Filter
Masterate
Elveţia Chur Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat de Top in Chur Elveţia 2019/2020

Studiile de master la nivel implica studiu de specialitate într-un domeniu de cercetare sau o zonă de practică profesională. Câștigul salarial o diplomă de master demonstrează un nivel ridicat de cunoaștere a subiectului. Câștigul salarial o diplomă de master poate dura de la un an la trei sau patru ani. Înainte de a putea absolvi, de obicei, trebuie să scrie și să apere o teză, un document lung, care este punctul culminant al dumneavoastră de cercetare specializate.

Câștigul salarial un Master necesită doi ani de învățământ, după câștigarea unui Bachelor. Acest grad avansat poate ajuta pe elevi să își atingă obiectivele educaționale și profesionale, în calitate de rigorile programului de ajutor studenților tren un master în abilitățile și cunoștințele de care au nevoie să aterizeze cariera visurilor lor.

 

Elveția (germană: Schweiz, franceză: Suisse, italiană: Svizzera, Romansch:. Svizra Elveția are unele dintre cele mai Universités de renume mondial, cum ar fi ETH din Zurich, EPFL la Lausanne, IHEID la Geneva, Universitatea din Lausanne sau la Universitatea din St Gallen. Păstrați în minte, ea 'e mult mai bine să vorbească limba locală, deci, dacă puteți ' t vorbesc fie franceza, germana sau italiana, mai bine du-te la un curs de limbă în primul rând.

Chur este cunoscut pentru Universitatea de Stiinte Aplicate HTW (Hochschule fur Technik und Wirtschaft) Chur, oferind programe de educație în continuare licență, masterat și. Este împărțit în șase facultăți separate - Construcții și Arhitectură, Informatică, Management, Media și Comunicare, Tehnologie și Turismului.

Caută Masterate in Chur în Elveţia 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Elveţia
Chur
Tip de studiu
Ritm
University of Applied Sciences of the Grisons FHGR

Master in Business Management Major Tourism vă oferă oportunitatea de a acumula cunoștințe generale în Business Administration, precum și oportunități practice de învățar ... [+]

Principalele provocări strategice ale industriei turismului stau în centrul atenției Master în Business Administration cu Turism Major, ceea ce îl face ideal pentru cei care caută poziții de conducere în turism. Programul combină cunoștințele și abilitățile în administrarea afacerilor, în metodele de cercetare și în managementul turismului și oferă posibilitatea de a le pune în practică. Pe lângă conținut, accentul este pus pe dezvoltarea abilităților personale și sociale, în special a abilităților strategice, de luare a deciziilor și de gestionare a proiectelor.

Internaţional Masterul în turism vă permite să obțineți o perspectivă internațională asupra dezvoltării și managementului turismului. Studiile de caz internaționale, un corp de studenți internaționali, excursii în destinații internaționale și experiența lectorilor oaspeți creează un mediu de învățare interesant și interactiv.... [-]

Elveţia Chur
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
3 - 8 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză