Filter
Masterate
Elveţia Davos Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat de Top in Davos Elveţia 2019/2020

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.

Câștigul salarial un grad avansat, cum ar fi un Master oferă posibilitatea de a mări setul de calificare și, eventual, a îmbunătăți șansele de angajare în același timp. Programele de master pot fi oferite online sau part-time, astfel încât studenții să poată continua studiile într-un mod care este convenabil pentru ei.

 

Elveția (germană: Schweiz, franceză: Suisse, italiană: Svizzera, Romansch:. Svizra Elveția are unele dintre cele mai Universités de renume mondial, cum ar fi ETH din Zurich, EPFL la Lausanne, IHEID la Geneva, Universitatea din Lausanne sau la Universitatea din St Gallen. Păstrați în minte, ea 'e mult mai bine să vorbească limba locală, deci, dacă puteți ' t vorbesc fie franceza, germana sau italiana, mai bine du-te la un curs de limbă în primul rând.

Davos este acasa, la faimosul Muzeul Kirchner și Grosses Jenatschhaus, un tip de casa de caritate. Ele sunt găzduirea de conferințe anuale ale Forumului Economic Mondial. AO Institutul de Cercetare Davos, în legătură cu bine cunoscuta Fundatia AO este, de asemenea, situat acolo.

Caută Masterate in Davos în Elveţia 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Elveţia
Davos
Tip de studiu
Ritm
Center for Creative Leadership

Centrul de solutii personalizate sunt cu privire la viitorul dezvoltarea leadership. Ne adresam nevoilor individuale de dezvoltare în timp ce liderul de instituire practi ... [+]

Într-o eră a responsabilităţii mize mari şi aşteptările în creştere, CCL pentru Educaţie Sectorul (ES), grup aduce o resursă de dezvoltare de conducere pentru educatori contemporane pentru a le ajuta cu locuri de muncă, dar critică dur de reformă şi restructurare şcoli şi districte şcolare. Consolidarea capacităţii de conducere a celor responsabili pentru-12 şcoli publice şi private K, colegii şi universităţi, astfel că reformele educaţionale pentru excelenţă poate avea loc este unic şi important misiunii sale.

Producerea Rezultate Breakthrough în Educaţie

Un exemplu de descoperire rezultatele programelor noastre produce se găseşte în experienţele din Carolina de Sud Departamentului de Educaţie. Statisticile au arătat Personalul aproape jumătate din directorii de stat ar fi eligibile să se pensioneze în termen de cinci ani, creând o cerere fara precedent pentru lideri noi scoli. ... [-]

Elveţia Davos
Septembrie 2019
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză