MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Ras Al Khaimah Emiratele Arabe Unite 2019/2020

În scopul de a obține cu succes o calificare de master, veți avea nevoie pentru a obține un număr de credite prin trecerea module individuale. Masters cele mai studiate vor avea o serie de module de bază pe care trebuie să ia și să treacă pentru a obține calificarea. Evaluarea de masterat de cercetare este aproape întotdeauna în întregime de un singur modul de disertație sau a proiectului.

Arte aplicate sunt esențiale pentru a face design plăcut în toate domeniile vieții. Fără ele, lumea ar fi incredibil de plictisitor. Un maestru în Arte Aplicate vă oferă o înțelegere mai profundă a utilizării artei în aceste domenii practice.

Educația în Emiratele Arabe Unite are beneficiile sale: soare, mare, nisip, veniturile scutite de impozit, după absolvire și unele dintre cele mai bune universități din Golf region.In plus, o serie de universități de prestigiu din sediul în alte țări au campusuri filiale în Emiratele Arabe Unite.

Ras Al Khaimah este unul dintre cele șapte emirate situate în regiunile nordice ale Emiratele Arabe Unite. Numele sau se traduce prin "Partea de sus a cortului" și este acasa, la mai mult de 250.000 de locuitori. Ea are mai multe repere și muzee a face o destinație turistică populară.

Caută Masterate in Ras Al Khaimah în Emiratele Arabe Unite 2019/2020

rezultate găsite Filter

Maestru de educație în conducere (Meel)

American University of Ras al Khaimah
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 Emiratele Arabe Unite Al Jazirah Al Hamra

Master Of Education în Leadership (Meel)