MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Dubai Emiratele Arabe Unite 2019/2020

Dubai este o alegere de top pentru studenţii care doresc mai multe de o locaţie interesantă pentru educaţie absolvent. La prima vedere, există o multitudine de oportunităţi pentru cumpărături mare, bucătărie excelentă, viaţa de noapte vibrantă, şi hoteluri de lux. Cu toate acestea, dincolo de opulenta, elevii pot găsi tradiţiile şi cultura arabe şi pot experimenta o creştere personală şi culturală, ca parte a experienţei academice. Un Master in Dubai este o oportunitate unică de a obţine o educaţie excelentă, au o dezvoltare profesională, şi să câştige experienţă valoroasă internaţională.

Nu sunt multe de Master în programele disponibile Dubai şi student aproape orice se poate găsi un program care se potriveşte cu interesele lor personale, academice si profesionale. Unele dintre programele de Master în Dubai sunt în domeniile de inginerie, afaceri, finante, economie, comunicare, tehnologia informaţiei, drept, şi de design, printre multe altele.

Derulaţi prin intermediul programelor de mai jos pentru a afla mai multe despre un Master in Dubai.Acesta poate fi următorul pas spre obiectivele dvs., găsi aşa de Master in Dubai de azi!

rezultate găsite Filter

Maestru De Afaceri Internaționale (MIB)

Hult International Business School
Campus La zi 1 an August 2020 Regatul Unit London Statele Unite ale Americii Cambridge San Francisco Emiratele Arabe Unite Dubai China Shanghai New York Boston + 9 mai mult

Pe baza a premiat nostru de MBA curriculum-ului, Hult de un an al programului Master of International Business vă va ajuta să câștige o perspectivă globală de finanțe, marketing, operatiuni, economie si strategie.

Master în managementul tehnologiei informației și guvernare

Canadian University Dubai
Campus La zi 6 săptămâni Septembrie 2019 Emiratele Arabe Unite Dubai

Universitatea Canadiană din Dubai este un lider recunoscut în educația de afaceri pentru absolvenți în EAU și în regiunea Golfului.

Master în Managementul Cunoștințelor

American University In the Emirates
Campus 2 ani Contactează şcoala Emiratele Arabe Unite Dubai

Master of Knowledge Management (MKM) este conceput pentru a absolvi profesioniști calificați care caută un grad multidisciplinar. Programul oferă curriculum integrat care expune elevii la diverse discipline și teoria și practica managementului cunoștințelor

Maestru de Finanțe Aplicate: Servicii Financiare

The University of Wollongong in Dubai
Campus La zi 18 - 24 luni Februarie 2020 Emiratele Arabe Unite Dubai

Maestru de Finanțe Aplicate în Servicii Financiare este un program avansat pentru studenții interesați în dobândirea de cunoștințe avansate de servicii financiare, bancare, și sisteme de reglementare. Veți dezvolta o cunoaștere aprofundată a instrumentelor relevante pentru luarea deciziilor de creditare și gestionarea lichidităților, alături de capacitatea de a face alegeri financiare intense în beneficiul părților interesate. Programul vă va înzestra cu instrumentele de care aveți nevoie pentru a înțelege relațiile complexe dintre băncile centrale și alte instituții, autorități de reglementare, piețe și societăți dintr-o serie de servicii bancare și financiare. Veți absolvi, de asemenea, cu o înțelegere aprofundată a guvernării corporative și a eticii de afaceri.

Universitatea din Dundee Master of Education

Stafford
Online & Campus Combinate La zi Part time Înscriere Deschisă Libia Tripoli Yemen Sana'a Sudanul de Sud Juba Statele Unite ale Americii Washington Siria Damascus Cipru Nicosia Iran Tehran Canada Ottawa + 14 mai mult

Programul Master of Education este esențial pentru toți profesioniștii care lucrează într-un cadru educațional și doresc să-și intensifice studiile profesionale și să-și îmbunătățească perspectivele de carieră. Elevii pot adapta experiența educațională în funcție de experiența, nevoile și interesele individuale ale acestora. Programul poate fi accesat în întregime la distanță prin mediul universitar de învățare virtuală.

