MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Master în Finanțe executive in Italia 2021

În scopul de a obține cu succes o calificare de master, veți avea nevoie pentru a obține un număr de credite prin trecerea module individuale. Masters cele mai studiate vor avea o serie de module de bază pe care trebuie să ia și să treacă pentru a obține calificarea. Evaluarea de masterat de cercetare este aproape întotdeauna în întregime de un singur modul de disertație sau a proiectului.

 

Programele în finanțe executiv sunt oferite cu programele generale sau cu specializări, cum ar fi un accent pe o anumită industrie. Obiectivul general al acestor cursuri este de multe ori pentru a pregăti lideri de afaceri pentru a înțelege concepte financiare complexe.

Oficial cunoscut sub numele de Republica Italiană, țara se găsește în sudul Europei. Limba oficială este limba italiană și de capital cultural bogat este Roma. Multe dintre cele mai vechi universități lume se află în Italia, în special la Universitatea din Bologna (fondată în 1088). Există trei școli Absolvent superioare, cu "Universitatea statutul ", trei institute cu statut de colegii de doctorat, care funcționează la universitar și nivelul post-universitar.

Diplome de Masterat Cei Mai Buni în Finanțe executive in Italia 2021

1 Rezultate din Finanțe executive, Italia Filter

Master Executiv în asigurări

MIB Trieste School of Management
Masterat
11 Mart 2021
<
Frecvență redusă
<
24 luni
01 Mart 2021
Italiană
Campus

Un curs de master part-time și specializat în limba italiană, cu accent pe competențe și experiență avansate în asigurări și finanțe. Formula de weekend permite tuturor partic ...

Citeste mai mult