Masterat în Engleză Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Stirling în Marea Britanie

Caută Programe de Master în Engleză Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Stirling Regatul Unit 2018

Engleză

Studiile de master la nivel implica studiu de specialitate într-un domeniu de cercetare sau o zonă de practică profesională. Câștigul salarial o diplomă de master demonstrează un nivel ridicat de cunoaștere a subiectului. Câștigul salarial o diplomă de master poate dura de la un an la trei sau patru ani. Înainte de a putea absolvi, de obicei, trebuie să scrie și să apere o teză, un document lung, care este punctul culminant al dumneavoastră de cercetare specializate.

Master în programul de limba engleză va oferi motive teoretice pentru a urmări un program de cercetare. În plus, elevii pot deveni profesori care practică sau introduce alte domenii, care va dezvolta înțelegerea lor generală cultural în raport cu limba engleză.

Educația în Regatul Unit este o problemă descentralizată cu fiecare dintre țările din Regatul Unit care au sisteme separate în diferite guverne: Guvernul Regatului Unit este responsabil pentru Anglia, și Guvernul scoțian, guvernul galez și Irlandei de Nord Executive sunt responsabile pentru Scoția , Țara Galilor și Irlanda de Nord, respectiv.

Stirling a fost istoric, una dintre cetățile regale ale Regatului Scoția. Acum este acasa, la Universitatea din Stirling, care are între 11 și 12 de mii de studenți, reprezentând peste 80 de naționalități.

Solicită Informații Masterate în Engleză Part time în Statele Unite ale Stirling în Marea Britanie 2018

Citește Mai Mult

MLitt în Limba Engleză și Lingvistica

University of Stirling
Campus Cu jumătate de normă 12 - 27 luni September 2018 Regatul Unit Stirling

MLitt Limba și Lingvistică oferă studenților posibilitatea de a studia lucrările complicate ale limbajului și de a explora rolul său central în societate. [+]

MLitt Limba și Lingvistică oferă studenților posibilitatea de a studia lucrările complicate ale limbajului și de a explora rolul său central în societate.

Noi investigăm cum functioneaza limbă, modul în care oamenii se folosesc, ceea ce oamenii l utilizați pentru, de unde a venit de la și cum se schimbă. Gama de expertiza de cercetare reprezentat de cei trei membri dedicate de predare a personalului de pe cursul se reflectă într-o suită completă de module care includ cognitive, sociolingvistică, istoric, evolutiv, și subiecte analitice discursului.

Obiectivele cursului

Elevii vor fi de așteptat să absolvent cu o cunoaștere a teoriilor lingvistice contemporane, inclusiv ambele abordări generative și cognitive la descrierea lingvistică, și contextele în care au apărut aceste teorii.... [-]