MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Masterat în Drept internațional Part time în Australia 2021

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Lumea este un sat global acum. Acest lucru înseamnă că oamenii se apropie, și concepte, cum ar fi imigrație și căsătoriile internaționale nu mai sunt frecvente. Pentru toate aceste sarcini, asistență de avocați internaționale și consultanți este întotdeauna necesară. Prin urmare, Master în Drept Internațional este un program de gradul de popular.

Australia are șapte dintre primele 100 de instituții de învățământ superior din lume! Australia sta deasupra place de Germania, Olanda și Japonia, plasarea al optulea în Universitas 2012 U21 clasament al sistemelor naționale de învățământ superior.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Studii Postuniversitare în Drept internațional Cu jumătate de normă în Australia 2021

1 Rezultate din Drept internațional, Australia Filter

Master of Law International and Diplomacy

Australian National University (ANU) - Law
Masterat
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
2 ani
Engleză
Campus

Nu a existat niciodată un moment mai important pentru a studia dreptul internațional și diplomația. Într-o epocă în care se schimbă realitățile, există o cerere ridicată pentr ...

Citeste mai mult