MASTERSTUDIES.RO

Vezi toate cele 63 Programe de Masterat de Top în Emiratele Arabe Unite 2019/2020

Sistemul educaţional din Emiratele Arabe Unite este relativ tânăr. Totuşi, s-a dezvoltat foarte repede în ultimele decenii, având un ritm al alfabetizării şocant. Astăzi Emiratele Arabe Unite are una dintre cele mai înalte rate ale admiterii, permiţându-le studenţilor de ambele sexe să primească o educaţie foarte bună, care îi va face specialişti cu abilităţi grozave, gata să intre în competiţia mondială.

În Emiratele Arabe Unite se găsesc numeroase universităţi şi colegii care atrag studenţi din toată ţara. Studenţii care urmează un Masterat în Emiratele Arabe Unite se pot bucura de oraşe care sunt centre ştiinţifice, culturale şi politice şi care au mult potenţial. Precum oricare alt sistem educaţional tânăr care a trecut prin multe schimbări în ultimele decenii, accentul este pus pe cele mai promiţătoare domenii de cunoştinţă cu rezultate imediate, precum programele de Masterat în Emiratele Arabe Unite în Ştiinţă, Tehnologie, Medicină şi diferite programe de Afaceri şi Administraţie. Emiratele Arabe Unite tind să atragă atenţie internaţională dat fiind faptul că multe universităţi europene şi americane îşi extind branşe aici. În acelaşi timp, programele de Masterat în Emiratele Arabe Unite fac tot posibilul în a atrage studenţi şi profesori internaţionali, construind foarte multe centre universitare care găzduiesc colegii de to felul. 

Aruncă o privire la linkurile de mai jos pentru a afla mai multe informaţii despre un Masterat în Emiratele Arabe Unite. Alege programele care te interesează şi cere gratuit mai multe detalii despre ele sau ia contactul cu persoane relevante din diferite instituţii pentru a primi mai multe informaţii despre un program de Masterat în Emiratele Arabe Unite.

rezultate găsite Filter

Maestru de marketing internațional (MIM)

Hult International Business School
Campus La zi 1 an August 2020 Regatul Unit London Statele Unite ale Americii Cambridge San Francisco Emiratele Arabe Unite Dubai China Shanghai New York Boston + 9 mai mult

Pe masura ce companiile uita-te pentru a diferenția ofertele lor într-o piață globală, Hult de un an al Master of International Marketing vă echipează cu abilitățile strategice și de marketing necesare pentru executorii iasa in evidenta.

Master în managementul tehnologiei informației și guvernare

Canadian University Dubai
Campus La zi 6 săptămâni Septembrie 2019 Emiratele Arabe Unite Dubai

Universitatea Canadiană din Dubai este un lider recunoscut în educația de afaceri pentru absolvenți în EAU și în regiunea Golfului.

Master în Managementul Cunoștințelor

American University In the Emirates
Campus 2 ani Contactează şcoala Emiratele Arabe Unite Dubai

Master of Knowledge Management (MKM) este conceput pentru a absolvi profesioniști calificați care caută un grad multidisciplinar. Programul oferă curriculum integrat care expune elevii la diverse discipline și teoria și practica managementului cunoștințelor

Master în guvernare și politică publică

United Arab Emirates University College of Humanities and Social Sciences
Campus La zi 1 - 2 ani Contactează şcoala Emiratele Arabe Unite Al Ain

Masterul de guvernare și politică publică (MGPP) are drept scop transmiterea de cunoștințe, abilități și capacități analitice cu privire la aplicarea rațională a metodelor, instrumentelor și tehnicilor practice în guvernarea publică, inclusiv formularea, implementarea și evaluarea politicii publice, o epocă dinamică și complexă a globalizarea.

Master of Professional Accounting

UAEU United Arab Emirates University
Campus La zi Part time 2 ani August 2020 Emiratele Arabe Unite Al Ain + 1 mai mult

MPA este primul program de contabilitate acreditată AACSB în regiunea GCC și MENA. Se adresează practicanților contabili și managerilor care au ales calea profesională și care ar dori să-și continue studiile cu un grad de contabilitate postuniversitar. Programul acoperă domenii mult mai largi de contabilitate decât oricare dintre celelalte certificări profesionale contabile care tind să fie strict specializate.

Maestru de Finanțe Aplicate: Investiții

The University of Wollongong in Dubai
Campus La zi 18 - 24 luni Februarie 2020 Emiratele Arabe Unite Dubai

Master of Applied Finance - Programul de investiții în Emiratele Arabe Unite este un program avansat pentru studenții care sunt interesați să se concentreze pe investiții și gestionarea portofoliului. Veți studia teoria și practica managementului financiar și veți obține o înțelegere aprofundată a sistemului financiar global. Folosind simulări realiste ale pieței bursiere, veți fi, de asemenea, introdus în teoria și practicile portofoliului, cu accent pe luarea deciziilor de investiții optime.

Universitatea din Dundee Master of Education

Stafford
Online & Campus Combinate La zi Part time Înscriere Deschisă Libia Tripoli Yemen Sana'a Sudanul de Sud Juba Statele Unite ale Americii Washington Siria Damascus Cipru Nicosia Iran Tehran Canada Ottawa + 14 mai mult

Programul Master of Education este esențial pentru toți profesioniștii care lucrează într-un cadru educațional și doresc să-și intensifice studiile profesionale și să-și îmbunătățească perspectivele de carieră. Elevii pot adapta experiența educațională în funcție de experiența, nevoile și interesele individuale ale acestora. Programul poate fi accesat în întregime la distanță prin mediul universitar de învățare virtuală.

Maestru de Afaceri Internaționale

Westford University College
Campus Online La zi Part time 12 luni Înscriere Deschisă Emiratele Arabe Unite Sharjah Nigeria Lagos United Arab Emirates Online + 5 mai mult

Acest curs este structurat într-o manieră în care cursantul va primi diploma dublă, Diploma postuniversitară extinsă în managementul afacerilor internaționale, acordată de Cambridge International Qualifications, Marea Britanie și Master în Administrarea Afacerilor Internaționale acordată de UCAM, Spania.

master de contabilitate - Macc

Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan
Campus La zi 10 luni Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Ann Arbor India Bengaluru Emiratele Arabe Unite Dubai Thailanda Bangkok + 6 mai mult

Michigan facultatea de contabilitate este foarte apreciata pentru activităţile lor de cercetare riguroase, experienţa practică şi cel mai important, de predare lor excelente.

ME Design Engineering

Birla Institute Of Technology & Science, Pilani, Dubai Campus
Campus La zi 2 ani August 2020 Emiratele Arabe Unite Dubai

Design Engineering este un termen generic care acoperă mai multe discipline inginerești, incluzând, dar fără a se limita la, ingineria mecanică. Acesta se ocupă de o ramură de studiu care stabilește o direcție la efortul de proiectare necesar pentru cele mai complexe părți ale proiectului.

maestru în turismul internaţional de management

ENGECON - Saint-Petersburg State University of Engineering & Economics, Dubai Branch
Campus La zi Part time 2 ani Contactează şcoala Emiratele Arabe Unite Dubai + 1 mai mult

Absolvenţii de Master în programul de Turism Internaţional de Management sunt gata să urmeze o carieră în turism şi ospitalitate şi domeniile conexe de la middle management sau niveluri mai înalte de management.

Master of Education

Emirates College for Advanced Education
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 Emiratele Arabe Unite Abu Dhabi

Master of Education Program de (M.Ed.) este o bază de credit 36 ​​doi ani gradul de program aliniat cu nivel 9 în Cadrul de calificare EAU - QF Emirates. Programul se concentrează asupra educației practicieni, lideri, administratori și profesioniști într-o gamă largă de domeniu și este de asemenea potrivit pentru alți profesioniști a căror activitate are o componentă educativă sau o anumită responsabilitate educațională. Următoarele tipuri de piese sunt oferite în cadrul programului:

Master în istoria artei și studiilor muzeale

Paris-Sorbonne University Abu Dhabi
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Emiratele Arabe Unite Abu Dhabi

Universitatea Paris-Sorbonne (Paris IV) și Ecole du Louvre oferă o diplomă de master profesional în "Istoria artei și studiilor muzeale", la noul campus al Universității Paris Sorbonne din Abu Dhabi, pe insula Al Reem. Colaborarea între aceste două instituții franceze de prestigiu este fără precedent.

Master în Managementul Proiectelor

Hamdan Bin Mohammed Smart University
Online & Campus Combinate La zi 8 semestre Septembrie 2019 Emiratele Arabe Unite Dubai

Master în Programul de Management al Proiectului de la Universitatea Hamdan Bin Mohammed Smart - Dubai oferă o oportunitate unică de a satisface cerințele specifice ale viitorilor lideri de afaceri, dorind să-și dezvolte competențele profesionale într-un domeniu extrem de competitiv al PM. Managementul de proiect acoperă toate organizațiile din sectorul public, privat și social implicate în gestionarea de noi inițiative, produse și servicii. În plus, pe o piață globală, persoanele cu abilități și competențe distincte de management al proiectelor sunt esențiale pentru atingerea obiectivelor organizaționale și a competitivității. Acest grad postuniversitar de management de proiect vă permite să dezvoltați o înțelegere globală a modului de inițiere, planificare, programare, conducere și expediere a proiectelor prin aplicarea conceptelor, principiilor și tehnicilor moderne, utilizând un amestec de suport tutorial online, clase fizice și studii de auto-paced.

Master în Managementul Ingineriei

Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai
Campus Part time 18 luni Contactează şcoala Emiratele Arabe Unite Dubai

Master în Inginerie Management este un program de absolvent combină tehnologia de până la data de proiecte inginerești cu abilități de management pentru a oferi profesioniștilor de lucru avantajul competitiv într-un mediu global în schimbare rapidă. Ca un centru internațional de proiecte de inginerie de clasă mondială, Dubai este locul perfect pentru a întreprinde un astfel de program.