MASTERSTUDIES.RO

Vezi toate cele 75 Programe de Masterat de Top în Finlanda 2019/2020

Dacă doreşti să urmezi un Masterat în Europa de Nord, atunci Finlanda este ţara nordică la care trebuie să te gândeşti. Finlanda este membră a Uniunii Europene, dar are de asemenea o relaţie foarte strânsă cu vecinele ei scandinave, Suedia şi Norvegia. Finlanda are unul dintre cele mai ridicate niveluri de trai din lume, iar această ţară dinamică are şi unul dintre cele mai mari procente de absolvire a studenţilor. Toate acestea fac un Masterat în Finlanda să fie perfect.

Există multe oportunităţi de a urma un Masterat în Finlanda în universităţi şi politehnici care au subiecte de studiu precum Afaceri, Economie, Comunicaţii, Inginerie, Finanţe, Ştiinţa Mediului şi multe altele. La un Masterat în Finlanda studenţii pot alege o specializare principală şi una secundară, dar vor avea şi cursuri în studii generale şi comunicare, finalizându-şi programul de Masterat în Finlanda cu o teză de masterat. Studenţii care doresc să urmeze un Masterat în Finlanda au oportunitatea de a studia cu normă întreagă, cu jumătate de normă sau la distanţă.

Nu ezita şi explorează oportunităţile educaţionale oferite de această captivantă ţară nordică. Caută acum un Masterat în Finlanda din lista de mai jos!

rezultate găsite Filter

Master în Antreprenoriat în Educație

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)
Online & Campus Combinate La zi 1 găsește juris doctor August 2020 Finlanda Oulu

Programul de masterat în Antreprenoriatul în Educație este oferit de Oulu University of Applied Sciences din Finlanda. Programul se înscrie în domeniile educației, antreprenoriatului, designului și inovării.

Programul de masterat în inegalități, intervenții și noul stat de bunăstare

University of Turku
Campus La zi 2 ani August 2020 Finlanda Turku

Mai multe informații în curând. Dacă sunteți interesat de acest program, vă rugăm să contactați serviciile de admitere la adresa admissions@utu.fi.

Programul de masterat în scenarist

Tampere University Of Applied Sciences
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Finlanda Tampere

Acest program de studii este destinat studenților care au o devotament în scris pentru film și televiziune. Programul de masterat în Screenwriting se concentrează pe dezvoltarea și prelucrarea scenariilor de film inovatoare.

Master în știință de proteine ​​și biotehnologie

University of Oulu
Campus La zi 2 ani August 2020 Finlanda Oulu

Programul de studii de Master satisface nevoile clare ale mediului academic și industrie, în era post genomica. Acest grad este în mod special scopul de a oferi studenților înțelegerea în profunzime a relației structură-funcție de proteine ​​și tehnicile utilizate pentru a produce și de a le caracteriza.

Master în biologie a schimbărilor de mediu (BEC)

University of Eastern Finland
Campus La zi 2 ani Septembrie 2020 Finlanda Kuopio Joensuu + 1 mai mult

Programul de masterat în biologie a schimbărilor de mediu (BEC) este un nou program orientat spre cercetare care vizează creșterea cunoștințelor studenților despre aspectele biologice și biogeochimice ale stării mediului. Educația de 2 ani oferă cunoștințe avansate în domeniul științei mediului, biologiei, biogeochimiei, hidrobiologiei, ecotoxicologiei, politicii și legii privind mediul, precum și silviculturii orientate către mediu.

Programul de Master în Dreptul Internațional și Drepturile Omului

Åbo Akademi University
Campus La zi 2 ani

Acest program de doi ani este conceput pentru a-și pregăti absolvenții pentru o carieră provocatoare în organizațiile internaționale și neguvernamentale, administrația publică și mediul academic, în domeniul dreptului drepturilor omului sau al unui alt domeniu al dreptului internațional public

Master în analiza datelor de mare

Arcada
Campus La zi 1 an August 2020 Finlanda Helsinki

La Arcada , suntem mândri să prezentăm noul program de master în Big Data Analytics.

Master în Afaceri Internaționale

Kajaani University of Applied Sciences
Campus Part time 2 ani August 2020 Finlanda Kajaani

Masterul de limba Kajaani University of Applied Sciences la Kajaani University of Applied Sciences este un grad multidisciplinar care primește absolvenți cu o diplomă de cel puțin o diplomă de licență (primul ciclu). Masteratul în Afaceri Internaționale este destinat personalului organizațiilor de creștere și internaționalizare sau organizațiilor care se angajează deja în operațiuni internaționale sau persoanelor care caută un loc de muncă în astfel de organizații. Obiectivele și conținutul de învățare al gradului se concentrează asupra managementului strategic, a metodelor de cercetare și dezvoltare, a problemelor economice globale, a afacerilor internaționale și a utilizării noilor tehnologii în afaceri.

Master în Afaceri Internaționale

University of Vaasa
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Finlanda Vaasa

Programul de Masterat în Afaceri Internaționale este un gateway acreditat EPAS la o carieră internațională în domeniul afacerilor.

De master în economie

University of Helsinki
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Finlanda Helsinki

Program de masterat nordic în domeniul guvernării inovatoare și al managementului public

Tampere University
Campus La zi 2 ani August 2020 Finlanda Tampere

NORDIG oferă un mediu unic de învățare care le permite elevilor să creeze soluții inteligente și să obțină rezultate durabile de învățare în domeniul administrației publice și al managementului.

Master's Degree Programme in Digital Health

Savonia University of Applied Sciences
Online Part time 2 - 3 ani August 2020 Finlanda Kuopio Ekenäs + 1 mai mult

Master în Infrastructuri de Nivele și Rețele (CNI)

EIT Digital Master School
Campus La zi 2 ani August 2020 Ungaria Budapest Finlanda Espoo Franţa Paris Germania Berlin Regatul Unit London Italia Trento Ţările de Jos Eindhoven Spania Madrid Suedia Stockholm + 16 mai mult

Infrastructurile Cloud și Network oferă o imagine globală a rețelei și a cloud computing-ului. Elevii vor învăța să stăpânească managementul rețelei, funcționarea și designul, pe de o parte, și modelele de servicii cloud și de implementare, strategii de implementare și design de aplicații, pe de altă parte.

Maestru în Managementul Maritim

Satakunta University of Applied Sciences
Online & Campus Combinate Part time August 2020 Finlanda Pori Rauma Huittinen Kankaanpää Finland Online + 3 mai mult

Managementul maritim este un program de masterat pentru căpitanii marină și profesioniștii din domeniul ingineriei marine care doresc să aprofundeze expertiza lor managerială.

CEMS master în Management Internațional (CEMS MIM),

CEMS - The Global Alliance in Management Education
Campus La zi 1 an Septembrie 2019 Franţa Agde Australia Sydney Austria Vienna Belgia Ottignies-Louvain-la-Neuve Brazilia São Paulo Canada London China Beijing Republica Cehă Prague Danemarca Copenhagen Finlanda Helsinki Paris Germania Cologne Regatul Unit Ungaria Budapest India Kolkata Irlanda Dublin Italia Milan Japonia Tokyo Ţările de Jos Rotterdam Norvegia Bergen Polonia Warsaw Portugalia Lisbon Rusia Saint Petersburg Spania Barcelona Suedia Stockholm Elveţia St. Gallen Turcia Istanbul Hong Kong + 51 mai mult

CEMS MIM este un postuniversitare, pre-experiență grad deschis pentru un grup select de studenți înscriși la un program de master în una din 28 de institutii de conducere