MASTERSTUDIES.RO

Vezi toate cele 88 Programe de Masterat de Top în Elveţia 2019/2020

Elveţia este unul dintre cele mai bogate şi mai fericite locuri din lume şi oferă o largă varietate de programe de Masterat de cea mai bună calitate. Mulţi studenţi străini au hotărât deja că Elveţia este una dintre cele mai bune ţări pentru a urma o educaţie postuniversitară şi se află pe locul II în lume datorită numărului mare de studenţi internaţionali înscrişi la programe academice postuniversitare. Este de asemenea o ţară renumită pentru cercetările ştiinţifice care au loc în cel mai mare laborator din lume. Din aceste motive Elveţia este o locaţie atractivă pentru studenţi din toate colţurile lumii. 

Învăţământul în Elveţia este foarte diversificat. Există foarte multe opţiuni pentru un Masterat în Elveţia la universităţi care includ şcoli de ştiinţe aplicate, dar şi afaceri şi management. Câteva dintre cele mai populare domenii de studiu la un Masterat în Elveţia sunt Afaceri Internaţionale, Economie, Inginerie, Informatică, Finanţe, Comunicaţii şi multe altele. Studenţii la un Masterat în Elveţia pot alege între a studia cu normă întreagă, cu jumătate de normă sau online, astfel având mai multă flexibilitate de planificare.

Nu există nici un motiv să nu doreşti să urmezi un Masterat în Elveţia. Aruncă o privire la opţiunile de mai jos şi poate vei găsi programul perfect pentru tine!

rezultate găsite Filter

MSc în finanțe internaționale

Geneva Business School (GBS)
Campus La zi 22 - 1 luni Februarie 2020 Elveţia Geneva Spania Madrid + 2 mai mult

Master of Science în finanțe, cu un mare în Finanțe Internaționale este conceput pentru a provoca și dezvolta înțelegerea dvs. de finanțare la nivel mondial, prin instruire riguroasă în intricaciile conceptuale, analitice și empirice de finanțe și investiții internaționale moderne.

Programul de Master în Strategia și Managementul Internațional

University of St. Gallen (HSG), School of Management, Economics, Law, Social Sciences and International Affairs
Campus La zi 18 luni Contactează şcoala Elveţia St. Gallen

Misiunea programului de Master în Strategia și Management Internațional (SIM) este de a oferi studenților cu cunoștințe avansate de management general necesare pentru o carieră de succes ca manageri respectate și responsabile. SIM oferă o abordare integrativă și interdisciplinară, deoarece doar o abordare de această natură este capabilă să transmită capacitatea de a face față provocărilor complexe de management ale timpului nostru.

Master FIFA - Maestru Internațional în Management, Drept și Științe Umane din Sport

CIES - International Centre for Sports Studies
Campus La zi 1 an Septembrie 2020 Elveţia Neuchâtel Regatul Unit Leicester Italia Milan + 4 mai mult

Organizat de CIES - Centrul Internațional pentru Studii în domeniul Sportului, în parteneriat cu trei universități, Universitatea De Montfort din Leicester (Anglia), Școala de Management SDA Bocconi din Milano (Italia) și Universitatea din Neuchâtel (Elveția), Maestrul FIFA în Management , Legea și Științele umaniste ale sportului au fost create pentru a promova educația de management în lumea sportivă.

Maestru de afaceri de fotbal

FBA The Football Business Academy
Online & Campus Combinate La zi Part time 1 an Martie 2020 Elveţia Geneva Switzerland Online + 2 mai mult

Odată cu profesionalismul comercializării fotbalului, cererea de manageri de conducere cu cunoștințe și abilități profesionale în industria fotbalului crește, de asemenea. Ca rezultat, Academia de Fotbal a colaborat cu experți din industrie pentru a crea un program unic, integrat de învățare care să îi ajute pe elevi să construiască fundația pentru succes în industria de fotbal globală rapidă.

Maestru de studii avansate în design de interacțiune

SUPSI
Campus La zi 2 semestre Contactează şcoala Elveţia Lugano

Master în Studii Avansate (MAS) în Design Interacțiune combină gândirea de proiectare, tehnicile de prototipare, fabricarea digitală, programarea și calculul fizic într-un program de studiu care abordează realizarea de proiecte în care interacțiunea dintre cultura de proiectare și dezvoltarea tehnologică permite generarea design-driven inovații.