Maestru de Afaceri Internaționale

Westford University College
Campus Online La zi Part time 12 luni Înscriere Deschisă Emiratele Arabe Unite Sharjah Nigeria Lagos United Arab Emirates Online + 5 mai mult

Acest curs este structurat într-o manieră în care cursantul va primi diploma dublă, Diploma postuniversitară extinsă în managementul afacerilor internaționale, acordată de Cambridge International Qualifications, Marea Britanie și Master în Administrarea Afacerilor Internaționale acordată de UCAM, Spania.

maestru în aplicație de calculator (MCA)

International Institute of Management & Technology Studies
Campus La zi Part time 3 - 6 ani Septembrie 2019 Dubai Sharjah Abu Dhabi Emiratele Arabe Unite + 3 mai mult

Acest curs oferă specializare în informatică cu abilități tehnice, profesionale și de comunicare.

Master of Global Business

SP Jain School of Global Management Dubai
Campus La zi 16 luni Contactează şcoala Emiratele Arabe Unite Dubai

Cursul se mărci

Master în Managementul Proiectelor

Hamdan Bin Mohammed Smart University
Online & Campus Combinate La zi 8 semestre Septembrie 2019 Emiratele Arabe Unite Dubai

Master în Programul de Management al Proiectului de la Universitatea Hamdan Bin Mohammed Smart - Dubai oferă o oportunitate unică de a satisface cerințele specifice ale viitorilor lideri de afaceri, dorind să-și dezvolte competențele profesionale într-un domeniu extrem de competitiv al PM. Managementul de proiect acoperă toate organizațiile din sectorul public, privat și social implicate în gestionarea de noi inițiative, produse și servicii. În plus, pe o piață globală, persoanele cu abilități și competențe distincte de management al proiectelor sunt esențiale pentru atingerea obiectivelor organizaționale și a competitivității. Acest grad postuniversitar de management de proiect vă permite să dezvoltați o înțelegere globală a modului de inițiere, planificare, programare, conducere și expediere a proiectelor prin aplicarea conceptelor, principiilor și tehnicilor moderne, utilizând un amestec de suport tutorial online, clase fizice și studii de auto-paced.

maestru în turismul internaţional de management

ENGECON - Saint-Petersburg State University of Engineering & Economics, Dubai Branch
Campus La zi Part time 2 ani Contactează şcoala Emiratele Arabe Unite Dubai + 1 mai mult

Absolvenţii de Master în programul de Turism Internaţional de Management sunt gata să urmeze o carieră în turism şi ospitalitate şi domeniile conexe de la middle management sau niveluri mai înalte de management.

certificat de management de dezvoltare

Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan
Campus La zi 8 luni Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Ann Arbor India Bengaluru Emiratele Arabe Unite Dubai Thailanda Bangkok + 6 mai mult

Programele noastre Certificat oferi, de asemenea managerilor posibilitatea de a avea lor iniţiative de formare continuă în mod oficial recunoscută de către companiile lor, şi de a le ajuta să asigure atât cunoştinţele şi a recunoaşterii necesare pentru a avansa în cariera lor.

Maestru în conducere de servicii

Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai
Campus Part time 18 luni Contactează şcoala Emiratele Arabe Unite Dubai

Acest program unic de absolvent va ajuta să vă pregătiți pentru a vă transforma organizația folosind inovația pentru a conduce rezultate măsurabile. Absolvenții noștri anticipează viitorul și văd oportunități de a-și poziționa organizațiile - și ei înșiși - pentru a atinge noi nivele de succes într-o lume în continuă schimbare.

ME Design Engineering

Birla Institute Of Technology & Science, Pilani, Dubai Campus
Campus La zi 2 ani August 2020 Emiratele Arabe Unite Dubai

Design Engineering este un termen generic care acoperă mai multe discipline inginerești, incluzând, dar fără a se limita la, ingineria mecanică. Acesta se ocupă de o ramură de studiu care stabilește o direcție la efortul de proiectare necesar pentru cele mai complexe părți ale proiectului.

Master of Business Administration - Antreprenoriat, Inovare

MODUL University Dubai
Online & Campus Combinate Part time 18 luni Contactează şcoala Emiratele Arabe Unite Dubai

Acest master comunică abilitățile și tehnicile din spatele gândirii și acțiunii antreprenoriale, conferind expertiză care permite managerilor și antreprenorilor să ia decizii cruciale și să concureze cu succes.

Inginerie de construcții Mtech și management

Manipal University Dubai
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 Emiratele Arabe Unite Dubai

Inginerie Constructii & Management Programul are ca scop proiectarea, planificarea și gestionarea proiectelor de infrastructură comerciale, industriale și rezidențiale. Acest program pregatit elevii pentru a conduce în mod eficient și de a coordona programarea, bugetare, siguranță, decizii la fața locului, disponibilitatea materialelor, aspecte juridice ale proiectului, și multe altele.