MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Master în Educație artistică în America de Sud 2020

Un masterat vă oferă posibilitatea de a continua, fie înțelegerea dumneavoastră de o anumită întrebare sau decolare într-un mod complet diferit folosind abilitatile pe care le au câștigat de gradul dumneavoastră de licență anterior.

O urmărire a învățământului superior în domeniul educației artistice lasă pe una cu un sentiment sporit de estetică. Elevii pot câștiga, de asemenea, o pledoarie pentru analiza expertului de lucrări vechi și noi.

Națiunile din America de Sud oferă o experiență puternică bogat, cu arhitectură distins, stilul de gătit, ceramică, și dans. Cu un trecut cufundat în folclor, studiind in America de Sud va permite să se complacă într-o cultură care au prevalat pentru vârstele.

Vezi Programe de Masterat în Educație artistică în America de Sud 2020

2 Rezultate din Educație artistică, America de Sud Filter

Master în Comunicare - Educație în Cultură

Uniminuto
Masterat
<
Normă întreagă
<
2 ani
Spaniolă
Campus

Programul propune recunoașterea unei realități multiculturale, caracterizată, la rândul ei, de contexte de inegalitate, inegalitate și mobilitate socială, care necesită dialog ...

Citeste mai mult

Maestru în artă educație

Grupo Tiradentes
Masterat
Mart 2021
<
Normă întreagă
<
18 luni
Portuguese (Brazil)
Campus

Cursul se califică profesioniștilor în educație și domenii conexe, în scopul de a le oferi cunoștințe specifice de practică și de reflecție artistică, dintr-un context istoric ...

Citeste mai mult