144 Masterat Programe în Helsinki, Finlanda for 2024

Masterat Programe în Helsinki, Finlanda for 2024Filter
  • Master în Științe Agricole

    University of Helsinki

    • Helsinki, Finlanda

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză, Finlandeză, Suedez

    În cadrul programului de masterat în științe agricole (AGRI), puteți urma studii în științele producției vegetale, zootehnie, agrotehnologie sau știința solului și mediului, în funcție de interesele dumneavoastră și de studiile anterioare. Universitatea din Helsinki este singura universitate din Finlanda care oferă educație academică în acest domeniu.

    • Helsinki, Finlanda

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de masterat în logistică umanitară vă oferă un avantaj competitiv distinct prin aplicarea conceptelor de logistică și de gestionare a lanțului de aprovizionare în contextul umanitar. Acest lucru este realizat prin cursuri relevante, exemple din lumea reală de la logisticieni umanitari practicieni și proiecte cu organizații precum Crucea Roșie finlandeză și ONU.

    • Helsinki, Finlanda

    La zi, Part time

    18 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Ești un profesionist din domeniul sănătății, gata să faci pasul următor și să răspunzi noilor nevoi din domeniul tău? Vă vedeți ca un lider deschis către inovație și sustenabilitate în domeniul sănătății? Dacă da, programul nostru de master online este perfect pentru tine!

    • Trento, Italia
    • Madrid, Spania
    • + 4 more

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Dispozitivele inteligente (telefoane mobile, PDA-uri, tablete), produsele inteligente (mașină, navigație) și mediile inteligente (intelligence ambientală) permit noi servicii care necesită interfețe inovatoare. Interacțiune și proiectare om-calculator (HCID) se concentrează pe studiul, proiectarea, dezvoltarea și evaluarea interfețelor utilizator noi, sisteme interactive și servicii.

    • Helsinki, Finlanda

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză, Finlandeză, Suedez

  • Master în științe forestiere

    University of Helsinki

    • Helsinki, Finlanda

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză, Finlandeză, Suedez

    Vrei să afectezi viitorul pădurilor, o resursă naturală esențială și o primăvară a biodiversității? V-ați întrebat vreodată de ce pădurile sunt numite plămânii Pământului și cum se raportează schimbările climatice cu pădurile? Sau cum copacii sunt crescuți și prelucrați în produse într-un mod durabil și eficient? Și cum sunt interrelaționate economia și pădurile?

    • Helsinki, Finlanda

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză, Finlandeză, Suedez

    De ce sunt microbii cel mai important grup de organisme de pe planeta noastră? Cum se aplică cunoștințele de microbiologie în medicină și industrie sau în producția de alimente? Ce tehnici de cercetare sunt utilizate pentru a studia virusurile, bacteriile și alți microbi? În programul de master în microbiologie și biotehnologie microbiană, găsiți răspunsuri la aceste întrebări și multe alte importanți. Înveți despre semnificația globală a microbilor ca procesori ai vieții și ai mediului. Veți câștiga potențialul și instrumentele pentru dezvoltarea de noi inovații în industria alimentară sau a medicamentelor sau în alte aplicații biotehnologice.

    • Helsinki, Finlanda

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Programul nostru de masterat în guvernanță și drept comercial vă ajută să vă dezvoltați toate competențele necesare pentru a sprijini dezvoltarea afacerilor. Programul nostru de masterat în guvernanță și drept comercial vă oferă o viziune cuprinzătoare asupra modului în care se asigură finanțarea și se gestionează activele pe piețele financiare globale. De asemenea, vă învață modul în care practicile și reglementările contabile internaționale contribuie la asigurarea unor practici de afaceri sustenabile și a unei încrederi continue din partea părților interesate.

  • Programul de masterat în finanțe

    Hanken School of Economics

    • Helsinki, Finlanda

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de masterat vă oferă un avantaj competitiv distinct pe piețele financiare globale de astăzi. Piețele financiare au devenit turbulente și se confruntă în prezent cu presiuni de reglementare tot mai mari. Diversitatea și complexitatea contractelor financiare și a raportărilor financiare - fie că este vorba de lumea corporatistă sau de aplicații de gestionare a investițiilor - necesită cunoștințe aprofundate și specializate de teorie financiară, împreună cu principii contabile solide.

    • Helsinki, Finlanda

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Dacă sunteți în căutarea unor instrumente pentru a gestiona o echipă media, o organizație media sau propriul dvs. brand într-un mod durabil, atunci nu căutați mai departe - Arcada vă acoperă! Indiferent dacă sunteți freelancer, influencer sau reprezentați o corporație mai mare, modalitățile inovatoare de creștere a calității media sunt o necesitate.

    • Helsinki, Finlanda

    La zi, Part time

    18 Luni

    În campus

    Engleză

    Doriți să vă dezvoltați abilitățile în dezvoltarea afacerilor? Te vezi ca un viitor lider de afaceri? Ți-ar plăcea să studiezi într-un mediu divers, în care să înflorească rezolvarea creativă a problemelor și discuțiile interesante? Atunci International Business Management la Arcada este programul potrivit pentru dvs.!

  • Master în știința datelor (DSC)

    EIT Digital Master School

    • Budapest, Ungaria
    • Madrid, Spania
    • + 7 more

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Datele abundă. Rețelele sociale, sistemele de producție, dispozitivele medicale, serviciile logistice și nenumărate altele generează petaocteți de date în fiecare zi. Cu o mulțime de date disponibile, ne aflăm într-un moment al istoriei, în care putem efectua analize pentru a detecta, descoperi și, în cele din urmă, înțelege mai bine lumea din jurul nostru.

    • Trento, Italia
    • Stockholm, Suedia
    • + 2 more

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Infrastructurile de cloud și de rețea oferă o imagine cuprinzătoare a rețelei și cloud computing. Elevii vor învăța să stăpânească managementul, operarea și proiectarea rețelei, pe de o parte, și modelele de servicii și implementare în cloud, strategiile de implementare și proiectarea aplicațiilor, pe de altă parte.

  • Master în științe militare

    National Defence University

    • Helsinki, Finlanda

    În campus

    Finlandeză

    Master în științe militare este o diplomă universitară care cuprinde 120 ECTS. Gradul are trei programe alternative: ofițer, pilot ofițer și asistență executivă.

    • Lille, Franţa
    • Kitzscher, Germania
    • + 3 more

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Alăturați-vă unei rețele de 5 universități, 12 parteneri de cercetare și industriali, cu o puternică comunitate internațională de absolvenți! Rețeaua ASC urmărește pregătirea studenților pentru a deveni experți și a dezvolta abilități internaționale pentru carierele profesionale industriale în caracterizarea spectroscopică a materiei și / sau a doctoratului.