MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Tampere Finlanda 2019/2020

Un masterat vă oferă posibilitatea de a continua, fie înțelegerea dumneavoastră de o anumită întrebare sau decolare într-un mod complet diferit folosind abilitatile pe care le au câștigat de gradul dumneavoastră de licență anterior.

Un maestru, care are unul până la doi ani de școlarizare pentru a primi, poate ajuta pe elevi să îmbunătățească abilitățile lor profesionale și de a dobândi cunoștințe în domeniul ales. Această îmbunătățire a abilităților și a cunoștințelor ar putea duce la o carieră de înaltă calificare, cu posibilități de avansare.

 

Oamenii de știință de nivel superior din Finlanda accesa cu ușurință cursuri de învățământ superior de la practic orientate Politehnica sau universități. Cultura finlandeză este ușor de învățat, deoarece guvernul a stabilit un minister care este responsabil de consolidarea politicilor culturale, tineret, sport și cooperarea internațională.

Cu o populație de peste 200.000 de oameni, orașul Tampere este una dintre cele mai populate orase din Finlanda, și că numărul devine o creștere constantă. Orasul are 4 instituții de învățământ superior.

Caută Masterate in Tampere în Finlanda 2019/2020

rezultate găsite Filter

Programul de masterat în Leadership for Change - Guvernare pentru schimbări durabile

Tampere University
Campus La zi 2 ani August 2020 Finlanda Tampere

Specializarea științifică administrativă oferă studenților aptitudini academice solide pentru anticiparea, analizarea și răspunsul la provocările complexe și dinamice cu care se confruntă organizațiile și instituțiile din sectorul public contemporan. Subiectele-cheie includ guvernarea în contextul reformelor din sectorul public, schimbarea modurilor de furnizare a serviciilor publice și elaborarea politicilor bazate pe dovezi.

Programul de masterat în Leadership for Change - Politica europeană și globală

Tampere University
Campus La zi 2 ani August 2020 Finlanda Tampere

Specializarea în politica europeană și globală oferă studenților o bază academică solidă pentru a înțelege interacțiunea proceselor politice la nivel local, național, regional, internațional și global. Se pune accentul pe analizarea și conducerea schimbărilor în ceea ce privește participarea politică și luarea deciziilor, dinamica integrării și dezintegrării, problemele de securitate internațională, precum și chestiunile legate de economia politică și guvernare.

Program de masterat nordic în domeniul guvernării inovatoare și al managementului public

Tampere University
Campus La zi 2 ani August 2020 Finlanda Tampere

NORDIG oferă un mediu unic de învățare care le permite elevilor să creeze soluții inteligente și să obțină rezultate durabile de învățare în domeniul administrației publice și al managementului.

Programul de masterat în studii de gen

Tampere University
Campus La zi 2 ani August 2020 Finlanda Tampere

Programul de masterat în studii de gen vă oferă cursuri avansate în domeniul studiilor de gen. Programul adună studenții și facultățile în general din științe sociale, umaniste și arte pentru a dezvolta modalități inovatoare de extindere a cunoștințelor despre gen, sexualitate și rasializare în contexte locale, istorice, transculturală și transnațională.

Programul de Master în Cercetare și Inovare în Învățământul Superior (MARIHE)

Tampere University
Campus La zi 2 ani August 2020 Finlanda Tampere

Programul de masterat Erasmus Mundus în cercetare și inovare în învățământul superior (MARIHE) se concentrează asupra managementului învățământului superior, cercetării și inovării. Oferă studenților competențe de a acționa ca agenți de schimbare capabili să preia rolul de lider în dezvoltarea instituțională. În același timp, absolvenții MARIHE sunt pregătiți să participe la procesele care generează agende și politici pentru avansarea cercetării, inovării și antreprenoriatului. Aceștia sunt pregătiți să lucreze în calitate de manageri, experți în dezvoltare, factori de decizie, analiști, cercetători și consultanți în instituții de învățământ superior, instituții de cercetare și inovare, precum și în companii private, administrație publică, organizații internaționale și ONG-uri. Ei pot, de asemenea, să continue studiile de doctorat și să urmeze o carieră academică.

Programul de Master în Public Choice

Tampere University
Campus La zi 2 ani August 2020 Finlanda Tampere

Analiza politicii publice necesită o abordare care combină cunoștințe și tehnici din economie și științe politice. Acest program îi învață pe elevi să utilizeze instrumente economice pentru a aborda probleme societale largi. Programul extinde analiza economică dincolo de concentrarea tradițională asupra interacțiunilor pieței pentru a examina consecințele intenționate și neintenționate ale politicilor și pentru a explora cum și când interesul individual între politicieni, grupuri de interese etc. ajută sau împiedică interesul public.

Programul de Master în Pace, Medierea și Conflictul de Cercetare

Tampere University
Campus La zi 2 ani August 2020 Finlanda Tampere

Programul de Masterat în Pace, Mediere și Cercetare în Domeniul Conflictelor (PEACE) oferă o abordare multidisciplinară și interdisciplinară în domeniul cercetării păcii și conflictelor. Clasat ca un Top 10 grad în rezolvarea conflictelor și consolidarea păcii de către Păstrătorul Păcii în 2017, PEACE facilitează înțelegerea naturii complexe a războaielor și a conflictelor, precum și consecințele lor pe termen scurt și lung.

Programul de masterat în Sociologie globală și transnațională

Tampere University
Campus La zi 2 ani August 2020 Finlanda Tampere

Programul oferă studenților baza pentru a face sens de globalizare și conexiuni transnaționale în lumea contemporană. Politicile și culturile naționale sunt tot mai mult legate de evenimente și forțe în afara frontierelor naționale.

Programul de masterat în politica socială și bunăstare socială (COSOPO)

Tampere University
Campus La zi 2 ani August 2020 Finlanda Tampere

Programul de masterat în politica socială comparativă și bunăstarea (COSOPO) oferă o abordare interdisciplinară a societăților contemporane din Europa și facilitează înțelegerea problemelor de politică socială și de bunăstare în contexte globale, naționale și locale. În acest program, puteți dezvolta abilități de înțelegere și analiză a dezvoltării societăților și de implicare în soluții de bunăstare și politici durabile.

Programul de masterat în media emergentă

Tampere University Of Applied Sciences
Online & Campus Combinate La zi 12 - 18 luni August 2020 Finlanda Tampere

Acest nou program de diplomă pregătește profesioniști media, artiști, muzicieni și designeri să exploreze oportunitățile vaste oferite de noile tehnologii media în domeniu.

Programul de masterat în scenarist

Tampere University Of Applied Sciences
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Finlanda Tampere

Acest program de studii este destinat studenților care au o devotament în scris pentru film și televiziune. Programul de masterat în Screenwriting se concentrează pe dezvoltarea și prelucrarea scenariilor de film inovatoare.