MASTERSTUDIES.RO

Vezi toate cele 9 Programe de Masterat de Top în Estonia 2019/2020

Deşi Estonia este o ţară mică, are o tradiţie puternică în educaţie. Această tradiţie a început cu mult înainte de secolul 20, iar acum a acumulat un fundal ştiinţific plin de cunoştinţe impresionante. Una dintre cele mai importante caracteristici ale învăţământului superior din Estonia este faptul că universităţile sunt in mare parte autonome, astfel având programe şi teste de admitere mult mai diversificate, ceea ce face ca studenţii de aici să fie mai motivaţi şi mai bine pregătiţi.

Două dintre principalele centre ştiinţifice din Estonia sunt Tallinn (capitala Estoniei) şi Tartu. Universitatea din Tartu a fost înfiinţată în 1632 şi reprezintă una dintre cele mai vechi universităţi din Europa de Nord. Universitatea din Tartu este considerată ca fiind cea mai importantă instituţie academică din Estonia şi oferă o educaţie postuniversitară în domenii precum Ştiinţe Umane sau Arte. Este foarte important de menţionat faptul că teoria academică în lingvistică structurală şi semiotică, teorie ce este recunoscută la nivel internaţional, a luat naştere nicăieri altundeva decât în Universitatea din Tartu, ceea ce a oferit Estoniei un renume internaţional. Alte domenii de studiu în Estonia care sunt foarte dezvoltate sunt: Electronică, Inginerie Software, Ştiinţe Sociale, Drept, Management Peisagistic şi multe altele.

Doreşti să afli mai multe despre posibilitatea continuării studiilor postuniversitare în Estonia? Atunci aruncă o privire mai jos la numeroasele programe de masterat sau la alte programe oferite de universităţile de top din Estonia!

rezultate găsite Filter

De masterat în inginerie de securitate cibernetică

Estonian Information Technology College
Campus La zi Part time 3 ani Contactează şcoala Estonia Tallinn + 1 mai mult

Educație: învățământul superior profesional

Maestru de proiectare și meșteșuguri

Estonian Academy of Arts
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Estonia Tallinn

Estonian Academy of Arts oferă un program de Master în Design și Artizanat, livrat în limba engleză. Elevii intră într-un program comun, dar și selectează o disciplină: ceramică, artă și design de sticlă, bijuterii și fierărie, design textil, artă din piele și design accesoriu sau design de modă.

Master of Design de Interacțiune

Estonian Academy of Arts
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Estonia Tallinn

Programul de Master în Design Interacțiune se concentrează pe designul centrat pe om. Evoluția continuă a tehnologiei inteligente a consumatorilor a mărit nevoia de interfețe și experiențe intuitive bine concepute.

Maestru de arhitectură de interior

Estonian Academy of Arts
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Estonia Tallinn

Educăm viitorii arhitecți de interior. Programul oferă abilitățile de a analiza în mod critic, de a dezvolta și de a experimenta diferitele aspecte ale creării mediului înconjurător și de a ajuta la dezvoltarea unei abordări personale și creative.

Master în Studii Urbane

Estonian Academy of Arts
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Estonia Tallinn

Programul este situat la intersecția trans-disciplinară a arhitecturii, urbanismului și designului, istoriei și teoriei artei, geografiei critice, sociologiei, etnografiei și disciplinelor conexe.

Masterat în Animație

Estonian Academy of Arts
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Estonia Tallinn

Estonian Academy of Arts oferă un de 2 ani Master of program de animatie pentru absolvenții de studii universitare interesați în regie animație și film.

Master în Drept internațional și a drepturilor omului

University of Tartu
Campus La zi 2 ani August 2020 Estonia Tartu

Programul oferă cunoștințe cuprinzătoare a principiilor, reglementărilor, subiectele și practica dreptului internațional și a drepturilor omului.

Master în Drept tehnologiei informației

University of Tartu
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Estonia Tartu

Proiectat pentru avocați interesați în urmărirea cariere în domeniul tehnologiei informației și securitatea cibernetică, programul trenurilor experți în dreptul IT de înaltă calificare atât de necesare la firme de avocatura, companii IT, agenții publice, organizații internaționale, și firme de consultanță. Elevii se vor bucura de acces deplin la serviciile de UT și participarea deplină la toate evenimentele din cadrul programului de Drept IT.

De master în inginerie actuariale și financiare

University of Tartu
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Estonia Tartu

2 ani program de master pregătește specialiști pentru industriile din sectorul financiar, bancar și de asigurări.