MASTERSTUDIES.RO

Vezi toate cele 17 Programe de Masterat de Top în Estonia 2020

Deşi Estonia este o ţară mică, are o tradiţie puternică în educaţie. Această tradiţie a început cu mult înainte de secolul 20, iar acum a acumulat un fundal ştiinţific plin de cunoştinţe impresionante. Una dintre cele mai importante caracteristici ale învăţământului superior din Estonia este faptul că universităţile sunt in mare parte autonome, astfel având programe şi teste de admitere mult mai diversificate, ceea ce face ca studenţii de aici să fie mai motivaţi şi mai bine pregătiţi.

Două dintre principalele centre ştiinţifice din Estonia sunt Tallinn (capitala Estoniei) şi Tartu. Universitatea din Tartu a fost înfiinţată în 1632 şi reprezintă una dintre cele mai vechi universităţi din Europa de Nord. Universitatea din Tartu este considerată ca fiind cea mai importantă instituţie academică din Estonia şi oferă o educaţie postuniversitară în domenii precum Ştiinţe Umane sau Arte. Este foarte important de menţionat faptul că teoria academică în lingvistică structurală şi semiotică, teorie ce este recunoscută la nivel internaţional, a luat naştere nicăieri altundeva decât în Universitatea din Tartu, ceea ce a oferit Estoniei un renume internaţional. Alte domenii de studiu în Estonia care sunt foarte dezvoltate sunt: Electronică, Inginerie Software, Ştiinţe Sociale, Drept, Management Peisagistic şi multe altele.

Doreşti să afli mai multe despre posibilitatea continuării studiilor postuniversitare în Estonia? Atunci aruncă o privire mai jos la numeroasele programe de masterat sau la alte programe oferite de universităţile de top din Estonia!

rezultate găsite Filter

De masterat în inginerie de securitate cibernetică

Estonian Information Technology College
Campus La zi Part time 3 ani Contactează şcoala Estonia Tallin + 1 mai mult

Educație: învățământul superior profesional

Master în Fabricare Digitală (DM)

EIT Digital Master School
Campus La zi 2 ani Septembrie 2020 Ungaria Budapesta Spania Madrid Finlanda Turku Estonia Tallin Italia Bologna Milano + 9 mai mult

Noul program de fabricație digitală la EIT Digital Master School este conceput pentru a oferi absolvenților un set holistic de abilități, o perspectivă transversală și o mentalitate antreprenorială care să le permită să conducă organizațiile în această nouă paradigmă. Nu vor putea doar să își imagineze noi aplicații tehnologice, ci să le dezvolte și să le aducă pe piață.

Master în Visual Computing și Comunicare (VCC)

EIT Digital Master School
Campus La zi 2 ani Septembrie 2020 Italia Trento Suedia Stockholm Finlanda Turku Estonia Tallin Bologna Franţa Grozav Milano + 10 mai mult

Visual Computing and Communication este o educație perfectă de masterat pentru cei care sunt fascinați de algoritmii și serviciile care gestionează informațiile vizuale în societatea digitală de astăzi. Elevii cu abilități excelente în procesarea datelor și al semnalului, algebra liniară, probabilitatea și programarea vor beneficia de acest program, care oferă oportunități de a rezolva problemele din lumea reală și de a crea noi soluții inovatoare. Există o comunitate tot mai mare de tehnologi și inovatori în acest domeniu provocator, dar plin de satisfacții.

Master în interacțiunea și designul calculatorului uman (HCID)

EIT Digital Master School
Campus La zi 2 ani August 2020 Finlanda Espoo Franţa Paris Italia Trento Ţările de Jos Eindhoven Spania Madrid Suedia Stockholm Turku Estonia Tallin Bologna Grozav Milano + 16 mai mult

Dispozitivele inteligente (telefoane mobile, PDA-uri, computere comprimate), produse inteligente (mașină, navigație) și medii inteligente (inteligența ambientală) permit noilor servicii care necesită interfețe inovatoare. Interacțiunea și designul uman-calculator (HCID) se axează pe studiul, proiectarea, dezvoltarea și evaluarea interfețelor utilizatorilor noi, a sistemelor interactive și a serviciilor.

Master în sisteme integrate (ES)

EIT Digital Master School
Campus La zi 2 ani August 2020 Finlanda Espoo Germania Berlin Ţările de Jos Eindhoven Suedia Stockholm Turku Estonia Tallin Italia Bologna Franţa Grozav Milano + 14 mai mult

Sistemele încorporate sunt peste tot! Mai mult de 98% din procesoarele din lume sunt situate în sistemele încorporate. Sistemele embedded se concentrează asupra tehnologiilor și metodologiilor de proiectare pentru sistemele de calcul care sunt integrate ca părți integrale ale sistemelor mai mari. Acestea sunt concepute pentru funcții de control specifice ale dispozitivelor cu diverse componente electronice și mecanice.

Master în știința datelor (DSC)

EIT Digital Master School
Campus La zi 2 ani Septembrie 2020 Ungaria Budapesta Finlanda Espoo Franţa Paris Italia Trento Ţările de Jos Eindhoven Spania Madrid Suedia Stockholm Turku Estonia Tallin Bologna Grozav Milano + 18 mai mult

Datele abundă. Social media, sisteme de fabricație, dispozitive medicale, servicii logistice și nenumărate altele generează zilnic câte un petabytes de date. Cu o multitudine de date disponibile, suntem la un punct din istorie, unde putem efectua analize pentru a detecta, a descoperi și, în cele din urmă, pentru a înțelege mai bine lumea din jurul nostru.

Master în securitate cibernetică (CSE)

EIT Digital Master School
Campus La zi 2 ani August 2020 Finlanda Espoo Franţa Paris Italia Trento Ţările de Jos Eindhoven Turku Estonia Tallin Bologna Grozav Milano + 12 mai mult

La EIT Digital , securitatea informatică reprezintă una dintre pietrele de temelie ale creării unei societăți digitale sigure și incluzive. Omniprezența tehnologiei digitale a făcut ca securitatea informatică să devină chiar un ingredient esențial în apărarea valorilor noastre democratice.

Master în Infrastructuri de Nivele și Rețele (CNI)

EIT Digital Master School
Campus La zi 2 ani August 2020 Finlanda Espoo Franţa Paris Germania Berlin Italia Trento Suedia Stockholm Rennes Turku Estonia Tallin Bologna Grozav Milano + 15 mai mult

Infrastructurile Cloud și Network oferă o imagine globală a rețelei și a cloud computing-ului. Elevii vor învăța să stăpânească managementul rețelei, funcționarea și designul, pe de o parte, și modelele de servicii cloud și de implementare, strategii de implementare și design de aplicații, pe de altă parte.

Master în sisteme autonome (AUS)

EIT Digital Master School
Campus La zi 2 ani August 2020 Finlanda Espoo Germania Berlin Italia Trento Suedia Stockholm Turku Estonia Tallin Bologna Franţa Grozav Milano + 13 mai mult

Pentru oricine interesat de o carieră legată de autoturisme, robotică sau inteligență artificială, EIT Digital Masters School oferă un program de masterat de doi ani în Autonomous Systems (AUS).

Maestru de proiectare și meșteșuguri

Estonian Academy of Arts
Campus La zi 2 ani Februarie 2020 Estonia Tallin

Estonian Academy of Arts oferă un program de Master în Design și Artizanat, livrat în limba engleză. Elevii intră într-un program comun, dar și selectează o disciplină: ceramică, artă și design de sticlă, bijuterii și fierărie, design textil, artă din piele și design accesoriu sau design de modă.

Master of Design de Interacțiune

Estonian Academy of Arts
Campus La zi 2 ani Februarie 2020 Estonia Tallin

Programul de Master în Design Interacțiune se concentrează pe designul centrat pe om. Evoluția continuă a tehnologiei inteligente a consumatorilor a mărit nevoia de interfețe și experiențe intuitive bine concepute.

Maestru de arhitectură de interior

Estonian Academy of Arts
Campus La zi 2 ani Februarie 2020 Estonia Tallin

Educăm viitorii arhitecți de interior. Programul oferă abilitățile de a analiza în mod critic, de a dezvolta și de a experimenta diferitele aspecte ale creării mediului înconjurător și de a ajuta la dezvoltarea unei abordări personale și creative.

Master în Studii Urbane

Estonian Academy of Arts
Campus La zi 2 ani Februarie 2020 Estonia Tallin

Programul este situat la intersecția trans-disciplinară a arhitecturii, urbanismului și designului, istoriei și teoriei artei, geografiei critice, sociologiei, etnografiei și disciplinelor conexe.

Master în animație

Estonian Academy of Arts
Campus La zi 2 ani Februarie 2020 Estonia Tallin

Estonian Academy of Arts oferă un program de 2 ani Master of Animation pentru studenții postuniversitari interesați de regia și realizarea animațiilor.

Master în Drept internațional și a drepturilor omului

University of Tartu
Campus La zi 2 ani August 2020 Estonia Tartu

Programul oferă cunoștințe cuprinzătoare a principiilor, reglementărilor, subiectele și practica dreptului internațional și a drepturilor omului.