MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in AL Ain Emiratele Arabe Unite 2019/2020

În scopul de a obține cu succes o calificare de master, veți avea nevoie pentru a obține un număr de credite prin trecerea module individuale. Masters cele mai studiate vor avea o serie de module de bază pe care trebuie să ia și să treacă pentru a obține calificarea. Evaluarea de masterat de cercetare este aproape întotdeauna în întregime de un singur modul de disertație sau a proiectului.

Un Master este un program academic la nivel de absolvent, care durează aproximativ doi ani după o diplomă de licență pentru a primi. Master sunt oferite în multe specialități diferite, și în funcție de școală, acestea pot fi, de asemenea, oferite online sau în persoană. Câștigul salarial un Master poate duce la creșterea oportunităților de angajare pentru absolvenți.

 

 

Emiratele Arabe Unite, uneori, pur și simplu numit Unite sau Emiratele Arabe Unite, este o țară arabă în sud-est de Peninsula Arabă în Golful Persic, riverane Oman la est și Arabia Saudită la sud, precum și schimbul de frontierele maritime cu Qatar și Iran.

Al Ain este un oraș în Emiratele Arabe Unite de frontieră cu Oman. Orașul este cunoscut ca o oază de educație și cultură și gândire progresivă. Orasul este acasa, la unele dintre cele mai prestigioase universități din regiune și chiar una din regiunile colegii primele femei.

Caută Masterate in AL Ain în Emiratele Arabe Unite 2019/2020

rezultate găsite Filter

Master of Professional Accounting

UAEU United Arab Emirates University
Campus La zi Part time 2 ani August 2020 Emiratele Arabe Unite Al Ain + 1 mai mult

MPA este primul program de contabilitate acreditată AACSB în regiunea GCC și MENA. Se adresează practicanților contabili și managerilor care au ales calea profesională și care ar dori să-și continue studiile cu un grad de contabilitate postuniversitar. Programul acoperă domenii mult mai largi de contabilitate decât oricare dintre celelalte certificări profesionale contabile care tind să fie strict specializate.

Maestru al educației

UAEU United Arab Emirates University
Campus La zi Part time 2 ani August 2020 Emiratele Arabe Unite Al Ain + 1 mai mult

Programul de Masterat în Educație la Universitatea Emiratele Arabe Unite este orientat spre practică, cu accentul principal de a îmbunătăți cunoștințele, abilitățile și dispozițiile de absolvenți. Programul este conceput pentru a satisface nevoile profesorilor, directorilor și altor profesioniști din școală care sunt dornici să urmeze studii postuniversitare pentru a-și îmbunătăți performanțele. Se concentrează pe pregătirea liderilor care se vor angaja în reforma școlară prin dezvoltarea curriculumului, luarea deciziilor în școli și prin intermediul comunității. Programul se bazează pe cele mai bune standarde internaționale care vor contribui la facilitarea îmbunătățirii continue a educației în Emiratele Arabe Unite.

Master of Engineering Management

UAEU United Arab Emirates University
Campus La zi Part time 2 ani Ianuarie 2020 Emiratele Arabe Unite Al Ain + 1 mai mult

Managementul ingineriei este procesul de planificare, organizare, personal, conducere și influențare a oamenilor și controlul activităților care au o componentă tehnologică. Aceste funcții necesită abilități de fundație din partea managerilor de inginerie pentru a se gestiona singuri, personalul, echipele, proiectele, tehnologiile și problemele globale de importanță.

Master of Social Work (MSW)

United Arab Emirates University College of Humanities and Social Sciences
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Septembrie 2019 Emiratele Arabe Unite Al Ain + 1 mai mult

Master of Social Work (MSW) pregătește absolvenți pentru o practică profesională avansată într-o zonă de concentrare. Programul MSW va pregăti absolvenții UAEU pentru a intra în forța de muncă ca practicanți de specialitate, acceptând roluri de conducere în domeniile sănătății / sănătății mintale, justiției penale, cercetării aplicate, analizei politicilor, educației comunitare, școlilor și planificării și furnizării serviciilor sociale în alte domenii.

Master în guvernare și politică publică

United Arab Emirates University College of Humanities and Social Sciences
Campus La zi 1 - 2 ani Contactează şcoala Emiratele Arabe Unite Al Ain

Masterul de guvernare și politică publică (MGPP) are drept scop transmiterea de cunoștințe, abilități și capacități analitice cu privire la aplicarea rațională a metodelor, instrumentelor și tehnicilor practice în guvernarea publică, inclusiv formularea, implementarea și evaluarea politicii publice, o epocă dinamică și complexă a globalizarea.