MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Masterat în Drept Cu jumătate de normă în Olanda 2021

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. Unul trebuie să aibă deja o diplomă de licență de a aplica pentru un program de master 's. Cele mai multe de master 's program de gradul va cer elevilor să completeze un maestru ' s teză sau lucrare de cercetare.

Domeniul dreptului cuprinde regulile stabilite de către o societate pentru a guverna comportamentul membrilor săi, iar aceste reguli sunt impuse de către insituțiile societale. Există multe sub-domenii ale dreptului, inclusiv dreptul civil și penal.

Olanda este o țară constitutiv al Regatului Țărilor de Jos, format din doisprezece provincii din nord-vestul Europei și trei insule din Caraibe. English elevii vorbind va avea nici probleme în găsirea de cursuri adecvate. Pentru studenții internaționali care se aplică la universități din Olanda, mai multe burse sunt disponibile.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Studii Postuniversitare în Drept Cu jumătate de normă în Olanda 2021

2 Rezultate din Drept, Ţările de Jos Filter

Maestru în drept

Vrije Universiteit Amsterdam
Masterat
Sept 2021
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
01 Apr. 2021
Olandeză
Engleză
Campus

După obținerea diplomei de licență în drept, puteți merge în multe direcții diferite. De exemplu, puteți opta pentru o specializare în dreptul european și internațional și să ...

Citeste mai mult

Master în criminalistică și psihologie juridică

Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences
Masterat
<
Normă întreagă
01 Iun 2021
Engleză
Campus
Online

Acest program de master vă va învăța cum să deveniți psiholog criminalist, fie în practică, fie ca cercetător științific. Puteți alege alternativ să vă pregătiți pentru o cari ...

Citeste mai mult