close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Studii Postuniversitare în Finanțe executive

Banii sunt vaselina care ține uneltele de cotitură industriei. Este o resursă care toate companiile depind de a explora piețele, să producă bunuri și să plătească salariaților lor. Un profesionist cu un Master în Finanțe Executive oferă firmelor cu îndrumarea și înțelegere necesare pentru a utiliza activele lor monetare valoroase eficient.   Ce este un Master în Finanțe Ex… Citeste mai mult

Banii sunt vaselina care ține uneltele de cotitură industriei. Este o resursă care toate companiile depind de a explora piețele, să producă bunuri și să plătească salariaților lor. Un profesionist cu un Master în Finanțe Executive oferă firmelor cu îndrumarea și înțelegere necesare pentru a utiliza activele lor monetare valoroase eficient.

Ce este un Master în Finanțe Executive? Este un grad avansat cel mai potrivit pentru cei cu un interes în afaceri și economie. În timpul unui curs de studiu, studenții uita-te la diferitele strategii companii folosesc pentru a finanța proiecte și de a gestiona fluxul de numerar. Elevii sunt învățați să evalueze modul în care banii se misca printr-o organizație și impactul pe care strategiile de finanțare au cu privire la rezultatul dorit. Diferitele surse de capital, precum și tehnicile și instrumentele utilizate pentru a urmări și de a organiza aceste resurse financiare sunt, de asemenea, discutate.

Absolvenții înțelege modul în care numerele toate lucrează împreună și să dezvolte gândirea critică, matematică și competențe de contabilitate. Acestea sunt învățați să ia în considerare modul în care problemele financiare impact viata a angajaților și asociaților în legătură cu o firmă de afaceri. Elevii dobândi cunoștințe despre procedurile bancare comune și strategii care acestea se familiarizeze cu dreptul afacerilor și a practicilor etice. Unele programe chiar loc un accent pe utilizarea acestor competențe pentru a rezolva problemele moderne de globalizare.

Diferite universități vor avea costuri diferite pentru școlarizare și taxe. Studenții interesați în procesul de învățare mai trebuie să contacteze departamentele de admitere ale instituției sunt interesați în detalii.

Câștigul salarial un Master în Finanțe Executiv pregătește studenții pentru roluri de conducere. Aceasta este comun pentru a găsi locuri de muncă în bănci, companii de asigurări și firmele de investiții, dar abilitățile sunt aplicabile în mai multe industrii și sectoare.Ele pot găsi locuri de muncă ca manageri sau consultanți pentru orice firmă pe scară largă. Agențiile guvernamentale au, de asemenea, poziții financiare pentru a umple și poate angaja absolvenți de a conduce proiecte sau evalua finantare pentru programe speciale.

Elevii ar trebui să ia în considerare opțiunile cu atenție. Programe de Executive sunt adesea concepute pentru a satisface nevoile de profesioniștii care lucrează. Cursuri on-line oferă o educație de calitate, care este ușor accesibile pentru cei cu programarea sau provocări geografice. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
MIB Trieste School of Management
Trieste, Italia

Un curs de master part-time și specializat în limba italiană, cu accent pe competențe și experiență avansate în asigurări și finanțe. Formula de weekend permite tuturor partic ... +

Un curs de master part-time și specializat în limba italiană, cu accent pe competențe și experiență avansate în asigurări și finanțe. Formula de weekend permite tuturor participanților să lucreze între timp. Locație: Milano. -
Masterat
Frecvență redusă
24 luni
Italiană
Campus

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici