Filter
Masterate
Elveţia Lausanne Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat de Top in Lausanne Elveţia 2019/2020

Un Masterat în Lausanne este o oportunitate excelentă de a combina o educaţie de cea mai bună calitate cu dezvoltarea culturală. Există multe ocazii de a experimenta istoria şi cultura acestui oraş care are catedrale gotice, clădiri medievale, muzee şi o scenă artistică înfloritoare. Mulţi studenţi consideră un Masterat în Lausanne ca fiind o experienţă academică extraordinară.

Studenţii care doresc să urmeze un Masterat în Lausanne pot alege dintr-o largă varietate de programe de studiu, in diverse domenii cum ar fi Afaceri, Inginerie, Informatică, Ospitalitate, Comunicaţii şi multe altele. Studenţii care urmează un Masterat în Lausanne vor avea parte de un plan de învăţământ format din cursuri, cercetare, stagii şi, de obicei, o teză de masterat. Programele de Masterat în Lausanne se extind în mod normal pe o perioadă de minim un an pentru studiile cu normă întreagă. Totuşi, studenţii pot alege de asemenea să studieze cu jumătate de normă sau online.

Aruncă o privire la programele de Masterat în Lausanne de mai jos pentru a afla mai multe informaţii despre o anumită opţiune. Fă următorul pas chiar azi!

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Elveţia
Lausanne
Tip de studiu
Ritm
AISTS - International Academy of Sports Science and Technology

AISTS Master of Advanced Studies în Administrarea și Tehnologia Sportului (MAS în Administrarea Sportului) este un program unic de studii postuniversitare în domeniul man ... [+]

Despre MAS AISTS în Administrația Sportului

AISTS MAS în Administrarea Sportului - Master of Advanced Studies în Administrarea și Tehnologia Sportului - este un program unic de studii postuniversitare în domeniul managementului sportiv aprobat de Comitetul Internațional Olimpic.

Organizat la Lausanne, capitala olimpică , participanții sunt instruiți de experți în domeniul sportului și al cadrelor universitare, în următoarele domenii multidisciplinare aplicate direct sportului:

• Management

Cele mai bune institute academice și de tehnologie din Elveția: EPFL (Institutul federal de tehnologie elvețiană), Universitatea din Geneva și Universitatea din Lausanne (UNIL) cooperează pentru a oferi studenților un program bogat de educație și co-semnează gradul nostru.... [-]

Elveţia Lausanne
Septembrie 2020
Engleză
La zi
15 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză