Filter
Masterate
Emiratele Arabe Unite Sharjah Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat de Top in Sharjah Emiratele Arabe Unite 2019/2020

Un masterat vă oferă posibilitatea de a continua, fie înțelegerea dumneavoastră de o anumită întrebare sau decolare într-un mod complet diferit folosind abilitatile pe care le au câștigat de gradul dumneavoastră de licență anterior.

Arte aplicate sunt esențiale pentru a face design plăcut în toate domeniile vieții. Fără ele, lumea ar fi incredibil de plictisitor. Un maestru în Arte Aplicate vă oferă o înțelegere mai profundă a utilizării artei în aceste domenii practice.

Educația în Emiratele Arabe Unite are beneficiile sale: soare, mare, nisip, veniturile scutite de impozit, după absolvire și unele dintre cele mai bune universități din Golf region.In plus, o serie de universități de prestigiu din sediul în alte țări au campusuri filiale în Emiratele Arabe Unite.

Sharjah este un oraș de coastă în Emiratele Arabe Unite. Orasul este foarte bine cunoscut pentru colegii săi și mai ales este programe de vest s-au concentrat de educație și colegii.

Caută Masterate in Sharjah în Emiratele Arabe Unite 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

American University of Sharjah

Maestrul nostru în Urbanism (MUP) este pe deplin acreditat de către Comisia de Acreditare Academică a Ministerului Diviziei Superior al Educației Educație și este predat ... [+]

Ca primul program profesional de acest gen din EAU, nostru Master în Studii Urbanism pregătește personal calificat și lideri în planificarea și gestionarea de dezvoltare urbană.

Programul nostru unic este angajat la crearea, diseminarea și aplicarea cunoștințelor multidisciplinare în domeniul planificării urbane. Programul nostru oferă bărbați și femei profesionale cu studii absolvent restante, specializată, care le permite să întreprindă roluri de conducere în gestionarea urbani de creștere, de prescriere a politicilor de urbanizare și promovarea dezvoltării sociale. Noi încercăm să împuternicim studenților cu cele mai înalte standarde etice compatibile cu valorile de setări culturale locale, principiile justiției sociale, și preocupările pentru protecția mediului și durabilitate.... [-]

Emiratele Arabe Unite Sharjah
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Westford University College

Acest curs este structurat într-o manieră în care cursantul va primi diploma dublă, Diploma postuniversitară extinsă în managementul afacerilor internaționale, acordată d ... [+]

Master în Administrarea Afacerilor Internaționale, acordat de UCAM, Spania

De ce UCAM?

◦ UCAM a fost printre primele universități care și-au adaptat programele la Sistemul European de Calitate pentru Educație, în urma Procesului de la Bologna. De fapt, Departamentul de Calitate al UCAM sprijină în prezent guvernul paraguayan în crearea unui organism de asigurare a calității în sistemul său educațional respectiv.

◦ UCAM are în jur de 200 de parteneri internaționali renumiți, dintre care se numără mai multe colegii și universități de renume din întreaga lume, cum ar fi UC Berkeley, Stanford, NTU, NUS sau Università degli Studi di Bologna. Cu acești parteneri, UCAM a stabilit programe de schimb de studenți, cadre și profesori, diplome comune și alte tipuri de colaborări academice.... [-]

Emiratele Arabe Unite Sharjah United Arab Emirates Online
Înscriere Deschisă
La zi
Part time
12 luni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză