MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Tartu Estonia 2019/2020

Tartu este un oraş mic şi elegant din Estonia care are multe de oferit celor care doresc să studieze aici. Populaţia studenţească este mare şi vibrantă, ceea ce crează un mediu perfect pentru dezvoltarea intelectuală şi culturală. Studenţii care aleg să urmeze un Masterat în Tartu au de asemenea oportunitatea de a călători cu uşurinţă şi în alte locuri în Estonia.

Programele academice din Tartu sunt excelente şi oferă o largă varietate de programe de Masterat în Tartu. Câteva dintre cele mai populare programe de Mastertat în Tartu sunt în domenii precum Arhitectură, Studii Regionale, Inginerie, Matematică, Ştiinţe Umane şi multe altele. Durata programelor de Masterat în Tartu se extinde de obicei pe o perioadă de doi ani pentru studiile cu normă întreagă. Absolvenţii unui Masterat în Tartu au de obicei oportunitaţi excelente pe piaţa muncii în Estonia, dar şi la nivel european sau global.

Dacă doreşti să urmezi un Masterat în Tartu, aruncă o privire la opţiunile de mai jos. Poate vei găsi programul care te va ajuta să îţi îndeplineşti visurile!

rezultate găsite Filter

Master în Drept internațional și a drepturilor omului

University of Tartu
Campus La zi 2 ani August 2020 Estonia Tartu

Programul oferă cunoștințe cuprinzătoare a principiilor, reglementărilor, subiectele și practica dreptului internațional și a drepturilor omului.

Master în Drept tehnologiei informației

University of Tartu
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Estonia Tartu

Proiectat pentru avocați interesați în urmărirea cariere în domeniul tehnologiei informației și securitatea cibernetică, programul trenurilor experți în dreptul IT de înaltă calificare atât de necesare la firme de avocatura, companii IT, agenții publice, organizații internaționale, și firme de consultanță. Elevii se vor bucura de acces deplin la serviciile de UT și participarea deplină la toate evenimentele din cadrul programului de Drept IT.

De master în inginerie actuariale și financiare

University of Tartu
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Estonia Tartu

2 ani program de master pregătește specialiști pentru industriile din sectorul financiar, bancar și de asigurări.