MASTERSTUDIES

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Boulogne-Billancourt Franţa 2020

Un master se referă la completarea unui program de studiu postuniversitar care îi pregătește pe studenți pentru dezvoltarea cunoștințelor lor legate de un anumit subiect sau pentru a avansa în carieră. Majoritatea masteratelor sunt oferite la universități publice sau private.

Arte aplicate sunt esențiale pentru a face design plăcut în toate domeniile vieții. Fără ele, lumea ar fi incredibil de plictisitor. Un maestru în Arte Aplicate vă oferă o înțelegere mai profundă a utilizării artei în aceste domenii practice.

Franța este în prezent printre cele mai bune 20 de țări performante în ceea ce privește economia, datorită excelent orientate spre rezultate procesul de învățare de învățământ superior. Cele mai multe cursuri de la universitățile sunt oferite în limba franceză. Franța are 60 de public și 100 de universități private.

Caută Masterate în Statele Unite ale Boulogne-Billancourt în Franţa 2020

rezultate găsite Filter

Master în inteligență artificială

IA School
Cursuri Executive
Sept 2020
<
La zi
<
2 ani
Limba franceza
Campus

Ciclul de Master in Intelligence Artificial

Citeste mai mult

Master în dezvoltare durabilă și mediu

ESI Business School
Cursuri Executive
Sept 2020
<
La zi
<
2 ani
Limba franceza
Campus

ESI Business School , Facultatea de Comerț post-bac, permite studenților să-și continue formarea pe un Master în Management, Mediu și Dezvoltare Durabilă. Maestru în verde, ci ...

Citeste mai mult