MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Manila Filipine 2019/2020

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Dupa ce a obtinut diploma de licență, mulți studenți decid să crească experiența și educația lor prin urmărirea unui master. Un maestru poate dura aproximativ doi ani pentru a câștiga, și există programe sunt oferite în multe domenii diferite, astfel încât studenții să poată găsi un accent care lucrează pentru ei și obiectivele lor.

 

Multe iubesc oamenii buni din Filipine și stilul lor de viata. Studiu de aici, de asemenea, ar putea ajuta să învețe amestec cu cultura de oameni ca tine se angajează curs universitar în Local University College, Universitatea de Stat și Colegiul sau de la Universitatea din Filipine. Filipine este a treia cea mai mare țară vorbitoare de limba engleza din lume, care va face lucrurile mai ușor pentru studenții internaționali.

Manila, capitala și al doilea cel mai mare oras al tarii, este considerat a fi al țării 's centru economic, politic, social și cultural. Pe de altă parte, orașul este o locuinta de școli țară de top, școli de învățământ superior, universități și centre de formare. Aceste instituții oferă educație accesibile pentru elevi.

Caută Masterate in Manila în Filipine 2019/2020

rezultate găsite Filter

Maestru în asistență socială

Miriam College
Campus La zi 2 ani Noiembrie 2019 Filipine Manila

Master în Asistență Socială (MSW) este un program de absolvent orientat spre cercetare și orientat spre politici destinat lucrătorilor sociali și practicienilor de dezvoltare socială.

Master în conducerea internațional

Rays Online College Credits, John Zepp Academy Foundation Inc.
Online La zi Part time 2 - 3 ani Noiembrie 2019 Filipine Manila Statele Unite ale Americii USA Online + 3 mai mult

Pentru liderii instituțiilor guvernamentale, non-guvernamentale, educaționale, și corporative din întreaga lume

Master în Educație Internațională

Rays Online College Credits, John Zepp Academy Foundation Inc.
Online La zi Part time 2 ani Noiembrie 2019 Filipine Manila Statele Unite ale Americii USA Online + 3 mai mult

Un curs de doi ani (inclusiv teza) pentru educatori internaționale. Conține cursuri de bază în metodele de cercetare, precum și cursuri de specialitate, cum ar fi e-learning, psihologie interculturală, probleme de limbă, sistemele de educație comparative.