MASTERSTUDIES

Vezi Studii de Masterat în Dezvoltarea Resurselor umane în Africa 2020

Un masterat reprezintă primul nivel de cursuri postuniveristare și poate fi urmat după obținerea unei diplome de licență. Terminarea unui masterat necesită de obicei doi ani de studiu cu normă întreagă, care se ridică la 36 până la 54 de credite semestriale.  

Un Master în Dezvoltarea Resurselor Umane va oferi studenților instrumentele și cunoștințele pentru a lucra în mai multe domenii ale managementului resurselor umane. Cea mai mare parte concentrate în îmbunătățirea performanței, coaching si mentoring și de formare și dezvoltare a angajaților vechi și noi.

Multe programe din Africa au loc într-un mediu cultural și fizic foarte neobișnuit decât majoritatea studenților sunt familiarizați cu, în vremurile bune. Vino să știți pentru a se adapta la aceste condiții de viață este o parte din distracție și provocarea de a trai acolo. Provocarea este intelectuală, emoțională și fizică.

Vezi Programe de Masterat în Dezvoltarea Resurselor umane în Africa 2020

1 Rezultate din Dezvoltarea Resurselor umane, Africa Filter

MPhil în Dezvoltarea Resurselor Umane (RD)

University of Johannesburg
Masterat
Ian 2021
<
Frecvență redusă
<
2&nbsp;-&nbsp;3 ani
Engleză
Campus

Elevul trebuie să dezvolte competențe și abilități practice aplicate în dobândirea, interpretarea și reflecția asupra metodologiei de cercetare conexe și comunicarea scrisă și ...

Citeste mai mult