MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Pori Finlanda 2019/2020

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Un maestru, care are unul până la doi ani de școlarizare pentru a primi, poate ajuta pe elevi să îmbunătățească abilitățile lor profesionale și de a dobândi cunoștințe în domeniul ales. Această îmbunătățire a abilităților și a cunoștințelor ar putea duce la o carieră de înaltă calificare, cu posibilități de avansare.

 

Formală sistemul de învățământ superior din Finlanda este 7-3-2-2 model. Universitatea nevoie de doi ani, în învățământul profesional sau tehnic și în cele din urmă de doi ani învățământul preuniversitar. Finlanda are, de asemenea, mai multe public, cât și universitățile particulare care au accesul permis de învățământ superior de elevi.

Pori este considerat un oras important din regiunea Satakunta, Finlanda. Orasul este, de asemenea, un municipiu care are peste 80.000 de locuitori. Pori are peste 4 universități.

Caută Masterate in Pori în Finlanda 2019/2020

rezultate găsite Filter

Maestru în Managementul Maritim

Satakunta University of Applied Sciences
Online & Campus Combinate Part time August 2020 Finlanda Pori Rauma Huittinen Kankaanpää Finland Online + 3 mai mult

Managementul maritim este un program de masterat pentru căpitanii marină și profesioniștii din domeniul ingineriei marine care doresc să aprofundeze expertiza lor managerială.