MASTERSTUDIES.RO

Vezi Masterate de Top Europa 2019/2020

Europa, deşi este al doilea cel mai mic continent de pe glob, a fost mereu de primă importanţă în afacerile globale, precum şi epicentrul culturii şi civilizaţiei occidentale. Oriunde te-ai afla în Europa, te vei putea bucura de o arhitectură minunată şi bine conservată încă din timpurile antice şi până astăzi. Aici se găsesc nenumărate muzee, mâncare delicioasă şi variată şi foarte multe limbi vorbite în diferite ţări. Europa este lider mondial când vine vorba de relaţii internaţionale şi politica globală, aşa că indiferent care sunt interesele tale academice, vei găsi un program de Masterat în Europa care să se potrivească nevoilor tale.

În Europa se găsesc câteva dintre cele mai prestigioase şi mai vechi universităţi din lume şi poţi urma un Masterat în Europa de cea mai bună calitate în diverse domenii, aproape oriunde pe continent. Un Masterat în Europa îi va impresiona pe majoritatea angajatorilor, iar timpul pe care îl vei perece în Europa îţi va deschide ochii spre multe posibilităţi şi oportunităţi noi. Programele de Masterat în Europa pot fi urmate cu normă întreagă, cu jumătate de normă sau online, oferind astfel studenţilor mai multă flexibilitate în planificarea studiilor.

Nu ezita şi caută un Masterat în Europa chiar azi! Aruncă o privire la opţiunile de mai jos şi poate vei găsi programul ideal pentru tine!

rezultate găsite Filter

Master în Finanțe Internaționale

Financial University under the Government of the Russian Federation
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Rusia Moscow

Facultatea de Finanțe Internațională (MFF) oferă cursuri de pregătire pentru burlaci și masterat în domeniul pregătirii "Economie". După finalizarea cursului, elevii primesc o diplomă de stat a Universității de Finanțe din cadrul Guvernului Federației Ruse și au de asemenea posibilitatea de a obține o diplomă de la una dintre prestigioasele universități partenere occidentale.

Grenoble Master în Afaceri Internaționale (MIB)

GISMA
Campus La zi 24 luni Septembrie 2020 Germania Berlin Hanover + 1 mai mult

Programul Master în Afaceri Internaționale utilizează o perspectivă internațională pentru a aborda conceptele-cheie și abilitățile de management de succes. Programul examinează cele mai fundamentale concepte din mediul internațional, inclusiv marketing, contabilitate, drept comercial și management strategic.

Master în Managementul Designului

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona
Campus La zi 12 luni Ianuarie 2020 Spania Barcelona

Master IED Barcelona în Management de proiectare pregătește profesioniști care integrează valoarea de design și instrumente în afaceri. Designerii trebuie să înțeleagă realitatea de afaceri și rolul pe care ei îl pot juca pentru a putea participa eficient la ea și la mediul său și pentru a maximiza contribuția lor la societate. Managerii de afaceri pot beneficia de înțelegerea potențialului unei discipline ca Design în mediul de afaceri și de a facilita integrarea sa în alte funcții strategice pentru a contribui la procesul de creare a valorii.

MSc în finanțe internaționale

Geneva Business School (GBS)
Campus La zi 22 - 1 luni Februarie 2020 Elveţia Geneva Spania Madrid + 2 mai mult

Master of Science în finanțe, cu un mare în Finanțe Internaționale este conceput pentru a provoca și dezvolta înțelegerea dvs. de finanțare la nivel mondial, prin instruire riguroasă în intricaciile conceptuale, analitice și empirice de finanțe și investiții internaționale moderne.

Master / MFA în teatru pentru publicul tânăr

Rose Bruford College of Theatre and Performance
Campus La zi Part time 13 - 24 luni Octombrie 2019 Regatul Unit Sidcup + 1 mai mult

Acest program este destinat celor interesați să facă și să reprezinte teatru de, cu și pentru tineri. Ca una dintre cele mai importante școli de dramă din Marea Britanie, Rose Bruford College oferă o oportunitate unică de a studia și instrui în această zonă din ce în ce mai populară și dinamică a practicii teatrului.

Master în Designul Culorilor

POLI.design
Campus La zi 1 an Octombrie 2019 Italia Milan

Maestru specializat în proiectarea și tehnologia culorilor, desfășurat în colaborare cu Associazione Italiana Colore, își propune să ofere instruiri avansate specialiștilor, pentru a le permite să înțeleagă și să gestioneze numeroasele probleme tehnologice și de design, adesea în multe domenii disciplinare, tipice tuturor acele sectoare profesionale și de cercetare în care utilizarea și gestionarea culorilor sunt esențiale.

