MASTERSTUDIES.RO

Vezi toate cele 56 Programe de Masterat de Top în Emiratele Arabe Unite 2020

Sistemul educaţional din Emiratele Arabe Unite este relativ tânăr. Totuşi, s-a dezvoltat foarte repede în ultimele decenii, având un ritm al alfabetizării şocant. Astăzi Emiratele Arabe Unite are una dintre cele mai înalte rate ale admiterii, permiţându-le studenţilor de ambele sexe să primească o educaţie foarte bună, care îi va face specialişti cu abilităţi grozave, gata să intre în competiţia mondială.

În Emiratele Arabe Unite se găsesc numeroase universităţi şi colegii care atrag studenţi din toată ţara. Studenţii care urmează un Masterat în Emiratele Arabe Unite se pot bucura de oraşe care sunt centre ştiinţifice, culturale şi politice şi care au mult potenţial. Precum oricare alt sistem educaţional tânăr care a trecut prin multe schimbări în ultimele decenii, accentul este pus pe cele mai promiţătoare domenii de cunoştinţă cu rezultate imediate, precum programele de Masterat în Emiratele Arabe Unite în Ştiinţă, Tehnologie, Medicină şi diferite programe de Afaceri şi Administraţie. Emiratele Arabe Unite tind să atragă atenţie internaţională dat fiind faptul că multe universităţi europene şi americane îşi extind branşe aici. În acelaşi timp, programele de Masterat în Emiratele Arabe Unite fac tot posibilul în a atrage studenţi şi profesori internaţionali, construind foarte multe centre universitare care găzduiesc colegii de to felul. 

Aruncă o privire la linkurile de mai jos pentru a afla mai multe informaţii despre un Masterat în Emiratele Arabe Unite. Alege programele care te interesează şi cere gratuit mai multe detalii despre ele sau ia contactul cu persoane relevante din diferite instituţii pentru a primi mai multe informaţii despre un program de Masterat în Emiratele Arabe Unite.

rezultate găsite Filter

Masterate în afaceri internaționale

Hult International Business School
Campus La zi 11 luni August 2020 Statele Unite ale Americii San Francisco Emiratele Arabe Unite Dubai Regatul Unit Londra Cambridge + 5 mai mult

Pregătește-te pentru a intra într-un mediu de afaceri global în schimbare rapidă și pentru a avea un impact din prima zi cu masteratul nostru de un an în Business International.

Master în guvernare și politică publică

United Arab Emirates University College of Humanities and Social Sciences
Campus La zi 1 - 2 ani Contactează şcoala Emiratele Arabe Unite Al Ain

Masterul de guvernare și politică publică (MGPP) are drept scop transmiterea de cunoștințe, abilități și capacități analitice cu privire la aplicarea rațională a metodelor, instrumentelor și tehnicilor practice în guvernarea publică, inclusiv formularea, implementarea și evaluarea politicii publice, o epocă dinamică și complexă a globalizarea.

Master în managementul tehnologiei informației și guvernare

Canadian University Dubai
Campus La zi 6 săptămâni Septembrie 2020 Emiratele Arabe Unite Dubai

Universitatea Canadiană din Dubai este un lider recunoscut în educația de afaceri pentru absolvenți în EAU și în regiunea Golfului.

Master în Managementul Cunoștințelor

American University In the Emirates
Campus 2 ani Contactează şcoala Emiratele Arabe Unite Dubai

Master of Knowledge Management (MKM) este conceput pentru a absolvi profesioniști calificați care caută un grad multidisciplinar. Programul oferă curriculum integrat care expune elevii la diverse discipline și teoria și practica managementului cunoștințelor

Maestru de Afaceri Internaționale

Westford University College
Campus Online La zi Part time 12 luni Înscriere Deschisă Emiratele Arabe Unite Sharjah Emiratele Arabe Unite Online Nigeria Lagos Africa de Sud Cape Town Kuweit Kuwait City Arabia Saudită Riyadh Johannesburg Dammam Bahrain Bahrain Online Ghana Accra Canada Toronto Dubai Canada Online Nigeria Online Abu Dhabi Malaysia Malaysia Online Iordania Amman Regatul Unit Marea Britanie online + 29 mai mult

Acest curs este structurat într-o manieră în care cursantul va primi diploma dublă, Diploma postuniversitară extinsă în managementul afacerilor internaționale, acordată de Cambridge International Qualifications, Marea Britanie și Master în Administrarea Afacerilor Internaționale acordată de UCAM, Spania.

