MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Master în Etnomuzicologie în Marea Britanie 2020

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. Unul trebuie să aibă deja o diplomă de licență de a aplica pentru un program de master 's. Cele mai multe de master 's program de gradul va cer elevilor să completeze un maestru ' s teză sau lucrare de cercetare.

Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, cunoscut sub numele de Regatul Unit și Marea Britanie, este un stat suveran situat pe coasta de nord-vest a Europei continentale.Cele două cele mai renumite universități (și mai vechi) sunt Oxford și Cambridge (adesea menționată ca Oxbridge de mulți britanici), Anglia are, de asemenea, o serie de alte instituții de clasă mondială, inclusiv mai multe de la Londra (în special Imperial College, London School of Economics, University College Londra și Regele 's College din Londra, toate fac parte din Universitatea din Londra)

Studii Postuniversitare Top în Etnomuzicologie în Marea Britanie 2020

1 Rezultate din Etnomuzicologie, Regatul Unit Filter

MMus Ethnomusicology

SOAS University of London
Regatul Unit, Londra + 1 Mai mult
Cursuri Executive
28 Sep 2020
<
La zi
<
Part time
30 Jun 2020
Engleză
Campus

Învățarea teoretică și practică în disciplina etnomuzicologică, precum și oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile de performanță și etnografie, expertiza regională și o înț ...

Citeste mai mult