MASTERSTUDIES

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Schaffhausen Elveţia 2021

Un masterat reprezintă primul nivel de cursuri postuniveristare și poate fi urmat după obținerea unei diplome de licență. Terminarea unui masterat necesită de obicei doi ani de studiu cu normă întreagă, care se ridică la 36 până la 54 de credite semestriale.  

Dupa ce a obtinut diploma de licență, mulți studenți decid să crească experiența și educația lor prin urmărirea unui master. Un maestru poate dura aproximativ doi ani pentru a câștiga, și există programe sunt oferite în multe domenii diferite, astfel încât studenții să poată găsi un accent care lucrează pentru ei și obiectivele lor.

 

Elveția (germană: Schweiz, franceză: Suisse, italiană: Svizzera, Romansch:. Svizra Elveția are unele dintre cele mai Universités de renume mondial, cum ar fi ETH din Zurich, EPFL la Lausanne, IHEID la Geneva, Universitatea din Lausanne sau la Universitatea din St Gallen. Păstrați în minte, ea 'e mult mai bine să vorbească limba locală, deci, dacă puteți ' t vorbesc fie franceza, germana sau italiana, mai bine du-te la un curs de limbă în primul rând.

Caută Masterate în Statele Unite ale Schaffhausen în Elveţia 2021

rezultate găsite Filter

Master în Informatică și Inginerie Software

Schaffhausen Institute of Technology
Masterat
13 Sept 2021
<
Normă întreagă
<
3&nbsp;-&nbsp;4 semestre
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Programul SIT este flexibil și adaptat la multe situații individuale diferite. Este disponibil atât la fața locului în Schaffhausen, cât și într-o ofertă online, precum și în ...

Citeste mai mult