master sunt oferite în multe specialități diferite, și în funcție de școală, acestea pot fi, de asemenea, oferite online sau în persoană. Câștigul salarial un Master poate duce la creșterea oportunităților de angajare pentru absolvenți.

 

 

Franța este în prezent printre cele mai bune 20 de țări performante în ceea ce privește economia, datorită excelent orientate spre rezultate procesul de învățare de învățământ superior. Cele mai multe cursuri de la universitățile sunt oferite în limba franceză. Franța are 60 de public și 100 de universități private.

Brest este un oraș în Bretania, nord-vestul Frantei. Este un oraș port de militar. Orasul este acasa, la mai mult de 100.000 de oameni. Brest este acasa, la un număr de cercetare și instituțiilor de învățământ de top în Franța.

Caută Masterate în Statele Unite ale Brest în Franţa 2019/2020

rezultate găsite Filter

Mastere executiv: supply chain manager de

Brest Business School
Campus La zi 1 an Septembrie 2019 Franţa Brest Vannes + 1 mai mult

Specializat Maestru Manager al lanțului de aprovizionare al Brest Business School pregătește studenții pentru poziții în responsabilități funcționale și operaționale în cadrul lanțului de aprovizionare.

Mastere executiv: control de gestiune și management al performanței

Brest Business School
Campus La zi 9 - 12 luni Septembrie 2019 Franţa Brest Vannes + 1 mai mult

Master în Managementul de control și management al performanței Business School Brest este oferit studenților și profesioniștilor din curriculum-ul tradițional sau alternativ.

Programul de liceu

Brest Business School
Campus La zi Part time 2 - 3 ani Contactează şcoala Franţa Brest Vannes + 2 mai mult

Programul nostru Grande Ecole menționate 5 grad de master de către stat să te învețe să facă față tuturor acestor provocări, va dezvălui talentul tău și vei găsi jobul care ti se potriveste.