Maestru de Finanțe

Hult International Business School
Campus La zi 1 an August 2020 Regatul Unit London Statele Unite ale Americii Cambridge San Francisco Emiratele Arabe Unite Dubai China Shanghai New York Boston + 9 mai mult

Hult lui un an de Master de Finanțe vă echipează cu fundația necesară pentru a aborda lumea complexă a gestiunii financiare corporative. Aflați mai multe atât limba de afaceri și abilitățile financiare tactice necesare pentru a face un impact în domeniul finanțelor corporative și de contabilitate.

Programul de Master în Strategia și Managementul Internațional

University of St. Gallen (HSG), School of Management, Economics, Law, Social Sciences and International Affairs
Campus La zi 18 luni Contactează şcoala Elveţia St. Gallen

Misiunea programului de Master în Strategia și Management Internațional (SIM) este de a oferi studenților cu cunoștințe avansate de management general necesare pentru o carieră de succes ca manageri respectate și responsabile. SIM oferă o abordare integrativă și interdisciplinară, deoarece doar o abordare de această natură este capabilă să transmită capacitatea de a face față provocărilor complexe de management ale timpului nostru.

Master în Studii Europene - Guvernare și Reglementare

University of Bonn
Online & Campus Combinate La zi 1 an Înscriere Deschisă Germania Bonn

Master of European Studies - Guvernare și Reglementare este un program postuniversitar de un an oferit de Universitatea din Bonn la Centrul de Cercetare pentru Integrare Europeană (ZEI). Sub conducerea profesorilor ZEI și a unei facultăți de zbor ale unor experți renumiți din întreaga UE, veți face parte dintr-un grup internațional de studenți cu experiențe și experiențe diverse.

Maestru de administrare a afacerilor în domeniul ospitalității internaționale (MBA)

Hotelschool The Hague
Campus La zi 13 luni August 2020 Ţările de Jos The Hague Amsterdam + 1 mai mult

O Programul de Master de Hotelschool Haga educă următoarea generație de lideri de ospitalitate și se concentrează pe ospitalitate conceptul de inovare, dezvoltarea afacerilor și schimbare.

Master în filosofie

University of Hradec Králové, Philosophical Faculty
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Republica Cehă Hradec Kralove

Acest program își propune să pregătească specialiști calificați în domeniul filosofiei contemporane, cu accent pe filosofia științelor sociale. Filosofia nu este concepută ca o disciplină izolată, ci ca o disciplină în dialog cu constatările științelor sociale (și a unor științe naturale), în special sociologia, antropologia culturală și socială, știința politică, știința cognitivă etc. Studenții sunt bine orientați în filosofia internațională vor discuta și vor înțelege evoluțiile internaționale ale problemelor filosofice. Puterea Facultății Filosofice se află în domenii fundamentale ale filosofiei analitice, în special filozofia minții și filozofia limbajului.

Maestru în Informatică Aplicată

University of Hradec Králové, Faculty of Informatics and Management
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Republica Cehă Hradec Kralove

Programul de studii de Master in Informatica Aplicata este un program de studiu de doi ani de urmarire a studiilor de licență în informatică aplicată sau alte domenii apropiate de studii. Acesta combină subiecte din domeniile de bază ale Computing și domenii conexe, Sisteme Informatice și Inginerie Software, procesare de imagine precum și tehnologii de comunicare.

Master în Supply Chain Management & Logistics

EAE Business School International
Campus La zi 12 luni

Master în Supply Chain Management EAE permite participanților să dezvolte cu succes poziții în zona de operații, și asigură versatilitatea profesională necesară pentru a face față cu garanții în domeniile Aprovizionare, planificare, producție, logistică și distribuție. Acesta este un program conceput pentru a spori cariera ta la un nivel maxim de dezvoltare.

Master în Management

Toulouse Business School - Barcelona Campus
Campus La zi 2 ani Septembrie 2020 Spania Barcelona

Clasat pe locul # 50 în Financial Times Master în Management este o diplomă multicamplă, duală și programe extrem de personalizabile cu peste 36 de specialități de a alege. Indiferent de mediul academic, Master TBS Barcelona în Management este cursul ideal pentru a vă pregăti pentru următoarea etapă a carierei dumneavoastră. Un program full-time, 4 semestru, cursul vă va oferi abilitățile tehnice și analitice pentru a lua decizii manageriale eficiente.

Învățământul post-primar - Maestru profesional de educație

Hibernia College
Online & Campus Combinate Aprilie 2020 Irlanda Dublin

Învățământul primar Hibernia College - Master of Professional Education a fost creat pentru a încuraja o gamă mai largă de oameni să ia în considerare predarea ca profesie, oferind un traseu mai flexibil pentru a deveni un profesor complet postliceal.