Programe de Masterat în Dramă

Compară Studii Postuniversitare în Dramă

O diplomă de master reprezintă și recunoaște expertiza într - un anumit domeniu academic, științific sau artistic. Programul dezvoltă un domeniu de studiu mai fin și mai concentrat decât gradul de licență precedent, unul pe care angajatorii îl prețuiesc foarte mult.

Ce este un Maestru în Drama? Acest program se concentrează pe dotarea studenților cu cunoștințele și practica necesare pentru o carieră în teatru. Curriculum-ul academic tipic stabilește o imagine de ansamblu asupra teoriei artistice și pedagogice, istorice și contemporane. De aici studenții pot studia contextele culturale și educaționale ale artelor spectacolului și se pot implica în practici relevante pentru a-și îmbunătăți înțelegerea.

În procesul de realizare a unui Master în Drama, elevii pot dezvolta gândire critică și abilități de predare pentru a-și aprofunda înțelegerea și a le transmite altora. Programul, de asemenea, construiește, în general, o perspectivă culturală privind artele plastice și o capacitate de cercetare independentă utilă în multe cariere.

Un Maestru în Drama necesită în jur de doi ani de muncă cu normă întreagă, atât academică, cât și practică. Taxele de școlarizare variază, astfel încât elevii ar trebui să studieze temeinic orice școală în care sunt interesați să găsească informații despre costurile estimate.

Scopul cel mai proeminent al unui absolvent cu un Master in Drama este rolul unui actor pe scena sau pe marele ecran, dar abilitățile și perspectiva dezvoltate prin câștigarea diplomei se pretează la alte activități conexe. Scriitorii și designerii de teatru lucrează, de asemenea, în poziții strâns legate de scena centrală, la fel ca și regizorii și coregrafii. Unii studenți continuă să lucreze în proiecte de artă comunitară atât pentru experiență, cât și pentru a contribui la comunitatea lor, în timp ce alții își pot aplica educația ca artisti terapeutici.

Urmărirea unui Master în Drama este un pas valoros spre o carieră în domeniul artelor plastice. Programele sunt disponibile în întreaga lume, iar multe sunt și online pentru studenții care locuiesc în zone îndepărtate. Pentru mai multe informații, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii alese de dvs., completând formularul de plumb.

Citește Mai Mult

MM in Music, Vocal and Drama Studies

Lund University
Campus Cu normă întreagă September 2018 Suedia Lund

[+]

Prezentare generală a programului

Citiți mai multe despre acest program pe www.lunduniversity.se/music

De ce Universitatea din Lund?

Fondată în 1666, Universitatea din Lund este unul dintre cele mai vechi, mai largi și mai bune universități din Europa de nord. Clasat printre primele 100 de universități din lume în QS Rankings 2017/2018, Universitatea este cea mai bună alegere pentru studenții străini care vin în Suedia - una dintre țările cele mai inovatoare, creative și democratice din lume.

Dacă doriți o experiență cu adevărat global sală de clasă unde puteți începe rețeaua internațională, Universitatea din Lund este o opțiune foarte bună de a lua în considerare. Experiența unui mod diferit de învățare într-o țară clasată ca fiind una dintre cele mai bune din lume în furnizarea de educație superioară. Grup de lucru și relațiile informale profesor-elev a facilita un nivel în profunzime de învățare.... [-]