26 Masterat Programe în Dubai, Emiratele Arabe Unite for 2024

Masterat Programe în Dubai, Emiratele Arabe Unite for 2024Filter
    • London, Regatul Unit
    • Boston, Statele Unite ale Americii
    • + 2 more

    La zi

    11 Luni

    În campus

    Engleză

    Pregătiți-vă să prosperați într-o lume a afacerilor în schimbare rapidă cu MIB de un an Hult. Dobândiți experiență completă în afaceri într-un mediu internațional și dezvoltați abilitățile cele mai solicitate cu angajatorii din întreaga lume.

    • Milan, Italia
    • Rome, Italia
    • + 6 more

    Part time

    13 Luni

    Amestecat

    Engleză

    Executive Master in Luxury Management (EMiLUX) este un program modular post-experiență, predat timp de 13 luni la Paris, Milano, Dubai, Londra, Los Angeles și Silicon Valley, Lausanne și Roma. EMiLUX este o oportunitate unică de a-ți împuternici cariera în afacerile de lux, uitându-te și din diferite perspective culturale și pe diferite piețe. Fără a fi nevoit să-ți părăsești locul de muncă, ai ocazia să-ți deschizi uși despre care nici măcar nu știai că există și vei putea atinge noi obiective.

    • Madrid, Spania
    • Online
    • + 1 more

    Part time

    17 Luni

    Amestecat, În campus

    Engleză

    Masterul în Business Analytics și Big Data pune această putere în mâinile tale. Cu cel mai cuprinzător curriculum din sector, oferă noile abilități dure necesare în AI, vizualizarea datelor și învățarea automată, cu abilități soft precum dezvoltarea leadershipului pentru a vă completa pe deplin profilul profesional. Doriți să vă specializați într-un anumit aspect al sectorului? Puteți face acest lucru, cu o gamă largă de opțiuni și concentrări care acoperă totul, de la Fintech la Industria 4.0 și sectorul FMCG.

    • Ras Al-Khaimah, Emiratele Arabe Unite

    Part time

    18 Luni

    În campus

    Engleză

    Programul de masterat în inginerie software de la Universitatea din Bolton a fost conceput în colaborare cu parteneri industriali pentru a se asigura că studenții studiază un program cuprinzător de subiecte industriale relevante. Succesul studenților noștri postuniversitari este direct legat de aspectele practice de cercetare acoperite în lucrările de laborator ale cursului. Cursurile de-a lungul cursului utilizează scenarii realiste menite să pregătească studenții pentru carierele lor postuniversitare după universitate. Acest lucru se aplică atât domeniilor tehnice studiate, dar și rezultatului solicitat de la student, cum ar fi propunerile tehnice sau rapoartele către conducere.

    • Toronto, Canada
    • Ottawa, Canada
    • + 3 more

    La zi

    1 an

    În campus

    Maestru regina de Afaceri Internaționale oferă o examinare în profunzime a problemelor, de la economia globală a eco-culturale de conducere. Acesta este un program de intrare directă, nu necesită precedent cu normă întreagă experiență de muncă. De obicei, candidații admiși vor avea o diplomă de licență în afaceri.

    • Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite
    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    La zi, Part time

    În campus

    Engleză

    Pentru a produce ingineri de la o varietate de discipline, cu suficientă științifice, de inginerie și lățimea management în domeniul sănătății, Siguranta si Mediu (HSE).

    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    La zi, Part time

    2 ani

    În campus

    Absolvenţii de Master în programul de Turism Internaţional de Management sunt gata să urmeze o carieră în turism şi ospitalitate şi domeniile conexe de la middle management sau niveluri mai înalte de management.

    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    3 semestre

    În campus

    Engleză

    Structura programului se bazează pe constatările evaluării și sondajelor interne ale programelor efectuate de Facultatea de Management, Studii Licențiate (FOM-GS) cu accent pe nevoile actuale și viitoare. Prin urmare, programul are o mare relevanță strategică și va oferi soluții practice și analitice pentru problemele și provocările cu care se confruntă industria și alte organizații.

    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    La zi, Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Master of Education este un program de doi ani bazat pe cercetare. Odată cu ritmul în creștere al tehnologiei și al concurenței pe piață, educația continuă, precum și inovația, au devenit o necesitate pentru susținerea organizațiilor. Programul este conceput pentru a stimula talentul pentru sectorul educațional din Malaezia și din alte țări, așa cum este cerut de economia actuală bazată pe cunoaștere.

    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    3 semestre

    În campus

    Engleză

    Master of Knowledge Management (MKM) este conceput pentru a absolvi profesioniști calificați care caută un grad multidisciplinar. Programul oferă programe integrate care expun studenții la diverse discipline și la teoria și practica managementului cunoștințelor.

    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    Engleză

    Folosiți puterea datelor pentru a comunica soluții de afaceri inteligente și de impact. Unic. Aplicat. Alăturați-vă masteratilor în analiză și management (MAM). Combinați cunoștințe detaliate de analiză a datelor cu o puternică înțelegere a afacerii.

    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    La zi, Part time

    18 Luni

    În campus

    Avestan

    Programul Master inovare educațională își propune să pregătească profesorii și conducătorii să fie inovatori în practicile lor de predare și conducere școlară. Programul nu se concentrează numai pe a ajuta studenții să dobândească noi cunoștințe în predarea și conducerea școlii, ci și pe îmbunătățirea abilităților cursanților prin munca în echipă, învățare colaborativă și legarea teoriei de practică. În plus, programul oferă cursanților noi cadre și modele de gândire care apreciază inovația și acceptarea schimbării pentru a ține pasul cu evoluțiile din educație. În cele din urmă, programul permite studenților să se concentreze pe abilități de cercetare științifică și să le folosească pentru a rezolva problemele și problemele cu care s-ar putea confrunta în locurile lor de muncă în moduri inovatoare și noi.

    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    Part time

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Acest curs își propune să cultive excelența în calitate, leadership și management în profesioniștii din domeniul sănătății care lucrează în calitate, siguranță, riscuri și roluri de management mediu în asistență acută, comunitară, sănătate mintală, asistență primară și în vârstă în sectoarele publice și private.

    • Online United Arab Emirates

    Part time

    20 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    O diplomă de master în educație din Marea Britanie, esențială pentru profesorii sau educatorii care doresc să-și îmbunătățească abilitățile în domeniul învățării și să îmbunătățească perspectivele de carieră în predare, educație sau managementul educației. Aceasta este o diplomă de acreditare IB & TEF Gold cu 5 specializări MEd.

    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    Part time

    18 Luni

    Amestecat

    Engleză

    Acest master comunică abilitățile și tehnicile din spatele gândirii și acțiunii antreprenoriale, conferind expertiză care permite managerilor și antreprenorilor să ia decizii cruciale și să concureze cu succes.