Master în finanțe

EU Business School
Campus La zi 1 an Octombrie 2019 Elveţia Switzerland Online

Se dezvoltă noi paradigme financiare. Având în vedere reglementările recente și o schimbare în gândirea etică, abilitatea de a înțelege și de a descifra complexitatea din ce în ce mai mare a lumii financiare este o calitate mai importantă decât oricând. Ca o ramură aplicată de economie, acest program explorează teoria tehnică provocatoare și o gamă largă de subiecte, inclusiv stabilirea prețului activelor, gestionarea portofoliului, titluri derivate și fundamentele blocchain. De la fundamentele sale la viitorul financiar, veți obține o înțelegere echilibrată a unuia dintre cele mai importante aspecte ale afacerii.

Master of Business International (MIB) în Hotel Management / Master of Arts (MA) în International Business Business Management

Swiss Hotel Management School
Campus La zi 9 - 11 luni Noiembrie 2019 Elveţia Montreux Leysin + 1 mai mult

Absolvenții de la Master of Business International în Hotel Management / Master of Arts în programul internațional de Business Hotel Management și stagiul necesar vor putea să își accelereze afacerile aplicând abilitățile lor recent dobândite în gestionarea activității în creștere a operațiunilor hoteliere.

Master în Hospitality, Entrepreneurship and Innovation

Glion Institute of Higher Education
Campus La zi 2 semestre Contactează şcoala Elveţia Montreux

Acest masterat este conceput special pentru antreprenorii tineri care urmează să fie, antreprenorii actuale, și profesioniștii care dețin o afacere de familie. Perfect, de asemenea, pentru switch-uri de carieră, acest program îmbunătățește cunoștințele, strategia și spiritul antreprenorial, care acoperă cele mai recente tehnologii și modele de afaceri relevante.

Master of Management (MAM) în Turismul Durabil

Sustainability Management School
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Februarie 2020 Elveţia Gland Switzerland Online + 2 mai mult

Proiectat pentru toți profesioniștii din corporații, organizații nonprofit și agenții guvernamentale care solicită cunoștințe și practici de sustenabilitate.

De master în studii liberale

European College for Liberal Studies
Campus La zi Part time 9 - 12 luni Octombrie 2019 Spania Barcelona Belgia Brussels Madrid Elveţia Zürich Japonia Tokyo Antwerp + 9 mai mult

MLS - Master în Studii Liberale (60 credite)

Master în marketingul de lux (Geneva, Elveția)

CREA Geneva | INSEEC GROUP
Campus La zi 17 luni Octombrie 2019 Elveţia Geneva

Masterul internațional în marketingul de lux a fost conceput pentru a oferi studenților o înțelegere solidă și exactă a lumii de lux, luând în considerare noile norme legate puternic de percepția noilor consumatori, provocări pentru mediul de retail, precum și servicii online și CRM.

Master International de Design

Academy of Art and Design FHNW, Visual Communication Institute
Campus La zi 4 semestre Contactează şcoala Elveţia Basel

MDI UIC / HGK se adresează studenților care doresc să facă parte dintr-un program internațional influențat de tradiția designului elvețian de grafică și de perspectiva și standardele academice actuale ale Institutului de comunicare vizuală, Școala de Design din Basel HGK FHNW. De interes special pentru studenți este posibilitatea de a absolvi cu un Master of Design (MDes) acreditat la nivel internațional de la UIC și echivalentul elvețian, MAS în Grafica I - Iconicism și Grafica II - Mediality de la HGK.

Master în Studii Avansate în Logistica Umanitară și Management (MASHLM)

USI Università della Svizzera italiana
Online & Campus Combinate Part time 1 an Contactează şcoala Elveţia Lugano

Maestru de studii avansate în logistica umanitară și de management (MASHLM) este un program part-time executiv concepute pentru profesioniștii umanitari care doresc să își construiască capacitatea și să-și îmbunătățească cariera.

Master în Management Internațional (MIM) (European

The International University in Geneva
Campus La zi Part time 1 an Februarie 2020 Elveţia Geneva + 1 mai mult

Master of International Management (MIM) este conceput pentru studenții interesați în urmărirea carierei în managementul afacerilor internaționale. Gradul este orientat spre studenții recenți sau profesioniștii care au mai puțin de doi ani de experiență. MIM oferă o introducere cuprinzătoare a afacerilor internaționale: cum se comercializează și operează companii la nivel internațional? Care sunt provocările de comunicare și culturale ale afacerilor de astăzi? Care sunt responsabilitățile etice și sociale ale lumii afacerilor?

MSc Business Administration în turism

University of Applied Sciences of the Grisons FHGR
Campus La zi Part time 3 - 8 semestre Contactează şcoala Elveţia Chur + 1 mai mult

Master in Business Management Major Tourism vă oferă oportunitatea de a acumula cunoștințe generale în Business Administration, precum și oportunități practice de învățare în turism.