MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Masterat în Design Cu jumătate de normă în Hong Kong 2020

Un masterat este un grad academic acordat persoanelor care denota cu succes un nivel ridicat de expertiză. Există două tipuri principale de masterat - predate și de cercetare.

Studiile de design sunt un fundal esențial pentru designeri de îmbrăcăminte, peisagiști, planificatori urbani și cercetători de produs. Cursurile îi ajută pe studenți să își aplice în mod profesionist lucrurile învățate în domenii noi de design, precum tehnologia portabilă.

Hong Kong, aflat pe coasta de sud a Chinei, țara este unul din cele două regiuni administrative speciale din Republica Populară Chineză. Învățământului superior Hong Kong 's este plasat în structura Anglia, precum și sistemele internaționale. Acesta este gestionat de către țara 's Biroului Educației.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Studii Postuniversitare în Design Part time în Hong Kong 2020

2 Rezultate din Design, Hong Kong Filter

Master de proiectare (MDes) Strategii de design

The Hong Kong Polytechnic University School of Design
Hong Kong, Kowloon
Cursuri Executive
31 Aug 2020
<
Part time
<
2 ani
13 Dec 2019
Engleză
Campus

Master of Design (Strategii de Design) este orientat spre oameni care sunt stabiliți în carieră și doresc să aprofundeze și să-și aprofundeze gândirea și metodele strategice p ...

Citeste mai mult

Master de proiectare (MDes) Practici de proiectare

The Hong Kong Polytechnic University School of Design
Hong Kong, Kowloon
Cursuri Executive
31 Aug 2020
<
La zi
13 Dec 2019
Engleză
Campus

Master of Design (Design Practices) este un specialism hands-on, bazat pe studio, adresat studenților care doresc să-și aprofundeze abilitățile inovatoare, care sunt curioși d ...

Citeste mai mult