MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Masterat în Dezvoltarea Resurselor umane 2020 în Statele Unite ale Johannesburg în Africa de Sud

Un masterat vă oferă posibilitatea de a continua, fie înțelegerea dumneavoastră de o anumită întrebare sau decolare într-un mod complet diferit folosind abilitatile pe care le au câștigat de gradul dumneavoastră de licență anterior.

Cursuri și programe în dezvoltarea resurselor umane sunt orientate spre asigurarea studenților cu cunoștințele și aptitudinile necesare în domeniul îmbunătățirii experienței organizaționale și a angajaților. Subiectele pot include managementul performanței, planificarea succesiunii și dezvoltarea organizației.

O țară situată la extremitatea sudica a Africii, Africa de Sud, are o cultura bogata, care niciodată nu va obține destul de în timp ce turnee sau studiază aici. Limbile de aici includ Afrikaner și engleză, precum și olandez. Viata in campus al Universității mare din Africa de Sud, Universitatea din Johannesburg sau orice altă universitate va fi minte suflare. Va place interactiunea cu Bantuș aici și climatul tropical din regiune.

Orașul Johannesburg este cea mai mare sursă de aur și diamante în Africa de Sud. Aceasta este baza a Curții Constituționale din Africa de Sud și este cel mai mare și mai bogat oraș din provincia Gauteng. Acesta este acasa, la Universitatea din Johannesburg.

Solicită Informații Masterate în Dezvoltarea Resurselor umane în Statele Unite ale Johannesburg în Africa de Sud 2020

1 Rezultate din Dezvoltarea Resurselor umane, Johannesburg Filter

MPhil în Dezvoltarea Resurselor Umane (RD)

University of Johannesburg
Masterat
Ian 2021
<
Frecvență redusă
<
2&nbsp;-&nbsp;3 ani
Engleză
Campus

Elevul trebuie să dezvolte competențe și abilități practice aplicate în dobândirea, interpretarea și reflecția asupra metodologiei de cercetare conexe și comunicarea scrisă și ...

Citeste mai mult