255 Masterat Programe în Finlanda for 2024

Masterat Programe în Finlanda for 2024Filter
    • Turku, Finlanda

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    În cursul Matematică și Statistică, este posibil să absolviți matematica sau statistica ca materie majoră, cu o gamă largă de cursuri speciale din aceste domenii. În cadrul matematicii, vă puteți specializa și mai mult studiile în matematică sau matematică aplicată.

    • Rovaniemi, Finlanda

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Turismul, o industrie care crește în regiunile nordice și arctice, este afectată de globalizare și de transformarea mediului, dar joacă și un rol în schimbarea Nordului. De exemplu, turismul poate fi o componentă a dezvoltării comunității, creând soluții creative la provocările sociale, economice și de mediu. Pe de altă parte, turismul poate aduce presiuni nedorite și neintenționate care au rezultate negative pentru structurile comunitare și pentru mediu.

    • Turku, Finlanda

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    La fel ca multe dintre programele disponibile la ÅAU, acest program a fost atent structurat pentru a se asigura că absolvenții nu sunt doar echipați cu abilitățile necesare pentru a reuși în cariera aleasă, ci și pentru a se asigura că sunt adaptabili la fața în continuă schimbare a industriile moderne. Prin studii practice și teoretice, acest program de doi ani își propune să ofere studenților o înțelegere aprofundată a ingineriei chimice și proceselor durabile ca domeniu și a valorii sale imperative pentru creșterea unor domenii precum biocombustibil, eficiență energetică, managementul deșeurilor și multe Mai mult.

    • Helsinki, Finlanda

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză, Finlandeză, Suedez

    În cadrul programului de masterat în științe agricole (AGRI), puteți urma studii în științele producției vegetale, zootehnie, agrotehnologie sau știința solului și mediului, în funcție de interesele dumneavoastră și de studiile anterioare. Universitatea din Helsinki este singura universitate din Finlanda care oferă educație academică în acest domeniu.

    • Vaasa, Finlanda

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Studierea programelor de masterat în marketing și management vă va oferi un avantaj competitiv într-o lume care avansează rapid. Studiind Marketing și Management, veți învăța cum să adunați, să analizați și să înțelegeți informațiile de piață și cum să conduceți organizații pe baza informațiilor de piață. De asemenea, veți dobândi competențele necesare pentru a dezvolta și gestiona strategiile de afaceri, modelele de afaceri, dezvoltarea de produse și servicii și comunicarea pe piață.

    • Lahti, Finlanda
    • Online

    La zi

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Ca provocare globală, urbanizarea și conceptele de oraș inteligent sunt teme majore de dezvoltare. Există o nevoie tot mai mare de abordări multidisciplinare în planificarea și managementul proceselor de dezvoltare a mediului urban. Acest program invită solicitanții să lucreze împreună pentru a face față provocărilor practice pe tema durabilității urbane.

    • Vaasa, Finlanda

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Doriți să combinați afacerile cu tehnologia? Vă interesează dezvoltarea de procese pentru durabilitate și sectorul energetic? Aveți o diplomă de licență în administrarea afacerilor sau în tehnologie cu studii de afaceri?

    • Kokkola, Finlanda

    La zi

    1 an

    Amestecat

    Engleză

    Masterul în Inginerie, Tehnologia Informației, Inginerie software bazată pe cloud de la Centria UAS este un program de licență nou-nouț și este destinat celor care doriți să vă extindeți expertiza și posibilitățile în viața profesională. Dacă doriți să faceți următorul pas către noi oportunități și să obțineți o diplomă de master, aceasta este șansa dvs. de a face acest lucru. Studiile se desfășoară în limba engleză. Predarea este oferită într-un mod mixt, astfel încât este posibil să se lucreze împreună cu studiile.

    • Joensuu, Finlanda
    • Kuopio, Finlanda

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    • Kajaani, Finlanda

    Part time

    18 Luni

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Masterul în managementul afacerilor în jocuri se adresează persoanelor care lucrează sau caută un loc de muncă în organizații de dezvoltare a jocurilor orientate spre creștere și internaționalizare și personalului organizațiilor care se angajează deja în operațiuni internaționale. Gradul este o calificare la nivel de master (ciclul doi) de 90 de credite în total. Este nevoie de aproximativ doi ani pentru a finaliza, deoarece este un program part-time.

    • Helsinki, Finlanda

    La zi, Part time

    18 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Ești un profesionist din domeniul sănătății, gata să faci pasul următor și să răspunzi noilor nevoi din domeniul tău? Vă vedeți ca un lider deschis către inovație și sustenabilitate în domeniul sănătății? Dacă da, programul nostru de master online este perfect pentru tine!

    • Jyväskylän yliopisto, Finlanda

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Miezul programului este de a înțelege domeniile și obiectivele managementului și afacerilor sportului în diferite tipuri de organizații sportive și de a aplica principiile responsabilității și gândirii etice. Programul oferă cunoștințe și abilități aprofundate pentru a planifica și executa activități strategice și tactice în poziții manageriale și de experți legate de management în societatea sportivă de astăzi.

    • Seinäjoki, Finlanda

    La zi

    18 Luni

    În campus

    Engleză

    În programul de licență în Managementul Afacerilor Internaționale, înveți cum să dezvolți afaceri internaționale cu ajutorul unor noi tipuri de gândire și modele de operare. Cu ajutorul educației, vă puteți consolida și dezvolta propria experiență și puteți obține sprijin pentru planul personal de carieră.

    • Kuopio, Finlanda

    Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Digitalizarea contestă activitățile sociale și de îngrijire a sănătății, precum și modul de gândire. O nouă abordare a serviciilor sociale și de asistență medicală înseamnă că clientul / pacientul primește toate informațiile despre el sau ea și este implicat în egală măsură în luarea deciziilor cu privire la propria sa îngrijire.

    • Oulu, Finlanda

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de Master Internațional în Resurse Minerale și Minerit Durabil oferă master în două domenii: Master în Geoștiințe și MSc (Tech) în Inginerie Minieră și Prelucrare Minerală. Studenții absolvenți vor înțelege profund aspectele inginerești, geologice, geofizice, financiare, de reglementare, de mediu și sociale ale mineritului durabil în întregul lanț de valoare al industriei miniere.