MASTERSTUDIES

Vezi Diplome de Masterat în Educație specială în Asia 2020

Un masterat este un grad academic acordat persoanelor care denota cu succes un nivel ridicat de expertiză. Există două tipuri principale de masterat - predate și de cercetare.

educație specială este un aspect de predare, care se concentreaza pe oferirea unei educații adecvate copiilor care lupta cu intarzieri mentale, fizice, emoționale sau sociale. profesorii de educație specială de multe ori trebuie să completeze formarea profesională și pentru a primi certificare în predare și de educație specială pentru a lucra cu elevii care au nevoi speciale.

Studenții care finalizează cu o parte a gradului lor din Asia sunt în creștere în număr. În prezent, al doilea și al treilea cele mai mari economii sunt în Asia. Fara limitare, elevii au descris momentul în Asia, ca cea mai bună experiență din viața lor. Astăzi, trei din cele patru țări cele mai populate din lume sunt în Asia: China, India, Indonezia și.

Vezi Programe de Masterat în Educație specială în Asia 2020

1 Rezultate din Educație specială, Asia Filter

MA in Education: Special and Inclusive Education

MA
Iun 2020
<
La zi
<
Part time
06 Apr. 2020
English
Campus

This programme is designed for teachers or other professionals who have an interest in increasing their knowledge and skills in the field of special needs.

Citeste mai mult