MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Lugano Elveţia 2019/2020

În scopul de a obține cu succes o calificare de master, veți avea nevoie pentru a obține un număr de credite prin trecerea module individuale. Masters cele mai studiate vor avea o serie de module de bază pe care trebuie să ia și să treacă pentru a obține calificarea. Evaluarea de masterat de cercetare este aproape întotdeauna în întregime de un singur modul de disertație sau a proiectului.

Câștigul salarial un grad avansat, cum ar fi un Master oferă posibilitatea de a mări setul de calificare și, eventual, a îmbunătăți șansele de angajare în același timp. Programele de master pot fi oferite online sau part-time, astfel încât studenții să poată continua studiile într-un mod care este convenabil pentru ei.

 

Elveția (germană: Schweiz, franceză: Suisse, italiană: Svizzera, Romansch:. Svizra Elveția are unele dintre cele mai Universités de renume mondial, cum ar fi ETH din Zurich, EPFL la Lausanne, IHEID la Geneva, Universitatea din Lausanne sau la Universitatea din St Gallen. Păstrați în minte, ea 'e mult mai bine să vorbească limba locală, deci, dacă puteți ' t vorbesc fie franceza, germana sau italiana, mai bine du-te la un curs de limbă în primul rând.

Lugano este situat în partea vorbitoare de limba italiană din Elveția. Aproximativ 64% din populatie are studii superioare și există universități și institute specializate mai ales în informatică, școli de comunicare, inteligenta artificiala, de calcul etc artă și design sunt de asemenea disponibile, împreună cu programe internaționale.

Caută Masterate in Lugano în Elveţia 2019/2020

rezultate găsite Filter

Master în economie și politici internaționale

USI Università della Svizzera italiana
Campus La zi 4 semestre Septembrie 2020 Elveţia Lugano

Master in Economie și Politici Internaționale (MEPIN) este oferit de Facultatea de Economie a USI Università della Svizzera italiana , cu sediul în Lugano, în colaborare cu „Alta scuola di economia e relazioni internazionale” (ASERI) a Universității Cattolica del Sacro Cuore, cu sediul la Milano.

Master în comunicare digitală de modă

USI Università della Svizzera italiana
Campus La zi 4 semestre Septembrie 2020 Elveţia Lugano

Fii parte a primului Master internațional de știință în domeniul comunicării digitale despre modă, care este dezvoltat ca diplomă dublă de către USI - Università della Svizzera italiană în colaborare cu Universitatea Paris 1 Panthéon-Sorbonne (Paris, Franța).

Maestru în filosofie

USI Università della Svizzera italiana
Campus La zi 4 semestre Septembrie 2020 Elveţia Lugano

Maestru în filosofie la USI își propune să permită elevilor să aprofundeze înțelegerea lor de probleme filosofice, să dezvolte abilitatea de a gândi, argumenta, scrie și vorbi în mod clar și eficient, și să se familiarizeze cu aspecte ale cercetării actuale în filosofie și istoria filosofiei .

Master of Science in Software and Data Engineering (MSDE)

USI Università della Svizzera italiana
Campus La zi 4 semestre Septembrie 2020 Elveţia Lugano

MSDE este o oportunitate unică pentru studenți de a deveni ingineri de înaltă calificare, software și date capabili să se ocupe în mod eficient de complexitatea crescândă a sistemelor software moderne și de cantitatea gigantică de date pe care le generează și le manipulează.

Master în Studii Avansate în Logistica Umanitară și Management (MASHLM)

USI Università della Svizzera italiana
Online & Campus Combinate Part time 1 an Contactează şcoala Elveţia Lugano

Maestru de studii avansate în logistica umanitară și de management (MASHLM) este un program part-time executiv concepute pentru profesioniștii umanitari care doresc să își construiască capacitatea și să-și îmbunătățească cariera.

Master în Studii Avansate în Comunicarea Interculturală (MIC)

USI Università della Svizzera italiana
Online & Campus Combinate Part time 8 săptămâni Noiembrie 2019 Elveţia Lugano

Cel mai cuprinzător program de comunicare interculturală pentru profesioniștii care lucrează cu diversitate. Distribuit în 18 module în 3 țări, MAS cuprinde 8 săptămâni de studiu și 1 modul online, plus un proiect de teză / teren.

Maestru de studii avansate în design de interacțiune

SUPSI
Campus La zi 2 semestre Contactează şcoala Elveţia Lugano

Master în Studii Avansate (MAS) în Design Interacțiune combină gândirea de proiectare, tehnicile de prototipare, fabricarea digitală, programarea și calculul fizic într-un program de studiu care abordează realizarea de proiecte în care interacțiunea dintre cultura de proiectare și dezvoltarea tehnologică permite generarea design-driven inovații.