Filter
Masterate
Franţa Arles Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Arles Franţa 2019/2020

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. Unul trebuie să aibă deja o diplomă de licență de a aplica pentru un program de master 's. Cele mai multe de master 's program de gradul va cer elevilor să completeze un maestru ' s teză sau lucrare de cercetare.

Un maestru, care are unul până la doi ani de școlarizare pentru a primi, poate ajuta pe elevi să îmbunătățească abilitățile lor profesionale și de a dobândi cunoștințe în domeniul ales. Această îmbunătățire a abilităților și a cunoștințelor ar putea duce la o carieră de înaltă calificare, cu posibilități de avansare.

 

Franța, oficial Republica Franceză, este o republică semi-prezidențială unitară află cea mai mare parte din Europa de Vest, cu mai multe regiuni și teritorii de peste mări.

Caută Masterate în Statele Unite ale Arles în Franţa 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Franţa
Arles
Tip de studiu
Ritm
MOPA

Un curs de instruire de doi ani la nivel de master la nivel avansat, distribuit în limba engleză și franceză și orientat spre studenți externi cu pregătire 3D universitar ... [+]

Transformați-vă pasiunea pentru animația CG într-o carieră câștigătoare

Un curs de formare avansată de doi ani la nivel de masterat a fost distribuit în engleză și franceză.

Cu o diplomă de licență sau o experiență echivalentă în domeniul artelor digitale, căutați un curs de animație acreditat de stat, de masterat? Urmăriți pe urmele absolvenților MOPA care au dobândit atât abilități tehnice, cât și povestiri, lucrează acum la The Mill, Aardman Studios, DoubleNegative, Mikros și mai multe ... câștigând premii precum SIGGRAPH și selectate pentru OSCARS .

Calificat și pregătit să se alăture echipelor profesionale de îndată ce ați absolvit, o calificare MOPA este pașaportul pentru o carieră ambițioasă într-o lume a studiilor și oportunităților internaționale.... [-]

Franţa Arles
Septembrie 2020
Engleză,Limba franceza
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză