MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Masterat în Drept internațional Cu jumătate de normă în Olanda 2021

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.

O diplomă de Master în Drept Internațional pregătește elevii într-o diversitate de domenii vizate de acest subiect. Acestea includ dreptul comerț și penal, dreptul mediului, drepturile omului și legile. Absolvenții vor putea efectua în lumea afacerilor internaționale.

Olanda este o țară constitutiv al Regatului Țărilor de Jos, format din doisprezece provincii din nord-vestul Europei și trei insule din Caraibe. English elevii vorbind va avea nici probleme în găsirea de cursuri adecvate. Pentru studenții internaționali care se aplică la universități din Olanda, mai multe burse sunt disponibile.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Studii Postuniversitare în Drept internațional Part time în Olanda 2021

2 Rezultate din Drept internațional, Ţările de Jos Filter

Master în Drept și Politica Securității Internaționale

Vrije Universiteit Amsterdam
Masterat
Sept 2021
<
Normă întreagă
01 Apr. 2021
Engleză
Campus

În acest program de master interdisciplinar de un an, veți învăța cum să puneți întrebările corecte pentru a vă înțelege complexitatea implicată în aceste dileme. Aceste între ...

Citeste mai mult

Maestru în filosofie: Filozofia dreptului și guvernării

Vrije Universiteit Amsterdam
Masterat
Sept 2021
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
2&nbsp;-&nbsp;4 ani
01 Apr. 2021
Engleză
Campus

Filosofia se află chiar în centrul sistemelor juridice moderne și, în acest program, veți învăța să evaluați aceste sisteme juridice în raport cu standardele etice discutate d ...

Citeste mai mult