MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Lausanne Elveţia 2019/2020

Un Masterat în Lausanne este o oportunitate excelentă de a combina o educaţie de cea mai bună calitate cu dezvoltarea culturală. Există multe ocazii de a experimenta istoria şi cultura acestui oraş care are catedrale gotice, clădiri medievale, muzee şi o scenă artistică înfloritoare. Mulţi studenţi consideră un Masterat în Lausanne ca fiind o experienţă academică extraordinară.

Studenţii care doresc să urmeze un Masterat în Lausanne pot alege dintr-o largă varietate de programe de studiu, in diverse domenii cum ar fi Afaceri, Inginerie, Informatică, Ospitalitate, Comunicaţii şi multe altele. Studenţii care urmează un Masterat în Lausanne vor avea parte de un plan de învăţământ format din cursuri, cercetare, stagii şi, de obicei, o teză de masterat. Programele de Masterat în Lausanne se extind în mod normal pe o perioadă de minim un an pentru studiile cu normă întreagă. Totuşi, studenţii pot alege de asemenea să studieze cu jumătate de normă sau online.

Aruncă o privire la programele de Masterat în Lausanne de mai jos pentru a afla mai multe informaţii despre o anumită opţiune. Fă următorul pas chiar azi!

rezultate găsite Filter

Master în Studii Avansate (MAS) în Administrarea și Tehnologia Sportului

AISTS - International Academy of Sports Science and Technology
Campus La zi 15 luni Septembrie 2020 Elveţia Lausanne

AISTS Master of Advanced Studies în Administrarea și Tehnologia Sportului (MAS în Administrarea Sportului) este un program unic de studii postuniversitare în domeniul managementului sportiv cu sediul la Lausanne, capitala olimpică, Elveția.