MASTERSTUDIES.RO

Vezi toate cele 93 Programe de Masterat de Top în Elveţia 2020

Elveţia este unul dintre cele mai bogate şi mai fericite locuri din lume şi oferă o largă varietate de programe de Masterat de cea mai bună calitate. Mulţi studenţi străini au hotărât deja că Elveţia este una dintre cele mai bune ţări pentru a urma o educaţie postuniversitară şi se află pe locul II în lume datorită numărului mare de studenţi internaţionali înscrişi la programe academice postuniversitare. Este de asemenea o ţară renumită pentru cercetările ştiinţifice care au loc în cel mai mare laborator din lume. Din aceste motive Elveţia este o locaţie atractivă pentru studenţi din toate colţurile lumii. 

Învăţământul în Elveţia este foarte diversificat. Există foarte multe opţiuni pentru un Masterat în Elveţia la universităţi care includ şcoli de ştiinţe aplicate, dar şi afaceri şi management. Câteva dintre cele mai populare domenii de studiu la un Masterat în Elveţia sunt Afaceri Internaţionale, Economie, Inginerie, Informatică, Finanţe, Comunicaţii şi multe altele. Studenţii la un Masterat în Elveţia pot alege între a studia cu normă întreagă, cu jumătate de normă sau online, astfel având mai multă flexibilitate de planificare.

Nu există nici un motiv să nu doreşti să urmezi un Masterat în Elveţia. Aruncă o privire la opţiunile de mai jos şi poate vei găsi programul perfect pentru tine!

rezultate găsite Filter

MSc în finanțe internaționale

Geneva Business School
Campus La zi 18 - 1 luni Februarie 2020 Elveţia Geneva Spania Barcelona Madrid + 3 mai mult

Master of Science în finanțe, cu un mare în Finanțe Internaționale este conceput pentru a provoca și dezvolta înțelegerea dvs. de finanțare la nivel mondial, prin instruire riguroasă în intricaciile conceptuale, analitice și empirice de finanțe și investiții internaționale moderne.

Master FIFA - Maestru Internațional în Management, Drept și Științe Umane din Sport

CIES - International Centre for Sports Studies
Campus La zi 1 an Septembrie 2020 Elveţia Neuchâtel Regatul Unit Leicester Italia Milano + 4 mai mult

Organizat de CIES - Centrul Internațional pentru Studii în domeniul Sportului, în parteneriat cu trei universități, Universitatea De Montfort din Leicester (Anglia), Școala de Management SDA Bocconi din Milano (Italia) și Universitatea din Neuchâtel (Elveția), Maestrul FIFA în Management , Legea și Științele umaniste ale sportului au fost create pentru a promova educația de management în lumea sportivă.

Master în Studii Avansate (MAS) în Administrarea și Tehnologia Sportului

AISTS - International Academy of Sports Science and Technology
Campus La zi 15 luni Septembrie 2020 Elveţia Lausanne

Co-fondată de Comitetul Olimpic Internațional (COI) și susținută de alte șapte organizații elvețiene de frunte, AISTS găzduiește Master No.1 în gestionarea sportivă din lume (clasamentul Eduiversal 2015-2019). Acest program unic de 15 luni postuniversitar are sediul în Capitala Olimpică, Lausanne, Elveția.

Programul de Master în Afaceri Internaționale și Guvernare

University of St. Gallen (HSG), School of Management, Economics, Law, Social Sciences and International Affairs
Campus La zi 18 luni Contactează şcoala Elveţia Sf. Gallen

Programul de Master în afaceri internaționale și guvernare (MIA) este conceput pentru studenții care caută o carieră profesională în afaceri, guvern, organizații non-profit și agențiile internaționale. Absolvenții MAI sunt instruiți ca generalisti și știu cum să integreze cunoștințele de specialitate necesare pentru a aborda problemele politice, economice și sociale de astăzi. Combinând studiul interdisciplinar cu o abordare bazată pe rezultate, programul MIA pregătește absolvenții pentru o lume în care liderii și profesioniștii trebuie să poată lucra din ce în ce mai mult dincolo de frontiere, discipline și sectoare.

Maestru de afaceri de fotbal

FBA The Football Business Academy
Online & Campus Combinate La zi Part time 1 an Martie 2020 Elveţia Geneva + 1 mai mult

Odată cu profesionalismul comercializării fotbalului, cererea de manageri de conducere cu cunoștințe și abilități profesionale în industria fotbalului crește, de asemenea. Ca rezultat, Academia de Fotbal a colaborat cu experți din industrie pentru a crea un program unic, integrat de învățare care să îi ajute pe elevi să construiască fundația pentru succes în industria de fotbal globală rapidă.

Maestru de studii avansate în design de interacțiune

SUPSI
Campus La zi 2 semestre Septembrie 2020 Elveţia Lugano

Master în Studii Avansate (MAS) în Design Interacțiune combină gândirea de proiectare, tehnicile de prototipare, fabricarea digitală, programarea și calculul fizic într-un program de studiu care abordează realizarea de proiecte în care interacțiunea dintre cultura de proiectare și dezvoltarea tehnologică permite generarea design-driven inovații.

Maestru în inovație

EU Business School
Campus Online Online & Campus Combinate La zi 1 an Ianuarie 2020 Spania Barcelona Elveţia Geneva Montreux Elveția Online + 6 mai mult

Într-un peisaj de afaceri în continuă schimbare, în formă de piețe din ce în ce mai competitive, spiritul antreprenorial "este esențial pentru manageri pentru a aduce schimbări creative și creștere economică. Acest program explorează principalele componente ale inovării și creării de noi companii și oferă o perspectivă asupra eforturilor antreprenoriale și asupra condițiilor în care acestea pot fi cultivate în mod eficient. Concentrându-vă pe dezvoltarea gândirii creative și a competențelor executive, veți descoperi provocările și soluțiile antreprenoriale, luând în același timp ocazia de a evalua și de a conceptualiza modelele de afaceri.

Master of Business International (MIB) în Hotel Management / Master of Arts (MA) în International Business Business Management

Swiss Hotel Management School
Campus La zi 9 - 11 luni Februarie 2020 Elveţia Montreux

Absolvenții de la Master of Business International în Hotel Management / Master of Arts în programul internațional de Business Hotel Management și stagiul necesar vor putea să își accelereze afacerile aplicând abilitățile lor recent dobândite în gestionarea activității în creștere a operațiunilor hoteliere.

Master of Management (MAM) în Turismul Durabil

Sustainability Management School
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Februarie 2020 Elveţia glandă + 1 mai mult

Proiectat pentru toți profesioniștii din corporații, organizații nonprofit și agenții guvernamentale care solicită cunoștințe și practici de sustenabilitate.

Master în Administrația Internațională a Afacerilor cu specializare în Managementul Aviației

American University in Switzerland
Campus La zi Part time 12 - 24 luni Ianuarie 2020 Elveţia La Tour-de-Peilz + 1 mai mult

Programul de Master AUS în Managementul Aviației oferă absolvenților abilitățile și cunoștințele necesare pentru o carieră în managementul afacerilor. Programul de curs include instrumente cheie pentru a vă extinde capacitatea de afaceri și este de natură globală pentru a pregăti elevii pentru provocările de afaceri ale secolului XXI.

Master în marketingul de lux (Geneva, Elveția)

CREA Geneva | INSEEC GROUP
Campus La zi 17 luni Contactează şcoala Elveţia Geneva

Masterul internațional în marketingul de lux a fost conceput pentru a oferi studenților o înțelegere solidă și exactă a lumii de lux, luând în considerare noile norme legate puternic de percepția noilor consumatori, provocări pentru mediul de retail, precum și servicii online și CRM.

Master în Studii Liberale

European College for Liberal Studies
Campus La zi Part time 9 - 12 luni Noiembrie 2019 Spania Barcelona Belgia Bruxelles Madrid Elveţia Zurich Japonia Tokyo Anvers + 9 mai mult

MLS - Master în Studii Liberale (60 credite)

Master International de Design

Academy of Art and Design FHNW, Visual Communication Institute
Campus La zi 4 semestre Contactează şcoala Elveţia Basel

MDI UIC / HGK se adresează studenților care doresc să facă parte dintr-un program internațional influențat de tradiția designului elvețian de grafică și de perspectiva și standardele academice actuale ale Institutului de comunicare vizuală, Școala de Design din Basel HGK FHNW. De interes special pentru studenți este posibilitatea de a absolvi cu un Master of Design (MDes) acreditat la nivel internațional de la UIC și echivalentul elvețian, MAS în Grafica I - Iconicism și Grafica II - Mediality de la HGK.

Maestru în filosofie

USI Università della Svizzera italiana
Campus La zi 4 semestre Septembrie 2020 Elveţia Lugano

Maestru în filosofie la USI își propune să permită elevilor să aprofundeze înțelegerea lor de probleme filosofice, să dezvolte abilitatea de a gândi, argumenta, scrie și vorbi în mod clar și eficient, și să se familiarizeze cu aspecte ale cercetării actuale în filosofie și istoria filosofiei .

Master în comerțul internațional (mit) (acreditări europene și noi)

The International University in Geneva
Campus La zi Part time 1 an Februarie 2020 Elveţia Geneva + 1 mai mult

Maestru de Comerț Internațional (MIT) este un program standard ridicat în relațiile economice și comerciale internaționale. MIT este conceput pentru tinerii profesioniști și diplomați interesați în a urma o carieră în cadrul organizațiilor comerciale internaționale și al serviciilor diplomatice, camere de comerț și CTN. Programul MIT oferă o introducere cuprinzătoare a aspectelor practice ale tehnicilor de succes relații de promovare a comerțului și comerciale, combinate cu o înțelegere a rolului principalele organizații comerciale internaționale în stabilirea politicii și standarde care guvernează comerțul global. Programul include vizite la organizațiile majore comerciale internaționale de la Geneva.