Maestru al educației

UAEU United Arab Emirates University
Campus La zi Part time 2 ani August 2020 Emiratele Arabe Unite Al Ain + 1 mai mult

Programul de Masterat în Educație la Universitatea Emiratele Arabe Unite este orientat spre practică, cu accentul principal de a îmbunătăți cunoștințele, abilitățile și dispozițiile de absolvenți. Programul este conceput pentru a satisface nevoile profesorilor, directorilor și altor profesioniști din școală care sunt dornici să urmeze studii postuniversitare pentru a-și îmbunătăți performanțele. Se concentrează pe pregătirea liderilor care se vor angaja în reforma școlară prin dezvoltarea curriculumului, luarea deciziilor în școli și prin intermediul comunității. Programul se bazează pe cele mai bune standarde internaționale care vor contribui la facilitarea îmbunătățirii continue a educației în Emiratele Arabe Unite.

Master în Studii Educaționale

The University of Wollongong in Dubai
Campus La zi 18 - 24 luni Februarie 2020 Emiratele Arabe Unite Dubai

Maestrul de Studii Educaționale la UOWD vă va oferi cunoștințe de specialitate în practica educațională și leadership pentru a-și asuma un rol strategic în avansarea sistemului de școlarizare din Emiratele Unite. Proiectat în colaborare cu experți din industrie, acest program vă va poziționa în fruntea inovației și a celor mai bune practici în sectorul educației.

Universitatea din Dundee Master of Education

Stafford
Online & Campus Combinate La zi Part time Înscriere Deschisă Emiratele Arabe Unite Emiratele Arabe Unite Online Bahrain Bahrain Online Iordania Jordan Online Kuweit Kuweit Online Liban Liban Online Qatar Qatar Online Arabia Saudită Arabia Saudită Online Dubai Irak Bagdad Africa de Sud Africa de Sud Online Mauriţius Mauritius Online Tanzania Tanzania Online Nigeria Abuja + 23 mai mult

O diplomă de masterat din Marea Britanie esențială pentru profesorii sau educatorii care doresc să-și îmbunătățească abilitățile în domeniul învățării și să îmbunătățească perspectivele de carieră în managementul didactic, educație sau educație. Acesta este un IB acreditat

Master of Global Business

SP Jain School of Global Management Dubai
Campus La zi 16 luni Contactează şcoala Emiratele Arabe Unite Dubai

Cursul se mărci

Maestru de Inginerie (M.Eng) în domeniul sănătății, ingineria siguranței și a mediului

The Graduate School at The Petroleum Institute
Campus La zi Part time 2 - 4 găsește juris doctor Septembrie 2020 Emiratele Arabe Unite Dubai Abu Dhabi + 2 mai mult

Pentru a produce ingineri de la o varietate de discipline, cu suficientă științifice, de inginerie și lățimea management în domeniul sănătății, Siguranta si Mediu (HSE).

Inginerie de construcții Mtech și management

Manipal University Dubai
Campus La zi 2 ani Septembrie 2020 Emiratele Arabe Unite Dubai

Inginerie Constructii & Management Programul are ca scop proiectarea, planificarea și gestionarea proiectelor de infrastructură comerciale, industriale și rezidențiale. Acest program pregatit elevii pentru a conduce în mod eficient și de a coordona programarea, bugetare, siguranță, decizii la fața locului, disponibilitatea materialelor, aspecte juridice ale proiectului, și multe altele.

maestru în aplicație de calculator (MCA)

International Institute of Management & Technology Studies
Campus La zi Part time 3 - 6 ani Septembrie 2020 Emiratele Arabe Unite Dubai + 1 mai mult

Acest curs oferă specializare în informatică cu abilități tehnice, profesionale și de comunicare.

Maestru de planificare urbană (MUP)

American University of Sharjah
Campus La zi Part time Septembrie 2020 Emiratele Arabe Unite Sharjah

Maestrul nostru în Urbanism (MUP) este pe deplin acreditat de către Comisia de Acreditare Academică a Ministerului Diviziei Superior al Educației Educație și este predat de către o facultate multinațională și distins. Cu un total de 11 cursuri care trebuie finalizate pentru gradul, programul nostru poate fi luat pe un full-time sau part-time.

În domeniul sănătății, siguranței și ingineriei mediului

Khalifa University of Science and Technology
Campus La zi Part time 2 - 3 ani Septembrie 2020 Emiratele Arabe Unite Abu Dhabi + 1 mai mult

Maestru de Inginerie în Sănătate, Securitate și Mediu program de Inginerie (M. Eng în HSE Engineering) este conceput pentru pregătirea educațională a două tipuri de profesioniști.

maestru în turismul internaţional de management

ENGECON - Saint-Petersburg State University of Engineering & Economics, Dubai Branch
Campus La zi Part time 2 ani Contactează şcoala Emiratele Arabe Unite Dubai + 1 mai mult

Absolvenţii de Master în programul de Turism Internaţional de Management sunt gata să urmeze o carieră în turism şi ospitalitate şi domeniile conexe de la middle management sau niveluri mai înalte de management.