MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Aix-en-Provence Franţa 2019/2020

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Un maestru, care are unul până la doi ani de școlarizare pentru a primi, poate ajuta pe elevi să îmbunătățească abilitățile lor profesionale și de a dobândi cunoștințe în domeniul ales. Această îmbunătățire a abilităților și a cunoștințelor ar putea duce la o carieră de înaltă calificare, cu posibilități de avansare.

 

Franța, oficial Republica Franceză, este o republică semi-prezidențială unitară află cea mai mare parte din Europa de Vest, cu mai multe regiuni și teritorii de peste mări.

Caută Masterate în Statele Unite ale Aix-en-Provence în Franţa 2019/2020

rezultate găsite Filter

Master în cadre generale de management

IAE Aix Graduate School of Management
Campus La zi Part time 9 - 24 luni Contactează şcoala Franţa Aix-en-Provence + 1 mai mult

Dincolo de "achiziționarea lui de metode și tehnici de management ' Focus S este în acest program de capacitățile adaptare și deschidere în special într-un context internațional. Oferit de "parte e din logica de " acces direct Master 2 master MG oferă o formare cuprinzătoare și coerentă în institutul nostru promovarea accesului 's la MBA nostru (full time și part time).

Master International in Managementul Tehnologiei Informatiei

IAE Aix Graduate School of Management
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 Franţa Aix-en-Provence

Master International in Managementul de IT (MIMTI) Programul pregătește studenții pentru a acționa ca intermediari între utilizatorii de afaceri și specialiști în tehnologia informației într-un mediu internațional

Masterat de cercetare în științele de gestionare

IAE Aix Graduate School of Management
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Franţa Aix-en-Provence

Master de cercetare în Management Science University Paul Cézanne - Aix-Marseille pregăti în cele mai bune condiții de acces la un program de doctorat care îndeplinește ...

Masterat în cadrele de management general

IAE Aix Graduate School of Management
Campus La zi Part time 9 - 24 luni Contactează şcoala Franţa Aix-en-Provence + 1 mai mult

Master mg este, de asemenea, în logica unei oferte cuprinzătoare și coerentă de pregătire în institutul nostru de a îmbunătăți accesul la MBA nostru (cu normă întreagă și cu jumătate de normă).

Maestru de management global de inovare

IAE Aix Graduate School of Management
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Franţa Aix-en-Provence

Maestru de Global Innovation Management este o Global, dublă masterat în Business Innovation și avantajul inovatoare de învățare între două worldsEurope - Statele Unite ale Americii ...

Maestru de arte plastice

The American College of the Mediterranean
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Franţa Aix-en-Provence

The American College of the Mediterranean este mândru să ofere un program de doi ani în domeniul picturii sau sculpturii (Sculptura va începe în toamna anului 2019) în Aix-en-Provence, Franța, prin intermediul școlii sale de arte marțiale Marchutz.